tAKA Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 gözönünde olmaz bole seyler cok ayip cık cık cık .. #$$£#{$#$#@@$6!'!!!)='()^/^/=$[{½]{]½[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 İyice Daatı burası zaten :D[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Hocam bunlar paticik bünyesıne ters Paticiğin senelerdir kadrosu hiç bozulmayan bi saplar birliği var biz buraya "aşığım" "kız yüz vermıo" "nasıl tanışıcam plz" gibi msg lar yazıorum sen gelmiş dişi popülasyonunu arttırıosun :) paticiğin bünyesıne ters bunlar site kaldırmaz valla[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 tamam abartmayın istersenis..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 de bizim abartmamıza gerek kalmadı zaten başytan abarık şekilde gelişmiş[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 dohtor bu neyn?[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bu ne lan? Oynaşmayın burda defolun ![signature][hline]tuana... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yaw içine etmişinis :P gidin başka yerde napcaksanız ya pınnnnn alla alla :D :P[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hosgeldın :tebrikz:[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: i_died_for_you, 21 Ocak 2005 15:18 tarihinde demiş ki: yaw içine etmişinis :P gidin başka yerde napcaksanız ya pınnnnn alla alla :D :P Ewet aşkım canım...vs.vs demek için ICQ,Msn,Irc falan kullanın burda milletin önünde aşk yapmanızın hava atmaktan başka bi açıklaması yok.. Eyy pati halkı yine 85 msj olan bi topic boşşş... Lütfen.... Ayıp...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hoşbulduk naberin eheheh şuan hakanla kavga ediorm :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Naa, 18 Ocak 2005 17:08 tarihinde demiş ki: poffffff... hakani dovmek lazım harbi içimden de bu geçtiydi :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ne geçti kavga ettimiz mi yada ah bi kaavga etselerrr ehehe falan mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 artık hakan buraya kız arkadaslarını da getiriyon ya aferın sana hehe şaka tabi iyi ki geldin[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eywalla aslında getirdiine pişman oldu ama neese :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ehehe hakan dır bu yapar dikkat et kızım hakanın naapcagı belli olmaz ona gore[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yok vay ewcilleştirdim bn onu ehehheheh :) duymasın :D[signature][hline]where are you to night? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 duymasın nasıl bişi anlamadım görmesin yaz bari editle ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 belki biri söyler hakana bak senın kız paticikte bole bole yazmış falan der hehe[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 kesin sööler bazı kendini bilmes tiplerrrrr ahhahah :D aman çok korktum yaaaaa ahhahahahah :D[signature][hline]where are you to night? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya sanki bu başlık artık hoşgeldinden cok muhabbete yönelik oldu 8630.com gibisinden :D ehe sen hakana nasıl aşık oldun ya onu soruyum bari :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aravil Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Dynun, 19 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: başımıza daş yağacak bakalım nereye gidiyoruz. her yeni pati biraz daha sapıtık mı oluyo ne uheheu çılgın gençlik napacan(bende yeni sayılırım olmadıki şimdi=))[signature][hline]Karanlıkta Kaldığın Zaman İlk Gördüğün Işığa Doğru İlerleme.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hakanla bisim tanışmamısda çok farklı aslında biz onla anathema konseri 1.gün tanıştık ben kankam wanted hakanve hande o zaman hakan handeyle birlikte ve angelica da hatuna yüzük takıcak neyse kankamla biz yüsüklere bakıp iç geçiriyodukkiii ahhhhh be yokki böle bi sevgilimis çocuua bak ne romantik ya flan die ehehehhe :D sora bi sabah kankam bana hakanın msnini verdi aha baktım online öle havadan sudan muhabbet derken (buarada handeyi soruyorum ama hiç öle allaahım hayatımın aşkı geldi falan modunda diilim ayrıldık beş ay oldu dio bnde wah wah üsüldüm falan diorm) hakan ilanı aşk etti 2 saat sora bnde ewt dedim... sora kendime aşık ettim ama işin engüsel yanı bende ona aşık oldum :)))[signature][hline]where are you to night? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aravil Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 walla gelmişsiniz o kadar hikayenizide anlatın:):)[signature][hline]Karanlıkta Kaldığın Zaman İlk Gördüğün Işığa Doğru İlerleme.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ben kulagını çekiiim şimdi hakanın :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.