Mrlee Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 iş bilenin kılıç kuşananın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 bu herif çok iyiymiş ya https://www.youtube.com/watch?v=NWtb0qMCYfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Ulan dedem marangoz (emekli) benim, giresim geldi böyle bir işe ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Fistan buna ne dersin? http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/adjxAX2_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Fikir güzel de baya çirkin bir şey çıkmış ortaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 o aletten alasım var bütün gün başından kalkmam tabak çanak yaparım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Fistan bende 5, 6 adet ceviz kerestesi var. Bunların m3 yada m fiyat aralığı nedir değer olarak? İnternette hiçbirşey bulamadım. Esas soru da şu; sen masa yapabilirmisin bunlardan, ölçülerini yada teknik çizimini versem? birde kaça yaparsın, nasıl işlemlerden geçerse fiyat ne olur falan... keresteler hariç malzemeler senden olacak şekilde mesela. not: yerli ceviz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 fiyatları kuturuna kalitesine yaşına göre değişiyor tam ölçülerle foto koyarsan bişeyler söyleyebilirim masa yaparım onlardan istediğin şekilde boyuta harcayacağım zamana göre bi fiyat söyleyebilirim işlemleri standart, belki planya ister sonra kalından inceye biraz zımpara uğraşı + cila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Black_Hand said: ... bilgi verirsen ve satmayı düşünürsen alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 satacağımı sanmıyorum, ağacın manevi değeri var. düzgün bir marangoz arıyorum, senin ahşap işleri yaptığın geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 mesaj kutun dolu fistan 0.5x2 bi masayı kaça yaparsın mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Ben de om atacaktim ama doluymus kutusu. Burdan sorayim dedim aynen. Simdi yeni eve tasinma olaylari var. tv unitesi almaya karar verdik. Bisey begendik tam siparis verecektik ama fistan'in bu islerle ilgilendigi aklima geldi birden, bi danisayim dedim. Urun su, http://urun.n11.com/tv-sehpasi/puzzle-ahsap-ekzotik-tv-sehpasi-P107262420 Bu fiyata alinir mi, malzeme olarak bildiginiz bisey mi bu lareks denen sey falan. Bi kere boyle gormeden mobilya alma gafletinde bulunduk cunku ve geldigi gibi cop oldu resmen. Fistan said: ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 fiyat uygun bence alınır lareks sibirya çamı diyolar masif ahşap güzel dayanıklı 18mm kalınlıkta panellerden ikisini üst üste yapıştırmışlar gönül ister tek parça 30mm olsun ama bu da iyi gayet fiyatına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Hacı kitaplık yapabiliyon mu? Şöyle eskitme görünümlü güzel koyu renk bi kitalık lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 yaparım acelesi yoksa sırada biraz işlerim var örnek foto koyabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Harika! Örnek foto hemen koyuyorum. Burdaki gibi misal. Industrial tarzda genellikle. https://www.google.com.tr/search?q=industrial+wooden+bookcase&client=ms-android-sonymobile&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjIm7itqozOAhVHkRQKHdxSDHkQ_AUIBygB&biw=360&bih=511 Burdakiler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 abi bunları demirciye yaptır, ahşap raf kısımları ayarlanır profil kaynak işine girmedim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Yalnız vatandaş profilden yaptırırsa çok ağır olmaz mı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 L profilden yapılıyo genelde tabi biraz ağır olur oturaklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Bende boş kaldıkça depoda bişeyler yapuyorum. Eskiden gelen malların paletlerinden bişeyler yapıyodum da, şimdi kereste işine girince daha çeşitli şeyler çıkarırım. Geçen gün sallanan sandalye yapayım dediydim de, 3-4 gündür boş kaldıkça akşam üstleri bişeyler yapıyorum 1 saat. Çok amatörce oldu tabi, baştan sadece vidalıyım dedim, sonra sallanacak bu daha sağlam olsun tutkallıyım dedim, dışarıdan tutkalladım. Onların zımparasını yaparım bugün. Sallanacak ayaklar için 2 tane 5*10 birleştirdim ama nasıl yapayım ne kadar yuvarlatayım bilemedim. Fikir alırsam iyi olur :) En son da şeffaf verniklemeyi yapıcam. https://i.imgur.com/6FT7AaN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Fistan şu şekil bi şey yapabiliyo musun? Aynı şekilde gizli menteşeli falan olacak yalnız. Sen yapabiliyorsan elin çinlisine para vermeyelim, burl ceviz falan varsa hazırda sdfs aliyekspres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 ver gitsin 100 lira bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 :S Ama bu cevap olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Verim dimi, yok dediğime değmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 fistan kutun dolu diye burdan geliyorum. headset için bir stand düşünüyorum da, 1-2 detay var aklımda boyut, çok ufak bi işleme (2 harf, initial sadece) falan. bi ulaşabilir misin ilgileniyorsan? çok bi numara istemiyorum. ne kadar minimalist, o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar