kermit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 komedi filmi mi var mısır fıstık felan alıyım durun ...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 buyur gel abi fake accountla falan yapılamaycak cinsten geyik yaptık burda:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 her zaman cıkar böyle seylerde birileri normaldir cevap verme geregi duymuyorum :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Nedir bu ya.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 geyik hoca geyik, ben de sonradan fark ettim neye bulastığımızı:) laf söyliceksen hic gelme,[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Geyiğe bak forum kirliliği ip ban lazım size sürüm sürün süründürecem sizi lol devam edin siz :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yaw bi hojgelim dedim çatışma çıktı.. :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Çıkmaz çıkmaz sen konuş :P[signature][hline]...Techno Cocaine... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ho$geldin =) mrk etme bu olaylar gayet normal[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi olaya bak ya.Ulan.. neyse ya[signature][hline]Beni update edin ! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: i_died_for_you, 18 Ocak 2005 19:04 tarihinde demiş ki: yiit ercan la pire kanlıcadaymış pöfffff :( aslında ben burada koptum ya, bahsi gecen yiit ben olduğum icin caktırmıorum:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 die-dead-dead.... V2=dead tu dread für wass[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: i_died_for_you, 18 Ocak 2005 20:13 tarihinde demiş ki: yaw bi hojgelim dedim çatışma çıktı.. :P ne güzel hoşgeldin başlık yengeniz geldi içerik : hakan seni çojjj sevioyurmmmmmmm süfermi$. Bu tür şeyleri biz nie özel msj dan hallediyoruzki acaba böyle sizin gibi yapmak varken.Devam devam...[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Nukem_Verite, 19 Ocak 2005 06:02 tarihinde demiş ki: bu topice msg atanların toptan banlanmasını istiyorum.. (hayır bu bir paradoks değildir,irdelemeyin!) O zaman sen de banlanacaksın. ;) (Hatta ben de banlanacam! YOO!!)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ahaha söyleseydiniz yazmazdık :P Lol uyarı msjı yazdım ama ben :)[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hofgheldhin phatchik phorumlharına..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: darkwingduck, 19 Ocak 2005 04:22 tarihinde demiş ki: die-dead-dead.... V2=dead tu dread für wass buyurr[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...Galeri[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 19 Ocak 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 "merhaba ben kuntisella çok şirin bir kızım tam bu kadar yaşındayım *bu kadar yapar* sevgilim bu foruma üyeymiş, forumla alakam olmasa bile sefkilime şirinlik yapmak için geldim şımarıklıkta birinciyim sevgilimin gözbebeğiyim bir normal hayatta sevgimizi sürekli belli ediyoruz ama yetmiyor bu sevgiyi sanal aleme de taşımaya karar verdik dünyada bütün insancıklar sevgilli olduğumuzu ölğrenene kadar da durmayacağız yakında manşetten verecekler aşkımızı" *!No offence..*[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bu arada ciddi ciddi soruyorum yaşlar kaç?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Huh ?[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 başımıza daş yağacak bakalım nereye gidiyoruz. her yeni pati biraz daha sapıtık mı oluyo ne[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ciddi ciddi bu acc fake değilse bende bir kase cacığım (yoğurtlu)[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 aha :D[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm cnm... çok sekersiniz[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.