sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Pzts salı verirler siparişi verebildiysen. Adamlar 20-30k kedi evi yolluyor lan, haliyle uzun sürüyor hepsini kargoya vermeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 sinera said: Kim alıyor abi bu kadar yuvayı? Bizim fakirler bu kış yine altına strafor yerleştirilmiş karton kutuya talip. Donanimhaber aliyordur. Belli olmaz cay altligi bile yapar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 sabonis said: Pzts salı verirler siparişi verebildiysen. Adamlar 20-30k kedi evi yolluyor lan, haliyle uzun sürüyor hepsini kargoya vermeleri pazartesi gece salı sabaha karşı verdim siparişi neyse ya bekliyim haftaya salıya kadar yoksa ararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 bu arada gelmiş geçen gün. geldikten 1 gün sonra kargoya verildi diye mail geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 bugün başlıyor dağıtım ama site çökük, alın alın dağıtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Off! Yetişemedim gene! 😕 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Ben aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 bitti mi_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 bitt mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 aynı gün bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar