Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 elde kalan sağda solda duran hdd ve ssd leri değerlendirmek adına, biraz bakınayım dedim. şu modelde karar kıldım ; Akasa DuoDock X akasa duodock x ilk karşıma çıkan fiyatlar;hepsiburada 188,29 tlhızlıal 155,33 tlakortek 138,70 tl 163,67 tl ~ kdv yi sepete eklerken koymuş deyyuslar. ~2 fail : site sadece bayi içinmiş. akortek e ilk defa denk geldim, baya markanın distribütorlüğünü almış. anlamadığım, dist. satarken, bu kadar göz göre göre çatır çatır fiyat koyulur mu yahu. herneyse, hali hazırda, docking kullanan var mıdır? uzun vadede nasıl sorunlar var bununla ilgili, kitaplık gibi 4-5 li almaya ne gerek var değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ya bundan ya dark diye bişiyden var bende çalışıyo aylardır bi problemini göremedim. usb3 bağladım ben ama yine de öyle cayır cayır performans arama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ise yarar mi bilmem de sata usb kablolari var.. yada soyle birseyler.. ki alibabada 10 20 dolara filan sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 usb 3.0 sata kablolar 10$ 15$ amazonda, docklar sağlam, frisby almıştım ben vatandan 35tl ye usb 3.0 2 yıldır çalışıyor sıkıntısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ben bunu aldım amazondan: http://www.amazon.com/gp/product/B00D05DIFQ?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 açıkta durmasın kapalı olsun diye düşündüm. ne de olsa zırt pırt çıkarıp takmam diye düşündüm. ama açıp çıkarması falan dertli yani bilesiniz. daha yeni geldi sayılır, henüz kullanmadım. kullanınca yazarım nasılmış. ama reviewlar falan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 amaç birkaç tane diski bir arada kullanabilmek, o yüzden kablo çok karmaşa yaratır heralde. yukarıda bahsettiğim site, bayiler içinmiş, son kullanıcıya satmıyoruz dediler, hızlıal da stok bulundurmuyor. gidip frisby alacağız el mahkum. frisby konusunda da normal yorumlar var ama herkesin ortak yorumu çin malı olduğu. kullanılan malzemeler baya patates sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 hepsiburda dan aldıyıdm. akasa bulabiliyorsan ala ama böyle zımbırtıları iyi yapio adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 zamana kıyıp, ettim sipariş akasa dan. çünkü frisby hakkaten arap aterisi gibi görünüyor. gelince kendi çapımda bir review yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Grego said: zamana kıyıp, ettim sipariş akasa dan. çünkü frisby hakkaten arap aterisi gibi görünüyor. gelince kendi çapımda bir review yazayım. frisby i kullaniyorum.usb 3.0.aktarim hizi falan iyi.malzeme kalitesi o kadar kotu degil ama akasa kalite olarak bir tik ustundedir kesin.1 sene kadar oldu.daha da bi sikintisini gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 akasayı arkadaşım kullanıyor memnundu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar