Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bu mesaj eclipse içindir... Bir şekilde organize edilmesi gerekliydi. artık pek de zamanı(mız) kalmadı yapmayanların. 4 şubatta bitiyo. yarın saat 10:00 PM de dathomirde olalım. Oyun bıraktıran bu questi yapalım bitsin artık. Organizasyon olayı sorun çıkarmasın istiyorum oyundada buraya yazdığımı söleyecem kimler yapmak istiyorsa yazsın isimlerini 2 şer 2 şer eşleşelim capture gate açıcı fln olarak. Alomatik TKM[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 nedir bu melee acc questi biri açıklasa ya[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aurillian koyunun en kazik gorevi . tam 3 defa denedim 4. de yaptim:) cok guclu sithler var ve sen onlarin korudugu bi base den sith komutani kaciriyon ve onu km lerce koye kadar goturuyon.tabi bu arada hizli olmalisin yoksa komutan intihar ediyo. bu sithler overspawn oluyo. yani her dakka spawn oluyolar. zaten zorlugu da orda. size bi taktik.kapi acilmadan turretlari alin. sora direk iceri dalin baseden ve teker teker oldurun sithleri. biz ole yapmistik. size kolay gelsin.[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master [Bu mesaj barbu tarafından 27 Ocak 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Jedi açmak için toplam 6 dal force sensitive dalına sahip olman gerek. melee speed ranged defence melee acurity gibi bu kutuları trrain etmeden önce o dalın görevini başarıyla bitirmen gerek. melee acc. görevi diğerlerinden farkı. diğerlerinde 8 tane basit görev veriliyodu bu görevde basit sithleri kesiyorsun ondan çıkarttığın remoteun üstünde yazılan isimdeki base e gidiyosun kapıyı açıyosun 5 sith kesiyosun (herbiri 50k hamlı) kapıyı kırıyosun içeri giriyosun commanderi capture edip village a kadar götürüyosun bu götürürken yavaş götürmen gerek kaçmamasına dikkat etmen gerek arada sithler dae saldırıyo fln. 1 görevde 2 kişi birlikte bitirmesi için 1 kişi kapıyı açıyo diğeri capture ediyo. dip not: inşalla yarın loss/lag olmaz.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Site açılmıyomuş bana yazmamı söledi: Deno O'CONNOR TKM ve bişiler.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben ve ilker yapacaz. akşama loss azalırsa bu akşam yapalım.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bende geleceğim beyler bunu tek tek 2 kişi halinde yapamıyorsunuz herkezin birbirine yardım etmesi lazım yapanlarında yardım etmesini bekliyorum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 amacımız o zaten bi grup oluşturacaz sonra sırayla mesela önce ilkerle jerian ın görevini yapacaz o bitince diğer base e geçecez gibi... bu arada nickini de yazarmısın?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ben de gelirim arkadaşlar, hatta iki üç kişi de gelebiliriz.[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bir an atlicaktim ben de gelirim diye ama yarin aksam oldugundan gelmem imkansiz.. ranged accuracy'yi doldurur 4spyi cope atarim artik hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 up[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ben belki yardım amaçlı gelebilirim. Ama ne yapabilirim bilemiyecem. (Eforran)[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 zamanında cok kolay yapmıstık, cakal olmanız gerklı sadece. hatirladigim, grubunuzla direk butun kapıları kırıp adama kadar ulasın. adamla konusmadan once dıbınde yanı gelen son kırıntıları supurun. ardından hazır oldugunuzda elemanla konusun, yenı tıpler spawn olcak sanırım. onları temızleyınce, etrafın durgunlasmasını bekleyın aynı yerde dısardakı spawn despawn oluyor veya uzaklasıyolardı. tam o esanada adamı takın pesınıze dısarı cıkın sonra da yuruyun bıldıgnız gıbı.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 dün akşam sithleri öldürmedşik içeri giremedim ben girdim adam yok deli oldum sonra commander spawn oldu ama ben yerde db yemiş halde idim sinir küpü halinde çıktım oyundan[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yaw aslında kolay 3 kişi ile yaptık 1 commando/tkm 1 rm doc 1 tkm/fencer... mind buff alın tkm ye tanklık yaptırın o kadar commando işi bitirio. bide koşmayın yürüyerek içeri girin 5 sith öldürdükten sonra spawn oluo commander ve dışarıdaki kalabalık sith grubu koşmadıkça saldırmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bu phase de mi yaptınız yoksa bundan 4 phase önceki phase 3temi yaptınız?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 alomatik bu gün yapalım bu gece eğer ben girebilirsem[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Saat 10 da dathomirde olursanız yapcaz akşam lag azalıyo gibi.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Jerian ile tiuven yapti baya kolay oldu saolsun buglar (kahrolsun telekom) ben kaldim bi yapmayan Eclipse de yapmak isteyen ve 1-2 gün içinde akşam vaktinde boş olan varsa oyunda mail atabilir. yoksa 2 kişinin bitirebildiği görevi sadece kendim için yapacam. hep başkalarını düşünüyom zaten.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 valla ben yapmicam henuz. daha dorusu yapamicam birkac gun sonra gene degisecekmis galiba bu sefer ne tur bir zorluk bekliyor beni acaba ama umursamıyorum. acelem yok inadına ben bu oyunu, keyfini cikara cikara oynayacagim jedi olmam da 1 sene sürsün napalim artik[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) [Bu mesaj veliaht34 tarafından 29 Ocak 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar