Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanalpazar, gold, hizlial(metroelektronik)

miyaw33

Öne çıkan mesajlar

Exa pc de netten çekilmiş

exa said:

İnternet üzerinden hizmet veren teknoloji mağazaları arasında kısa sürede önemli gelişmeler yaşandı. Sabancı Holding’in projesi KlikSA, TeknoSA’nın bünyesi altına dahil edilmiş ve bundan böyle TeknoSA’nın outlet mağazası olarak faaliyetlerine devam edeceği açıklanmıştı.

Eksa Bilgisayar’ın online satış mağazası Exa.com.tr, 2016 yılı itibariyle sanal mağaza üzerinden satış gerçekleştirmeyeceğini web sayfasından duyurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

İnternet üzerinde tüketicinin hakları daha geniş, refurbished ürünleri kazıklayıp geçemiyorlar, iade/değişim mecburiyetinde kalınca batıyorlar.

Ki zaten mecbur kalmadıkça veya fiyat aralığı uygun değilse Türkiye'den elektronik almanın hiçbir anlamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen. kimsenin ihtiyacı yok ki. donanımhaberde bile ne başlıklar var yani biliyorsunuz. şu kart var, şu kadar fiyata, şunu şunu ypaarsanız kargo ücretsiz vs diye. mezarcı çok, ben uğraşmam adam uğraşıyor. gold gene neyse de, teknosa nın varlığını hala anlayamamıyorum mesela. abi bildim bileli teknosaya girerim, hanım işte kıyafet beğenirken ben bi dolanayım geliyim diye. şimdiye kadar sanırım 4 tane şarj edilebilir kalem pil alabildim o kadar. ne aradıysam yok. gereksiz ne varsa orda ama. gold gene o konuda daha başarılıydı, daha fazla ürün çeşidi vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanal Pazar Yerleri Kredi Kartı Tefeciliği Merkezleri

n11.com, gittigidiyor..vs gibi sanal pazar yeri denilen ve 3. şahısların ürün/hizmet satmasına izin verilen B2C sitelerindeki kredi kartı tefeciliği artık tak etti.

1. BDDK’ya soruyorum nasıl olur da sadece birkaç yüz US$ olabilen bir yazılım ürünü, aynı platformda aynı mağazadan aynı anda tamamen aynı sözcükler ile (birebir kopyası) sunularak birinde 396.199,90 TL ve diğerinde 112.881,44 TL olabilir? Belli ki bu adam para satıyor.

2. Bu mağazaları nasıl olur da arkasında Garanti Bankası gibi ciddi finans kurumları olan bankalar finanse eder?

3. Nasıl olur da zora girmiş kredi kartı batağına saplanmış binlerce insan aynı gün aynı saatlerde bir anda tüm borcunu ödeyerek birkaç dakika sonra daha da fazla kredi kartında para çekilerek borçlanabilir?

4. Nasıl olur da kredi kartı batağına düşmüş bu garibanları birden bire telefon ile tefeciler arayabilir?

5. Nasıl olur da Türkiye’ye ithal maliyetinin belki %30-40 altında fiyatlar tüm sektöre kum gibi yayılır?

Tüm topluma sesleniyorum, bu vurdum duymazlığa son verin.

https://teknoseyir.com/durum/440671
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

aynen. kimsenin ihtiyacı yok ki. donanımhaberde bile ne başlıklar var yani biliyorsunuz. şu kart var, şu kadar fiyata, şunu şunu ypaarsanız kargo ücretsiz vs diye. mezarcı çok, ben uğraşmam adam uğraşıyor.

adamlar aylık 10 tl spotify'ı 5.55555 tlye getirmek için on kişi aile hesabı falan açıyor ya konularda toplanıp. ayda 4.5 lira ya hahahah. oradan artırdığı parayla da 1/2 paket malbuş alıyor çomar.
Sosyal ağlarda paylaş

dh kafası bir acayip
harcadığım emek, ödediğim ücret ile uyuşmayacaksa niye uğraşayım ki.
hakikaten adamlar sağlam işsiz diyecem de, hardcore ölücü tayfasından arkadaşlarım var bayağı bayağı iş güç sahibi adamlar.
hobi gibi bişi demek bazı insanlar için bu olaylar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...