Magnum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Sahibinden kullanıcı profilimde fotolar var. http://www.sahibinden.com/arama?userId=2698607 Elimde kalan filmler; Seventh Son Ex_Machina The Boxtrolls Cinderella The Fault in Our Stars Horrible Bosses 2 Inside Out Kingsman Hercules Transformers: Age of extinction (x2 iki farklı afiş) Into the storm Into the Woods Tomorrowland Ouija Paul Dracula Untold Mortdecai Barselona'da bir yaz gecesi (orijinal değil) Benimle oynar mısın (orijinal değil çArşı'nın filmi) Interstellar (Orijinal değil, türkçe) Sin City: a dame to kill for (orijinal değil) Aynı yıldızın altında (orijinal değil, türkçe) Fiyatları yıpranmaya vs göre değişir, patiye de indirim sözkonusu tabiki olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Balta gibi olacak ama bende de Star Wars'un ve Warcraft'in orijinal afisleri var. Ne kadar eder acaba merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 valla bana soruyorlar sw için 100 falan veririm diyolar fakat sanmıyorum vereceklerini. WoW'U bilmiyorum ama, hatta ben mi alsam diye düşündüm şu an. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 afişlerden birinde şöyle bişi gördüm, Kondisyonu iyi durumda, az kullanılmış, bayandan. (Şaka şaka, erkeğim ben.) aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Transformer için 30TL veririm. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-film-film-transformers-age-of-extinction-orijinal-afis-cift-tarafli102x69-257921538/detay Sat bana bunu ya güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 30 çok düşük oldu ya, onlara baya güveniyodum çok güzeller ciddi ciddi. @Deno, he ya bi kaçına öyle şakalı komikli albenisi olsun diye yazdım da sonra sıkıldım. Doktordan, yalan konuştum işsizim vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Ya alasım yok aslında Optimus benim de eşimin de sevdiği bir autobot bu oturma odasında başlatmak istediğimiz afiş serisinin başlangıcı olacak şayet alabilirsem tabi :) Yok olmazsa sağlık olsun deyip duvarlarımızı boş bırakacağız. O yüzden 30 dedim senin vermeyeceğini biliyordum verirsen bu bir işaret olsa gerek diye bu dediğim şeyi başlatmış olacaktım. Yok satılmaz ve senin de veresin tutarsa ben buradayım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Magnum said: valla bana soruyorlar sw için 100 falan veririm diyolar fakat sanmıyorum vereceklerini. WoW'U bilmiyorum ama, hatta ben mi alsam diye düşündüm şu an. :D Star Wars'i 500'e WoW'u da 300'e veririm ya en az, yoksa cercevesini acmaya usenirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Yok mu ilgilenen. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 http://urun.n11.com/su-isiticisi-ve-kettle/conti-ck-215-multiplust-2-mor-kettle-su-isitici-P70996151?cid=604001&gclid=Cj0KEQiAzai0BRCs2Yydo8yptuIBEiQAN3_lFgseQ6Ao1gD7j1tn-KVay7qUBGnHnDbOnQLwcwKzgCEaArBq8P8HAQ Şu kettlela da takas ederim fiyatına göre bir ya da birkaç tanesini. (Indiriminiz falan varsa kullanın ben yine ürünün gerçek fiyatını baz alıp vereceğim, üstüne karta taksit imkanı da cabası.(:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Güncel. Ex machina gitti, ketil ihtiyacı da sağ olsun bir patidas tarafından ortadan kalktı. Not: birden fazla alımda indirim vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Güncel. Alın birkaç tane manyak indirim var bak ben diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 amadeus varsa alırım, orijinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Elimde kalanlar bunlar bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Olay ne şimdi, filmler mi çok dandik fiyatlar mı yüksek? Yoksa ikisi de mi? NİYE KİMSE İLGİLENMİYOR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Tüm afislerin fiyatını 20 tl indiriyorum. En kısa zamanda sahibinden linklerini de düzenleyeceğim. Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Bazılarında 20 den fazla indirim yaptım, baya bi fiyatlar düştü. İlgileniyorsanız tekrar bir bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar