Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Teşekkürler valla GERGE :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 paramecium said: Selam, Peki smart TV'de ne halt edeceğiz; hep PC mi olmak zorunda :( Saygılar. SmartDNS routera: https://www.hideipvpn.com/smart-dns/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Ps4 de denetim, tr hesap ile. Turkce içerik hiç yoktu. Herşey İngilizce menüler altyazılar vs. PC den girince de böyle mi? World war z yı yine keyifle seyrettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Yok Turkce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 türkçe içerik yok daha bir süre (altyazı vs dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 PC'de altyazi eklemenin yolu var ama, anlattim konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 türkçe içerik isteyen kim abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 TURKLER! adamlar lokalizasyon yapmamis zaten, sadece kapiyi acmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 haha izin filan alınmamış hiç netflix blocklanabilir yakında GG ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 önce bir block gelir.Bazı dizi,filmler kaldırılır sonra block açılır Hakkını helal et fln. izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Sence 8 Penny dreadfull House of cards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 ne netflix mis kardesim genres.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 AKP den beter cikti bu Netflix; Help us shape the Netflix experience! We are talking to Netflix members in Istanbul, Turkey on February 28th and February 29th and invite you to answer a few questions to see if the conversations will be relevant to you. The discussions will be held in English OR Turkish depending on what you're comfortable speaking. All discussions will be conducted in person at home. If you are selected to participate in this discussion, you will receive a minimum of 300 Turkish Lira as a thank you! To participate, please click on the button below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Oo 300 tele beles. Tam da beles ay dun bittiydi he yenilemedim, beni de cagirirlardi belki 😞 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Ya şu altyazıları yasınlarda altyazısız izleyemeyen arkadaşlarla netflix and chill yapak Ama dün bi filmde gördüm altyazı türkçe hahaah komikti... matrix te bile yok o filmde vardı unuttum şimdi hangi filmdi ama çok eski değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 nerde netflixin o sohbet basvurma hedesi :P bulamadim bi turlu ahah 300tl iyi gider su aralar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 random mail atmislardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Vay iyiymiş adamlar çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 benim yarin bitiyor, sirf o yuzden mail atmis olabilirler. Link; http://netflix.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_a5XAcsFJI8Eszfn?CID=14658D171850EBE95B8C8B0C2A452EDD64530EB8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 WW belgeselinin bir bölümü izlemiştim baya iyi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 1 bolum izleyecektim, 5. bolumu bitirdim. The oa, tavsiye olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Akbank direkt 3 aylık ücretsiz BluTV üyeliği verince Netflix üyeliği kapattım. Üstelik Netflix te olmayan çok sağlam filmler var. Örneğin: Deadpool, The Revenant, Bridge of Spies vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Rebellion dizisi guzelmis,ingiliz dizilerinden hoslananlar baksin.bir downton abbey degil ama guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 neymiş bi bakayım diye başladım The OA'e, sayesinde 2 saat uykuyla işe gidecem, baya hoş bi dizi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 the oa'in basligi yok sanirim? iki dakika kafami dagittim cok sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar