yumy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 lan keşke ben de yapabilsem şöyle bişi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Fistan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 on numara satranç seyini yapayım artan parçalardan hayvan gibi cilalarım ben onları satmam kendim oynarım posta kutusu yaparım ama malum türkiye herkes apartmanda oturuyor kimsenin işine yaramaz sallanan sandalye projem var aklımda bi örnek çıkarmak istiyorum onu da ekmek sepeti yaptım kendi dükkanımıza 30 tane küçük kasa şeklinde, onlarla servis ediyoruz şu anda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Bi satranc takimi alirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Mekanik klavyeler için wristpad ve headset stand yaparsan bende satın alabilirim. Hatta burdan başka alan da çıkar tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Fistan pek hamarat yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Aslında sipariş üstüne böyle şeyler yapabilirsin... Netten biraz duyurmak lazım... Çok arayan var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Bright said: Mekanik klavyeler için wristpad ve headset stand yaparsan bende satın alabilirim. Hatta burdan başka alan da çıkar tahminen. örnek foto var mı hemen yapayım alan olmazsa kendim kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Fistan said: altıgen raf/kitaplık boyadım ama fotografı yok boyanmış halinin boyayıverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 düşük elektrot verip lightning pattern yapsana masa yüzeyine baya iyi oluyor. https://www.youtube.com/watch?v=BuG1oNRQnyI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 http://flickreel-images.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/12/artworks-000047570484-rmbvj3-crop.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 orc_lord said: Fistan pek hamarat yahu :) evet evet fistan zanaat yolunda..saygi duyuyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Fin said: düşük elektrot verip lightning pattern yapsana masa yüzeyine baya iyi oluyor. https://www.youtube.com/watch?v=BuG1oNRQnyI olum bu ne lan :D iyiymiş ben bi masa görmüştüm ahşabın çatlaklarına mor ışıkta parlayan boyayla reçineyi karıştırıp doldurmuşlar ondan yapabilirim ama hammadde sıkıntısı var bi de maliyetli müşteri bulursam patlatırım bi tane aha şöyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=g7WgycMeKyA http://www.youtube.com/watch?v=j7ZwQa8vYnY Gerçi headset stand'i CNC'de kesiyor sdsf Wrist rest yapılır ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 wrist set dediğin nedir abi adam bildiğin düz tahtayı evirdi çevirdi parlak düz tahta haline getirdi işte yine jhadfas hayır bi de kullandığı aletlere bak zibilyon tane şey kullandı hocaların bize sinirlenince fırlattığı tahta silgisi gibi bişey için ahahah AY SİNİRLERİM BOZULDUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 o bilek dinlenmez abi orada..dinlendirecekseniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Onları bir de 60 USD'ye okutuyorlar, inanılmaz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 meraklisiysan torrent dunyasinda senin icin guzel kaynaklar var abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ahsap olani mi 60 us ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Fistan aslında torna makinesi bulabilirsen şu meyve salata kaselerinden yapabilirsin. Hem çok güzeller hemde piyasada inanılmaz pahalı satılıyor. http://www.edwardssmithfinewoodworking.com/images/bowls/0030-wooden-bowl_E500.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bunları çok araştırdım aynen yüksek fiyatlı ama torna bile olsa bunlar çok el emeği isteyen şeyler bütün gününü verirsin şunu masifden çıkarmak için o yüzden pahalı olmasını hakediyor ben yapsam bu kaseden 250 lira falan isterim ama müşteriyi hemen bulabilir miyim bilmiyorum torna da değil aslında alet monte ediyorsun kütüğü sabitleyip döner mekanizmaya sonra ıskarpela ile şekillendiriyorsun, hata payı düşük, inanılmaz tecrübe istiyor ama sonuçta yaptığın bi ÇANAK türkiyede değerini bulamayacağın bi iş. ben bi çanağa 250 vermem kafası. bana da bi makina mühendisi olsa yardımcı olsa şu konuda sevinirim yurtdışından sipariş etsem dünya para şunu yapacak makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 o kaseyi yapicam diye 3 agac harciyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kutun dolu. aslında makine mühendisine gerek yok, ben hobi amaçlı yaptığını düşünüyordum eğer ticari yanını düşünüyorsan makine yaptıracam diyorsan tanıdıklarım ve tedarikçilerim var. Bana bütçe ve makineden beklentilerini söylersen yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ben de bayağı seviyorum marangozculuk oynamayı, ileride uğraşmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 @aquila; sizin köyün ormanından kaçak kesip getiririz aslında karadenizde bol ağaç:d odun diye yaktıklarından bile mobilya çıkarıyorum ben şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar