Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Masticore said: en ucuz netflix nereden aliyoruz simdi ? canada mi hala Enpara uzerinden 28'lik tarifeyi aliyorsun, 14 liraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Enpara artik cok kotu ya. Quest yapiyosun her ay ugrasilmaz onunla. En iyisi vodafone red zone'lu birine yapisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Beyler, US Netflix'e erişmek için şöyle bir çözüm önermişler ve çalışıyor gibi görünüyor: https://www.reddit.com/r/NetflixByProxy/comments/5i3l7w/looking_for_testers_netflix_us_from_anywhere/ Bunun ne gibi riski olabilir güvenlik açısından? Haxxorlanmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 sahibi totally safe demis. o zaman totally safe olmali? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Haha. Cidden ama teknik olarak hakim olan biri varsa aydınlatabilirse sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 abi deneyin de çalışıyorsa tekrar para veririm netflixe. hoş ne kadar dayanır öyle bir sistem tartışılır, ya para isterler ya da netflix çöker tepelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 çalışıyor direk çok hızlı ve güzel başıma kesin bir iş gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 yapınca lanet olası federaller geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 civil war felan var abi ne zamandır giremiyorsam us netflixe içerik patlaması yaşadım suratımda içerikler yanağımdan akıyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Giovanni said: Beyler, US Netflix'e erişmek için şöyle bir çözüm önermişler ve çalışıyor gibi görünüyor: https://www.reddit.com/r/NetflixByProxy/comments/5i3l7w/looking_for_testers_netflix_us_from_anywhere/ Bunun ne gibi riski olabilir güvenlik açısından? Haxxorlanmayalım :D Ios icin ne yapicaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Asıl tvde nasıl yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 buradan biri halletse şu işi, kimseye duyurmadan 10 kişi kullansak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 zipzip said: Asıl tvde nasıl yapıcaz? Ben laptop da yaptım, register ın sonunda nerde kullanacaksın sorusuna, smart tv, laptop, pc ve ps seçtim diye mi bilmiyorum ama, hepsinde açılıyor şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Bagla laptop'u gitsin... Asil ÏOS LAZIM ÏOS Yataktayim suan , my body is ready. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Pcde oldu da tvde olmuyor. Logout login de yaptım ama ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 niye bilmiyorum ama şuan direk netflix us açılıyor hiçbir şey yapmadan ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Traveler izliyorum, vaktiniz varsa bakin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Travelers güzeldi, sezon sonu biraz meh geldi ama gideri var. Şimdi The Crown a başladım, türü sevenler kaçırmasın. Neden bilmiyorum çok sevdim, ufak detaylar harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 2 gündür sadece us netflix'e girebiliyorum pcden tablette direk tr açılıyor tablette de us açılsın lütfen pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Ben sadece Hunter x Hunter izlemek için Amariga istiyorum. Yoksa umrumda değil. Şöyle yayıla yayıla izlemek için. Ama ııh tvde olmuyor us bi türlü. Shadowhunters izledim bir bölüm, konu negzel demonlar, öcüler ama başrol olduğu gibi ergen. 2. bölümü getiremicem sanırım. Ayrıca Zoo başladım ama o Netflix dizisi değil sanırım. Yine de fena değil izlemenizi tavsiye ederim. Hele kediniz köpeğiniz varsa daha bi sarıyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Lopeth said: 2 gündür sadece us netflix'e girebiliyorum pcden tablette direk tr açılıyor tablette de us açılsın lütfen pls Ben de onu istiyorum ya... Yok mu bunun bir yolu tablet'e uygulamanın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Netflix'e 1 ay ara vermiştim ben. Tekrar aktive ederken 40 tl karşılığı dolar çekmiş. Tam küfür ediyordum ki netflix us açılmaya başladı profit ama tablette hala tr, onun için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 lordum nası yaptın pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 onun için 40 lira vermene gerek yoktu ya :D https://www.reddit.com/r/NetflixByProxy/comments/5i3l7w/looking_for_testers_netflix_us_from_anywhere/ giovanni yazmıştı arka sayfada. Sorun şu ki tablette calısmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 hd paket mi kullanıyorsunuz yoksa ucuzz olanı mı bu arada ? chrome 720 ye kadar destekliyor diye biliyorum. ben yedek pc yi tv ye bağlıyorum hd çıkışı var ama sonuçta chrome üzerinden izlicem hd ye gerek var mı ? 720p hd sayılıyor mu ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar