aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 music gibi bunlara da offline izleyebilme gelmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 GERGE said: Illegal olmaacak, izin veriyorlar. iOS beta cikarttilar bir ara, gelecek sanirim. Bir de altyazi icin uploader native olmus Smartflix'e, srt aliyor ustelik, cevirmeye gerek yok. Kalite secimi de native olursa tamam: http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202016-02-20%20at%2015.36.40.png OHA daha neler ? tabi "illegal olmayacak" haha neden sınırlıyorlar ozaman bölgeleri cevap verebilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 warner bros gelip sınırla pls diyor, hayvanlık yapma diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Netflix Content Delivery muduru kendisi soyledi VPN gibi seyler yuzunden hesap banlamayacaklarini. Yeterince iyi kaynak mi? Blokluyor hesabini sadece bir sure. Sadece bu nedenle Smartflix'e para verecegim ben. Bloklamalari hallediyorlar su anda, en kotu programi kapatip acip devam ediyorsun izlemeye. Aylik oderim bunu yaptiklari surece. Zaten orta viteste Netflix hesabin hala ₺19 aliyor benden, ustune de o oluversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 aynen öyle durun daha biz o bölgelere ülkelere satış yapıyoruz kotayı geçmediler henüz izleetmeyin bedava dio... yani haketmemişiz fialn... yani noluyor izin vermiyor sahibi ! Sahibi! Ama ona rağmen ... sitenin kurallarına rağmen gidip tüm videoları açmak illegal değil ha ? HAAHHAHAAHAHHA bURDA HERKESE BEdava crackli netlix dağıtmamdan farklı/başka bişi değil. cevabı yeni gördüm editi: YAAAV! Blocklamaları Normal yani illegal bişi değil izin veriyorlar yani ? haha Bumudur ? KORSAN işte... Di gel bu konuyuda blockla pls ? Ben okadar Para veriyorum VUDU dan film satın alıyorum bunlar izliyorlar bedava KORSAN olarak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Tutmayin kucuk sizofreni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 illegal =/= breach of contract Parasini verip izliyorum, Netflix'den izledigim adama gidiyor para. Turkiye'deki lisans sahibinin zaten sikayet hakki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Benimde MARVEL çizgiromanlarımı ARKADAŞLARIMA VEREMEYECEĞİM YAzmıyordu HİÇBİYERDE AMA KORSAN DENDİ OOOO DENDİ BİZ ORDA PARAYLA ALIYORUZ SİZ ARANIZDA BEVDAVA PAYLAŞIYORSUNUZ DENDİ! VE KONU Kilitlendi ?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 çabuksığır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Yo, cizgiromanlarini verebilirsin. Taranmis versiyonlarini internette paylasamazsin ama. Korsan oluyor o. Ne diyorsun anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 yav Public herkese açık paylaşıyoruz dimi ? .... aman neyse ya. tmm devam edin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 onu bunu bırakında artık android vs çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Ne diyorsun anlamiyorum ne ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Olay netflix'in isteyip istememesi degil ki. Netflix'e kalsa hepsini verir, region,ulke ayirmaz. Asil olay yayincilarin nasil buna izin verdigi. Yani netflix'e bu programi engelle diye baski yapmamalari ilginc geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 smartflix şu hatayı vermeye başladı (111) Connection refused netflix yine itlik yapıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Kapatip acinca duzeliyor o bence genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Smartflix'i kendi VPN'min blacklistine koydum, sorun yasamiyorum 3 gundur buna yaptigimdan beri. Netflix'i baska yerden acmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 smartflix çöktü :( düzelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 taaa ne zaman smart dnsler ve vpnler engellenicek demiştimde gerge kötü kötü gülmüştü : )))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Artık VPN ile Netflix'e giremiyoruz, resmen yasaklandı. Bugün denedim, katiyetlr müsade etmiyor TunnelBear üzerinden. US içeriğine ulaşmanın yeni yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 smartflix gitmiş yine pff, direk iptal ediyorum netflixi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 cabukvpn ile giriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 iPad için kullanabiliyor muyuz CabukVPN'i? Bir de video oynatmayı denedinmi? O aşamaya gelince hata veriyor çünkü, programın içindeki gezintide problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Kimse izlemiyor mu artık US Netflix içeriğini ya, sahipsiz bırakmayın bu konuyu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Smartflix ile izliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar