Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Servikal Lordoz (Boyun Düzleşmesi)

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Liseden beridir boynumda bir gariplik vardı, nasıl desem , hafif bir rahat edememe durumu, özellikle aşağı ve yukarı bakarken. Yaklaşık 3 4 ay önce boynumun sağ tarafına korkunç bir ağrı girdi ve 3 gün boyunca öldüm bittim evde. Yatmak bile fayda etmiyordu. Mr çekildi ve servikal lordoz var dedi doktor, ilaç yazdı iki tane muskazon ve tilac sr diye. Bir de çenelikli boyunluk al dedi ama tedaviye felan hiç değinmedi.

Çok yaygınmış heralde, genelde sığır gibi pc başında oturanlarda oluyormuş.

Yaşam kalitem resmen bok oldu ve gittikçe kötüleşiyor. Bu dertten muzdarip başka kimse var mı?

Şöyle şeyler işe yarıyor mudur acaba?

http://www.necksolutions.com/neck-traction.html

lan konu dışına açmışım ahah pardon, kişisele atın kişisel bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Gecmis olsun. Ameliyatlik olana kadar ilac veriyo doktorlar, baska bisey yapmiyorlar. Chiropractor'lar omurgayi ve boynu olmasi gereken pozisyona sokuyorlar zamanla ama o da omurgayi zedeliyo bi nevi. Haliyle su yuzyilda su asamada cozum yok maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayda bi düzenli oluyosa migrenin de olabilir, bence bi ağrı polikliniğine başvur. nörolojide olur genelde baş ağrısı polikliniği, direkt randevu alamazsın önce genel dahiliyeye git orda ilgili bi hekime denk gelirsen kendisi de halledebilir, olmazsa da seni bi nörolojinin başağrısı polikliniğine yönlendirir

Bu arada benim de belim düzleşik bence, bildiğin eklem hareket kısıtlılığım var. yogaya başladım bakalım eğer bi ay her gün gidersem altı aylık yazılıcam
Küçük hesaplar sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...