Suark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Selam, yarin doktora gidicemde (ins pasaportsuz nasil olcak bilmiorm) simdi ingilizcesinin ne durumda oldunu bilmiorm doktorun muhtemelen vardirda. olmamasi halinda bazi seyleri soyleyebilmem lazim,latince bilio genelde doktorlar. "Omuzumdan koluma kadar uyusuyor, tutulma vardi gecti ama bu gecmedi. Geceleri parmaklarim uyusuyor hissetmiyorum kan gitmiyor." Simdi sinir sikismasi yada boyun fitigi falan var sanirim da benim bu adama bunu soleyebimem gerekio ki oda hastanin gecmisini bilsin. Omuz, sinir sikismasi, parmak uyusmasi, tutulma gibi seylerin tibbi adi nedir babalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 abi korkma iranda bir suru azeri dr var anlasirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 bu arada muhtelemen boyun fitigin var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 iran'da saglik sistemi kotu degil bro. azerbaycan falan gibi sosyalist olmamanin ekmegini yiyor bu konuda. cok korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 tedavi onerisi vermek anlamsiz su anda pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 bu arada sana ne sinir sıkısmasindan bilmem ne den ..sen hissettigini soyle.. yani senin soylemen gereken sol kolumda sinir sikismasi var degil.. sol kolum agriyor..suradan suraya hissetmiyormusum gibi geliyor..buraya bastirinca daha az hissediyorum basiyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 bu arada gecmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 tabi canim onu anlatmaya calisicam da tutulma vardi gecti demem lazim bide uzerine yattim falan uyusuyo falan heh uyusuyo kismi cok kritik. Azerbaycan cok fenaydi ya bi kere goz doktoruna gittimdide baya korkmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Uykum olmasa çevirirdim latincem çok iyidir ama başka zamana artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 sheikh regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Suark said: tabi canim onu anlatmaya calisicam da tutulma vardi gecti demem lazim bide uzerine yattim falan uyusuyo falan heh uyusuyo kismi cok kritik. Azerbaycan cok fenaydi ya bi kere goz doktoruna gittimdide baya korkmustum E nece konuscan ki sen doktorla? Kagida yazip vericen mi yoksa oturup Ingilizce mi konuscan? Ingilizce ise cok dert degil zira google'a yazinca cikiyo abi direkt. Tutukluk -> stiff/stiffness Uyusukluk -> numb/numbness Karincalanma -> (batiyor gibiyse) pins and needles (gidiklaniyor gibiyse) tingling Tutulma daha cok kas cekmesi gibiyse, hareketini engelliyosa ve belli bi bolgeyi isaret etmek istiyosan -> pulled/strained muscle kullanabilin yine. edit : kan gitmiyo deme tabi. koluna gitmiyosa baska yere hic gitmiyodur diye tasak olmain sonra sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 latince dicem ya kagida yazip solicem, simdi farscadan daha kolaydir falan. ingizlice biliosa sorun yok turkcede anlasabiliriz anliosa ama risk iste hep bunkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Üni anılarımı canlandırdın lan doksanların sonlarını hatırladım /edit: Demn yu imajşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 https://tr.glosbe.com/tr/la/omuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 guguilin turkce latince ceviricisi var ama ..bana desen kufur mu ediyorsun derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 sipeyskeyk said: Uykum olmasa çevirirdim latincem çok iyidir ama başka zamana artık :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar