Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HDD / SSD Docking Station

Grego

Öne çıkan mesajlar

elde kalan sağda solda duran hdd ve ssd leri değerlendirmek adına, biraz bakınayım dedim.

şu modelde karar kıldım ; Akasa DuoDock X

akasa duodock x

ilk karşıma çıkan fiyatlar;

hepsiburada 188,29 tl
hızlıal 155,33 tl
akortek 138,70 tl 163,67 tl ~ kdv yi sepete eklerken koymuş deyyuslar. ~2 fail : site sadece bayi içinmiş.

akortek e ilk defa denk geldim, baya markanın distribütorlüğünü almış. anlamadığım, dist. satarken, bu kadar göz göre göre çatır çatır fiyat koyulur mu yahu.

herneyse, hali hazırda, docking kullanan var mıdır? uzun vadede nasıl sorunlar var bununla ilgili, kitaplık gibi 4-5 li almaya ne gerek var değil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunu aldım amazondan: http://www.amazon.com/gp/product/B00D05DIFQ?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

açıkta durmasın kapalı olsun diye düşündüm. ne de olsa zırt pırt çıkarıp takmam diye düşündüm. ama açıp çıkarması falan dertli yani bilesiniz.

daha yeni geldi sayılır, henüz kullanmadım. kullanınca yazarım nasılmış. ama reviewlar falan iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

amaç birkaç tane diski bir arada kullanabilmek, o yüzden kablo çok karmaşa yaratır heralde. yukarıda bahsettiğim site, bayiler içinmiş, son kullanıcıya satmıyoruz dediler, hızlıal da stok bulundurmuyor.

gidip frisby alacağız el mahkum. frisby konusunda da normal yorumlar var ama herkesin ortak yorumu çin malı olduğu. kullanılan malzemeler baya patates sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

zamana kıyıp, ettim sipariş akasa dan. çünkü frisby hakkaten arap aterisi gibi görünüyor. gelince kendi çapımda bir review yazayım.

frisby i kullaniyorum.usb 3.0.aktarim hizi falan iyi.malzeme kalitesi o kadar kotu degil ama akasa kalite olarak bir tik ustundedir kesin.1 sene kadar oldu.daha da bi sikintisini gormedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...