YGT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Selam Bayanlar ve Beyler, Asagidaki ozelliklere sahip entegre intel ve GeForce GT745M (dedicated video memory 4 GB, shared video memory 4 GB ) grafik kartlarina sahip bir dizustu bilgisayarim var. Son zamanlarda Diablo 3, Torchlight 2 gibi oyunlarda performans sorunu yasamaya basladim. Tum grafik ayarlarini kontrol etmeme ragmen sorunu cozemeyince, bilgisayara format atmaya karar verdim. Format problemi cozmedi, Diablo'yu dusuk dusuk ayarlarda calistirmama ragmen takilma problemi yasiyorum (internet baglantisindan bagimsiz). Sizlere sorum: Oyunlara gelen guncellemelerle, sistemim cagin gerisinde mi kaldi (eger oyleyse yeni dizustu bilgisayar alacagim) ? Yoksa, bilgisayarda donanimsal bir problem mi bas gosterdi? Eger donanimsal bir problem soz konusu ise, problemin kaynagini nasil bulabilirim? Not 1: Nvidia Kontrol Panili'nde bahsi gecen oyunlar icin "Yuksek Performansli Nvidia Islemcisi" secili Not 2: Nvidia suruleri guncel, en son versiyon yuklu Not 3: Isletim sistemini Windows 8'den, Windows 10'a yukseltmeden once de, ayni performans problemi soz konusuydu. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 bios update dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 k1nJo said: bios update dene istersen. Bilgisayar (Toshiba Stallite P-50A Part No: PSPMHL-00W00N) icin BIOS guncellemesi bulamadim Toshiba'nin sayfasinda. Bu arada bilgisayar Singapur'dan alinda. O nedenle Toshiba'nin Asya Pasifik sayfasinda bu model gorulebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 muhtemelen kontrol etmişsindir ama güç seçeneklerinde yüksek performans seçili di mi? pil tasarrufu falan seçince işlemciyi çok kısıyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 ekran kartına güncelleştirme yaptıysan ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Cok kirlenmis olabilir ici, bi acip temizlemeyi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 SpiderS_DangeR said: Cok kirlenmis olabilir ici, bi acip temizlemeyi dene istersen. Şu baya farkettiriyo cidden Garanti olaylarına dikkat et ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 mulgear6 said: SpiderS_DangeR said: Cok kirlenmis olabilir ici, bi acip temizlemeyi dene istersen. Şu baya farkettiriyo cidden Garanti olaylarına dikkat et ama Garantisi Eylul 2014'de bitmis. BIOS'u fabrika ayarlarina geri dondurdum. Bunu yapinca, oyunlara acmaya kalktigimda nvidia surucusu nedeniyle problem yasadim; her seferinde Windows kendini yeniden baslatti (mavi ekran sonrasi). Surucuyu NVIDIA GeForce Experience programi kullanarak guncelliyordum. YUkaridaki hatayi almaya basladiktan sonra, bu programi silip temiz surucu yuklemesi yapinca problem cozuldu. Isin garibi, Windows 10'u yukledikten sonra da ayni sekilde sifirdan surucu yuklemistim, ama sorun cozulmemisti. Yardim icin hepinize tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Nvidia optimus teknolojisi kadar bok bi teknoloji yok. 4-5 Ayrı laptop var optimuslu. Birisinde çalışan oyun diğerinde çalışmıyor öbüründe çalışan berikinde çalışmıyor. Kafasına göre resmen. Sırf bunlardan yıldığım için bir masa üstü alacağım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Malibu said: Nvidia optimus teknolojisi kadar bok bi teknoloji yok. 4-5 Ayrı laptop var optimuslu. Birisinde çalışan oyun diğerinde çalışmıyor öbüründe çalışan berikinde çalışmıyor. Kafasına göre resmen. Sırf bunlardan yıldığım için bir masa üstü alacağım resmen. Yeni suruyucu yukledigimde Nvidia Ge Force Experience diye bir program da yuklemisti. Bu programi silince, benim problem tamamen ortadan kalkti. Anladigim kadariyla, Nvidia Control Paneli'ndeki ozelliklerle GeForce Experience'daki optimum ozellikler birbiriyle celisince, ekran karti sapitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar