Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Melee acc. questi çağrısı

Alo-matik

Öne çıkan mesajlar

Bu mesaj eclipse içindir...
Bir şekilde organize edilmesi gerekliydi. artık pek de zamanı(mız) kalmadı yapmayanların. 4 şubatta bitiyo. yarın saat 10:00 PM de dathomirde olalım. Oyun bıraktıran bu questi yapalım bitsin artık.
Organizasyon olayı sorun çıkarmasın istiyorum oyundada buraya yazdığımı söleyecem kimler yapmak istiyorsa yazsın isimlerini 2 şer 2 şer eşleşelim capture gate açıcı fln olarak.

Alomatik TKM[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

aurillian koyunun en kazik gorevi . tam 3 defa denedim 4. de yaptim:)
cok guclu sithler var ve sen onlarin korudugu bi base den sith komutani kaciriyon ve onu km lerce koye kadar goturuyon.tabi bu arada hizli olmalisin yoksa komutan intihar ediyo.
bu sithler overspawn oluyo. yani her dakka spawn oluyolar. zaten zorlugu da orda. size bi taktik.kapi acilmadan turretlari alin. sora direk iceri dalin baseden ve teker teker oldurun sithleri. biz ole yapmistik. size kolay gelsin.[signature][hline] oawaen@infinty
teras kasi master

[Bu mesaj barbu tarafından 27 Ocak 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi açmak için toplam 6 dal force sensitive dalına sahip olman gerek. melee speed ranged defence melee acurity gibi bu kutuları trrain etmeden önce o dalın görevini başarıyla bitirmen gerek. melee acc. görevi diğerlerinden farkı. diğerlerinde 8 tane basit görev veriliyodu bu görevde basit sithleri kesiyorsun ondan çıkarttığın remoteun üstünde yazılan isimdeki base e gidiyosun kapıyı açıyosun 5 sith kesiyosun (herbiri 50k hamlı) kapıyı kırıyosun içeri giriyosun commanderi capture edip village a kadar götürüyosun bu götürürken yavaş götürmen gerek kaçmamasına dikkat etmen gerek arada sithler dae saldırıyo fln. 1 görevde 2 kişi birlikte bitirmesi için 1 kişi kapıyı açıyo diğeri capture ediyo.

dip not: inşalla yarın loss/lag olmaz.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında cok kolay yapmıstık, cakal olmanız gerklı sadece.

hatirladigim, grubunuzla direk butun kapıları kırıp adama kadar ulasın. adamla konusmadan once dıbınde yanı gelen son kırıntıları supurun. ardından hazır oldugunuzda elemanla konusun, yenı tıpler spawn olcak sanırım. onları temızleyınce, etrafın durgunlasmasını bekleyın aynı yerde dısardakı spawn despawn oluyor veya uzaklasıyolardı. tam o esanada adamı takın pesınıze dısarı cıkın sonra da yuruyun bıldıgnız gıbı.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Sosyal ağlarda paylaş

yaw aslında kolay 3 kişi ile yaptık 1 commando/tkm 1 rm doc 1 tkm/fencer... mind buff alın tkm ye tanklık yaptırın o kadar commando işi bitirio. bide koşmayın yürüyerek içeri girin 5 sith öldürdükten sonra spawn oluo commander ve dışarıdaki kalabalık sith grubu koşmadıkça saldırmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Jerian ile tiuven yapti baya kolay oldu saolsun buglar (kahrolsun telekom) ben kaldim bi yapmayan Eclipse de yapmak isteyen ve 1-2 gün içinde akşam vaktinde boş olan varsa oyunda mail atabilir. yoksa 2 kişinin bitirebildiği görevi sadece kendim için yapacam. hep başkalarını düşünüyom zaten.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben yapmicam henuz. daha dorusu yapamicam
birkac gun sonra gene degisecekmis galiba bu sefer ne tur bir zorluk bekliyor beni acaba ama umursamıyorum. acelem yok inadına ben bu oyunu, keyfini cikara cikara oynayacagim jedi olmam da 1 sene sürsün napalim artik[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse)

[Bu mesaj veliaht34 tarafından 29 Ocak 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...