unK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 stormeagle said: 2250 de şöyle tuhaf oluyor. 6s 64gb ler (1 yıl garantili yurtdışı sıfır) 2500e satıyorlar. iki pazarlık yapsan 2400e bırakıyorlar. 150 de pasaport işletme versen 2550 ye sıfır 6s var. gerçi pasaport lazım falan ama yinede fazla sanki 2250. hem pasaporta kayıtlı hem de 2017 nisan ayına kadar apple garantili, 2250 o yüzden fazla gelmiyor. edit: sanki yurtdışından alınmış gibi oldu pasaporta kayıtlı dediğimde, turkcell'den aldım yurtiçi telefon. elesso said: 2 veriyim gel 2250 de anlaşalım, yanında sıfır kulaklık ve sıfır şarj kablosu vereyim bir de sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Kabloyla kulaklik ekstrami abi asdf 2050 helal teleye anlasalim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 elesso said: Kabloyla kulaklik ekstrami abi asdf 2050 helal teleye anlasalim bence şu an kullandığım telefonumla zarar etmiş olmak istemediğimden ne yazık ki 2250 nin altına düşmem. dersenki lan tamam hadi lan tamam hadi, anlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Yok bni kurtarmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 1800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 1850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Masticore said: Ben de 700 tl'ye iphone 5 16gb beyaz satıyorum arkadaşlar. Turkcell'den alınma . Üşendim başlık açmaya şimdi. benim tel'de degismisti bu apple'in pil yüzünden geri çağırma zamanzingosu zamanı(tabi ondan sonra kullandım). Full kaplı ve ekran koruyuculu kullanıldı makro çizik yok mikro olabilir bakmam lazım evde. 650 yaptım up...(kulaklık yok yanlız,kayboldu. Hem benim kullandığım pislikli kulaklığı ne yapıcaksınız...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 fiyat : 2200 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Archangel_ said: Zikko said: dubaide 6s 2000 lira harbi mi lan bu? 20 güne dubaideyim isteyen varsa pazarlık başlasın :) Kız arkadaşım haftaya dubaiye gidiyor, acaba S6 Edge+ mı aldırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Kaça geliyor oradan ya :) Edit: 1800TL civarında imiş. Ama 1-2 ay sonra S7 fln çıkacak o zaman 1500TL seviyesine kadar iner sanırım Dubaide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 abi topak süper karşılıklı pazarlıklar falan bence 2100e biri alır gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 1850 + 2 de tavık hemi de besili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 FİYAT İKİ BİN YÜZ LİRA OLDU :( yeter artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Şu an yeni bi tel alasım var. 6s plus mı normal mı bu? İlk kez bi iphoneum olucak alırsam da. İstanbul içi elden alabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Hiçbiri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 kayserili said: Şu an yeni bi tel alasım var. 6s plus mı normal mı bu? İlk kez bi iphoneum olucak alırsam da. İstanbul içi elden alabilirmiyiz? istanbul içi elden verebilirim. bana sorarsan 6s çok büyük. buna bile alışmam zaman aldı. iphone2g zamanından beri kullanıyorum, androidlerin aksine kullanımı kolay olduğu ve telefondan atomu parçalamasını beklemediğim için iphone tercih ediyorum yıllardır. 2100 teleye başka bir sıfır iphone 6 bulabileceğini sanmıyorum :) 2500 lerden buralara indik, aynı zamanda dolar şov yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Yav çok mantıklı şeyler söylüyosun ama kararsızım işte. Yoksa harbiden çok iyi fiyat, iyi fırsat. Telefonum eskidi ama blackberry bıraksam mı bırakmasam mı kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 kayserili said: Yav çok mantıklı şeyler söylüyosun ama kararsızım işte. Yoksa harbiden çok iyi fiyat, iyi fırsat. Telefonum eskidi ama blackberry bıraksam mı bırakmasam mı kararsız kaldım. blackberry mi var hala inanılmazmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 al bence hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 unK said: kayserili said: Yav çok mantıklı şeyler söylüyosun ama kararsızım işte. Yoksa harbiden çok iyi fiyat, iyi fırsat. Telefonum eskidi ama blackberry bıraksam mı bırakmasam mı kararsız kaldım. blackberry mi var hala inanılmazmış :) Herkes blackberryime sallıyo zaten o yüzden değiştirmek istiyorum da çok kararsızım. Abi sen satabilirsen sat benim için bekletme yanı zira ben harbiden kararsızım. Ama teklif çok iyi biraz araştırdım fiyatları nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 up fiyat 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ha şöyle ya ... hepimiz kardeşiz... paticikiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 zamanında vereydin bana o fiyattan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 1800'de arz talep kesişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 her zaman bir 1850 çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar