pontipati Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Selam, bana biraz web alanı verecek, filezilla vs. ile dosyalarımı atabileceğim web tasarım çalışmak için kullanacağım bir servis tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 https://www.000webhost.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Cabukdomain.com Nekadar websitesi barindiracaksin? Subdomain ile barindirabilirim ucretsiz senin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 http://www.dot.tk/ Buradan ucretsiz domain alirsin ama hosting ya da VPS asil pahali olan. Onun disinda adsoyad.com al yani, almamak hata bence eger bostaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 https://www.openshift.com/ sunu kurcalayabilirsin.buradan yolunu bulursun tahminim.domainde baglayabiliyosun.bayaaa tutorial var konuyla alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 googiehost.com şunu 2 aydır kullanıom ilginç bir şekilde hızlı ve güzel geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 isimsoyisim.com kullananlar bir işe başlaması yakın emekli astsubaylar yeni mezun iş arayan mühendis her telden yazıp kendini nimet gören bloggerlar bakın bakın bir çizgimiz var diyen fashion brandleri (moda markası aynı etkiyi yapmıyor fark edersen) "selebriti"ler bir de alırlar pipi resmi koyar madara ederler diye korkan mülayim diyebileceğimiz insanlar. örneklersek: http://www.kemalkilicdaroglu.com (chp'ye yönleniyor) http://www.angeladorotheamerkel.com/ no such host http://www.receptayyiperdogan.com/ Temporary failure in name resolution http://barackhusseinobama.com/ DEMOCRACY NOW organizasyonu https://www.barackobama.com OFA volunteers isimsoyisim almayın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Niye? [email protected] kullaniyorum ben yillardir mail olarak. adsoyad@gmail daha mi iyi ya da ad1999@gmail? Gmail kullanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 mail@isimsoyisim info@isimsoyisim vb daha profesyonel gibi gözükse de mail işte abi. Kendi domainin olunca attığın maillerin imlası otomatik düzelmiyor. Ya da sürekli olarak onu kullanamıyorsun. Beyninin turşusunu da kursan epik bir kariyere de gelsen behlül@şirket.com diye bir mail tutuşturuyorlar zaten. şirketi sen kursan da farklı olmuyor olay, [email protected], [email protected] and [email protected] gibi bir şey oluyor. yapabileceğin en mantıklı eylem şöyle bir şey olur. https://www.gatesnotes.com/ Ha dersen ben güvenmiyorum, kullan. Ama bana göre çok absürd bir işsizlik. Mesleğinin gereğince katıldığın yahut kurduğun oluşumu temsil daha mantıklı. [email protected] ya da [email protected] olmalı illa isim olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ahaha tartışmayı kes, behlül@şirket.com ahusdfuhdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ha bir de işveren açısından saçmalığı var. cv'sinde [email protected] var diyelim adamın. diyelim bunu beğenerek! aldın işe adamı. gönderdin Lüksemburg'a iş bitirecek. İşi o mail üzerinden bitirtir miyim lan ben. bitiririm o adamı.burnuna yumruk forwardlarım. pezevengin biletini ben alıp kalacağı yeri ben ödeyeceğim, Otilia Jaria Ina üçlüsüne kendi maili ile yürüyecek ha? yemin ederim arkasından hanımını yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Kimbu degisik sirket maili ile ozel maili ayni sey sanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 localhost var ucretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 cabukdegisik özel mail dediğin sivil toplum kuruluşlarına üye olurken, penpallık yaparken, dolma kalem forumlarına kayıtlanırken isimsoyisim mi kullanacaksınız. mavi'den gömlek don alırken mi vereceksiniz [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 sirket disi yada sirket adina onem vermedigim isler icin gmailimi kullaniyorum. sirket adina geriye kalan butun isler icin sirket maili kullaniyorum.sirket maili kullanin, kullandirin. adam milyon liralik ihaleye girecek benden teklif istiyo, [email protected], @gmail.com, @msn.com, @live.com, @mynet.com .... gibi mail uzantilarindan biriyle teklifi isteyince adama ates edesim geliyo direk. ulan bre adam gidip orada milyon liralik ihaleyi almissin yada alacaksin sen bre it herif bi IT elemani tutup yada en kotu mahalle bilgisayarcina gidip benim sirkete bi mail adresi alalim diyemiyomusun? diyorum icimden usul usul. boyle olunca diyorum bu adamlar kesin 1 masa 1 sandalye 1 telefon gidiyolar boyle dumduz. isim soyisimli mail adresi is basvurusu esnasinda olurda, sonra sirkete girince bana sen bununla devam et yada varsa bi gmail, hotmail onunla maillesirsin derlerse bilirim ki bi hiyara yaramayacak mailleri bana gondertecekler.uzulurum. sirket maili kulturu olmasi lazim insanoglunda.yaptigin isin yukunu sen degil sirketin tasiyo.sen sirketin adina hareket ediyoken hotmaille gmaille @aliveli.com la olmaz o is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Evet. Sitelere uye olurken, alis-veris yaparken, ozel her sey icin. [email protected] da var bende. Ama gunun birinde erisimi kaybedebilirsin, hesabin calinabilir, Google bir seye uymadin diye iptal edebilir, ya da Runbox gibi bir firma kullaniyorsan bu kapanabilir. NSA Lavabit'i kapatmisti. Hukumet bile Google'a erisimi engelleyebilir. [email protected] olunca hem sinirsiz alias kullaniyursun, ben cogu siteye [email protected] diye uye oluyorum. Sirket de ayni. [email protected] ile Steam'e uye ol. Isten atildiginda git yalvar IT'e mail'imi acin on dakikaligina diye, alaylar icinde disari atsinlar seni. Ya da tum ozel yazismalarini sirket adresiyle yap ki tum hayatindan haberi olsun patronun. Ne olursa olsun sana bagli, asla elinden alinamayacak, alinsa bile adsoyad oldugu icin kanun yolu ile geri alabilecegin bir adres iyidir. com.tr olunca (ben de ikisi de var) kanunu koruma da oluyor hack gibi seylere karsi. Kimliginle gidip geri aliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 gerge com.tr yi almak zor degil mi bir sürü sey istiyorlar diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Yo. Rahatca aldim ben normal adres alir gibi. Oyle hatirliyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 sanirim o sirket.com.tr falan alirken oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Fikir verdiğin için teşekkürler gerge benim de aklımda vardı bu @adsoyad iş başvurusu yaparken de önemli aslında @msn çok amatörce kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Kimlik bilgileri girmistim sanirim dogru hatirliyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ise basvururken @msn @gmail vs kotu bir yonu yok [email protected] diye e-maili olan birinin basvurusunu gorunce narsist egoist izlenimi yaratiyor ote yandan sirket yazismalari sirket domanininden yapilmiyorsa abuk bir durum vardir, ya da turk sirketidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 burasida bayaa bayaa mail seysine dondu.bende bi tuyo vereyim.itu mailleri mezun olduktan sonrada artik aktif kaliyo.fakat 6 ay kontrol edilmeyen hesaplari siliyolarmis.benimde ogretim uyesi gibi bi mail hesabim var itude.direk [email protected] isteyerek bunu alayim desem ogretim uyesi olmam lazim benim sansima baska bu soyaddan olmadigi icin direk vermisler. arada bunuda kullaniyorum.gecende gerge bahsetmisti github education teranesi seysini.ona mesela basvurdum.1 ay sonra verdiler teraneyi.gene jetbrains in butun ideleri ogrenciye beles oldugu icin kullaniyorum onlarida. ha bu arada okulu arayip kendimi gammazladiydim.benim ogrenciligim bitti mailim hala aktif ne ayaksiniz diye.onlarda dediler cloud muhabbetine 6 ay inaktif kalmazsa mailin omur boyu kullaniyomussun.buda okulun bi kiyagi gibi oluyo yani.hos oldu. bide son bi not.itu maillerinde aliaslar var. "isimsoyisim kisa kombinasyon"@itu.edu.tr mail adresi olarak boyle bisi geliyo ama istersen [email protected] yide kullanabiliyosun.boyle 1-2 kural var.yaziyodu bi yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 O kadar konustuk, adsoyad.com.tr ile sunu kullaniyorum, http://mxroute.com Kaliteli dedicated mail sunucusuna gecmek isteyen olursa. ActiveSync yok bundan daha ucuza. Yillik $12,5 su kod ile: LET15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar