fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Ses yapiyor mu laptop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Yurtiçi kargoyla Foça'ya adliyeye göndertirsen de olur. Kardeşin de çıksın gelsin, ağırlıyım. yoksa haftasonları izmire gidiyom orada da alırım. bi de rıdvana uğrıycam halen. ona da uğrarım. bi dürüm de ondan yesem... oh oh iki dürüm. haaalen uğruycam, ne pis bi insanım. adam o kadar misafirperverlik gösterdi, buyur gel dedi, gitmedim bi kere. pıh bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 fanı ses yapıyo da abartı diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ihale bende kaldı mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 istanbul çıkmazsa, ihale sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 NE DEMEK IHALE ONDA YAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 alphankaplan said: Yurtiçi kargoyla Foça'ya adliyeye göndertirsen de olur. Kardeşin de çıksın gelsin, ağırlıyım. yoksa haftasonları izmire gidiyom orada da alırım. bi de rıdvana uğrıycam halen. ona da uğrarım. bi dürüm de ondan yesem... oh oh iki dürüm. haaalen uğruycam, ne pis bi insanım. adam o kadar misafirperverlik gösterdi, buyur gel dedi, gitmedim bi kere. pıh bana. Her ugrayacam diyen icin 1 dolar koysaydim simdiye zengin olmustum. gidip fistik ezmeli sandvicimi yiyeyim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 abooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 su an format atiyorum. bence alan arkadas hic bi windows guncellemesini yapmasin. guncelleme=kasma p.s kendi recovery kismindan format atmasi ne kolaymis simdi hatirladim. birde ustune sticker yapistirip soktum izi kaldi demistim. biraz temizledim, benden bu kadar. hala ustunde puturtuler var, ugrasamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 killjoy sen karar verene kadar bizimkiler yola çıkıcak başka bi makina alcam dedemlerin köye bi tane lcd aldım, o tv'ye bağlıycaz, o niyetle alıyorum, yola çıkacaklar cuma günü. sen hallettin müşteri baktın ettin falan derken vaktini kaçırcaz biz, şimdi de sahibindenden baktım konuşuyorum adamla, birazdan gönderirim acelen varsa diyor. kendime alsam beklerdim de, bizim oğlan bizi oyalıyor gibi bir muhabbet edecekler seni beklersem. kusura bakma. senden alsam iyiydi 100 lira da fazla verdik durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 temem skinti yok ben istanbuldan alisverise daha sicak bakiyorum zaten. hatta prensipte fizbanla anlastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bakalim esime istanbulu gezdirecem olmazsa baskanin yakin arkadasi haim fresko devreye girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Bu akşam nerdeysen istanbulda gelir elden 350 lirayı verir aleti alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bir resmini koysaydın ya, çok merak ettim kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 diğer fotolar için: ışığı kullanarak bütün kılcal çizikleri ortaya çıkarmaya çalıştım, mesela üstten gözüken 2 foto var. normalde temiz duruyor ama yansımalarla hırpalanmış gibi gözüküyor. http://postimg.org/gallery/27a07zx30/454ac517/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 birde o şerit şeklinde bi sticker ın izi duruyor tepede, temizlenebilir ama biraz uğraş istiyor. full şerit şeklindeydi prille temizledim o kadar kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ben varım istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Böyle uygun şeyler rastgelirse yine bana seslenebilirsiniz, öyle aman aman olmayan 2 tane daha bilgisayar lazım birini kendi televizyonuma takacam hatta guitar hero falan da bağlamayı düşünüyorum evde bilgisayar ekranından oynamak keyifli olmuyor, öyle birşey eline geçen olursa ya da satacak olursanız aklınızda bulunursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 forumiçi satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar