sostizm Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 sütyensiz başörtülü ev annesi tiplemesi de çok fena bu adamın. sarkıktır bir de hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 e yer cekimi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 -Crawler- said: Yanlız ikinci linkteki ucuz olan ürün direk kanserojen ya. Hiç güvenemedim. Direk bildiğin rosa porrino granit lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 sostizm said: Nedir bu taşların olayı bilen var mı? Kimyasal bişey mi? Üretimi mi zor? Doğada mı zor bulunuyor? Bilen var mı? normalde çok pahalı bişi değil pizza taşları. "doğada çok zor bulunur" felan filan gibi şeyler düşünmek bile yersiz. tchibo'nun fiyatı gayet makul mesela. ancak yurtdışından ithal, ek vergiler, dolar kuru felan derken, bizim ülkenin alım gücüne göre çok pahalı fiyatlara çıkabiliyor. bi de miele linki vermişsin. miele yahu. pizza taşı yaptığını bilmiyordum ama ürün direk miele'nin ise çok normal fiyatının o denli yüksek olması. beyaz eşyaları her zaman pahalı olurdu zaten, ama bi alıyorsun 20-30 sene kullanıyorsun. evladiyelik bile gideri olur. miele'nin sunduğu ne gibi özellik var bilmiyorum, yazmıyor da zaten. ama klasik miele kalitesi sunuluyorsa bile biraz pahalı olmuş o ürün... Llama said: ayrı bi tat mı veriyor yemişim koyun tepsinin içine taş fırınla odun ateşinde yapılan ekmekleri, etleri, pideleri, pizzaları yememiş kişiler için bişi farketmiyor tabii. al pizzanı mikrodalgada ısıt ye geç. applev0dka said: o paraya 1 yıl dışardan pizza yersin, sonra hevesin gecer bir daha pizza yemezsin zaten çok mantıklı. eve çatal bıçak seti bile almayacam. sabah akşam çiğ köfte dürüm yeriz, ucuza patlar, yemek yeme hevesim de gider. mis gibi fikir. GERGE said: Bunu ocaga koyup biftek yapsam? Hamurla isim olmaz, erkek adam mutfakta et pisirir =) taş fırında etler iyi pişer, daha farklı tada sahip olur. ancak bu tam olarak o taş fırınların etkisini vermiyor. daha ziyade fırında, hamurun altının taş fırınmış gibi pişmesini sağlamak için kullanılan bişi. eti pişirmeye kalksan, fırının performansına bağlı kalacak yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 sostizm said: Yemek kanallarında sürekli görüyorum, - tam bir aşırı hetero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Senin yeme istegin gitmez BoneC, bunu ikimiz de biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 kendinle karıştırdın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=kXGSq7HRgEc Burada nefis sonuç vermiş mesela. Tepside yapsan böyle olmaz evde sanki. Kullandığı marka taş da bu sanırım. Kararmadan önce bu renkmiş. http://www.crateandbarrel.com.tr/pizza-grilling-stone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Okumadım önceki post'ları da ben Barselona'da bir pizza yemiştim hamur mamur allah gibi, açık mutfak zaten küçük bir yer, hatta asıl olayları tapas, pizza çeşidi 3-4 taneydi zaten. Ayhan Sicimoğlu özentisi gibi daldım mutfağına yanımda İspanyol iş arkadaşı ile elektronik fırında taş üstünde yapıyor, klinker tuğla kiremit kullanıyor bildiğin yassı. Özel falan da değilmiş inşaattan alıyormuş hergün 2-3 tane shdfhdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar