Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Sorun kizlarin uzay istasyonu ya da death star yapamamalari mi yoksa yapmak istememeleri mi. Barbie ile oynayan bebeye git d&d oyna ufkun acilsin diyemezsin ki? O yine gidip saclari tarayacak cay koyacak sirinlikler dunyasinda takilacak. Bu bicilen toplumsal rol sanirim artik genetige isledigi icin yapacak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 ne güzel 3 ay önce şundan 2 kutu almıştım 60 ar liraya artık hiçbir yerde bulamıyorum ggrr http://shop.lego.com/en-US/LEGO-Basic-Bricks-Deluxe-6177 normal fiyata klasik parçaları nerden buluyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 geçen 3 yaşındaki yeğene şundan aldım, yaparken kanser oldu asdfg http://shop.lego.com/en-FR/Heartlake-Lighthouse-41094?fromListing=listing 100 liraya aldım bunu. daha ucuz demekki türkiyede... hayatımda ilk satın aldığım legoda bu oldu. küçükken mahalledeki çocuklar galeriada lego oynama standından çalıp getiriyorlardı onlarla onuyorduk asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 technic lego alın çocuklara ya diğerleri gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 kız çocuğu abi aa bunun kafasına çiçek takılıyomuş, aa dondurmasıda varmış diye seviniyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 mühendislik fakultelerinin kızlara ihtiyacı var abi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Jaegerjaquez said: technic lego alın çocuklara ya diğerleri gereksiz Teknikler çok iyi de 9-10 yaş ideal teknik için. 4-5'den sonra dayayın City, Creator falan ileride kendi yolunu bulur zaten o sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 lego ne ya verin steami oyun oynasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Benim ilk legomda geometrik şekillerden başka bir şey yoktu. Technic vs çıkarttılar. Bir bakıma iyi olsa da çocuklar için düşünüldüğünde yaratıcılığı öldürüyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 dsafasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 japonya bileti ucuz olsa ben de gidip 5 valiz figürle döncem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar