Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 AMD'nin yeni Sloganı olan "AMD me." afişini kullanarak bir geyik geldi aklıma; "benim kız arkaşımda keskin görüntü ,gerçekçi ses ve 3 boyut olmalı." AMD me. ____________________________ Orjinali ; I want my computer to give me sharp images, realistic sound and 3-D. AMD me.[hline]ASDASDS
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 toplama mı yapacaksın kız arkadaşını?[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Sam, 09 June 2003 01:40 tarihinde demiş ki: toplama mı yapacaksın kız arkadaşını?[hline] hayır hazır almayı düşünüyorum, önereceğin marka varmı ?[hline]ASDASDS
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 sen biliyorsun diye ben de sana soracaktım işte..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Türk malı iyidir şaşmayın[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 HD'yi düşük tut yeter abi kızda :) Ekran kartı da 128 mb fln olursa ii olur heehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
CreepHead Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 download(alışı) kuvvetli upload(verişi) çılgın olsun:)
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 O zaman soğutma gereği duymayacağınız tek işlemci AMD Me olur herhalde. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bu igrenc muhabbeti abi o islemci cok isinir diyerek devam ettirecegim[hline]
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Benim yanımda olursa baya cok ısınır gerçekten de :)[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 "bence mümkünse işlemci ve ram olmasın, düzgün bir kasa yeter.." derdim geyiksi havamda olsaydım. demiyorum. aksine ben hatunun işlemcisi hızlısını severim. :o[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 İkinci el.... neyse boşver.. bi sigara versene...[hline]Ben akıllıyım.
can Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 173213621789 MB GF4 Ti12931263271639 model bir ekran kartı olsun. mümkünse t3 alalım. Bir de kasası güzel olsun.:D[hline]I've got lost.
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 2. el olsun 1. el tecrübesiz oluo :)[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm
Peka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bütün slotları kullanılabilir olsun yeni bi aygıt taktığında otomatik algılasın onboard ethernet kartı olsun network çalışmalarınada katılabilsin :)[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 iyice berbatlaştı :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Peka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 haha harbi ya komik gözüküyodu demin yazarken :) şimdi farklı gözüktü nedense gözüme[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: baaluo, 09 June 2003 19:31 tarihinde demiş ki: bütün slotları kullanılabilir olsun yeni bi aygıt taktığında otomatik algılasın onboard ethernet kartı olsun network çalışmalarınada katılabilsin :) AHAHHAHH !![hline]ASDASDS
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: baaluo, 09 June 2003 19:31 tarihinde demiş ki: bütün slotları kullanılabilir olsun yeni bi aygıt taktığında otomatik algılasın onboard ethernet kartı olsun network çalışmalarınada katılabilsin :)[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha "Oha" bile demiyorum :)[hline]tHe Original fi$h®
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 baaluo ne o öle[hline]...save me from the nothing I've become...
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Oha deme zaten ehe.. Öhe dicen :-p[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
Öne çıkan mesajlar