Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadaşlar bu dosya bende eksik torrentten cok yavaş cekiyor bana bunu yollayabilcek varmı?baglantı hızı yuksek olursa msn hata falan vermeden yollar daha iyi olur.haydi arkadaşlar göreyim nolur yardım edin bana :([signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sen enginden cekmemısmıydın onu? [Bu mesaj Footlocker tarafından 28 Ocak 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 engin yolluyordu tam msn çöktü :([signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 pfff bari ferdiden alsaydın bugün..benim cdlerde gelmedi daha iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ferdi işte sildim dedi dün msn de yoksa gidip alırdım bir daha :([signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Emule e bi bak bakalım orda kesin vardır.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 emule nin nasıl kullanıldıgını tam bilmiyorum o da p2p programımı ?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 harbi kahraman ariyosun sen :) nerede oturuyosun onu soyle bari birileriyle direk cd alirsin bari.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 istanbul pendikte oturuyorum inşallah birileri çıkar bana bunu cekebilcek veya yollayabilcek.pentha yollarım demişti ama şimdi lan party de ve sabahlıcaklar galiba...[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 pendik nerdedir bilmem ama az sonra kucukbakkalkoye gecicem. yakinsa eger yarin haberles benle cekelim sana cd ye. sevaba gireriz :)[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 orası sanırım avrupa yakasında ya :) ühühü yarına kadar bulmam lazım yoksa geberirim,biriside emule yi anlatsın bari...[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yoo anadolu yakasinda o kadarini biliyorum bostanciya yakin bide :) birazdan yola cikicam kasami hazirliyorum. ozel msg atarsan haberle$ebiliriz gece.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 siee normalde nerdesin sen ? ben uğrasam sana heh =) fitil oldum 1mbit adsl ile çekemiyorum 50kb/s upload ediyor da download etmiyor adam gibi [Bu mesaj Goering tarafından 28 Ocak 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya olm sen netlimiter kursana ne uploadla ugrasıosun :D sende tome3 varsa bana yollasana msn den ya valla cok kral olur[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 netlimiter kullanınca da çekmiyor farketmiyor ki upload'a köklüyor download 20-30'u geçmiyor hep 2kb/s çekiyor 1 adamdan ben bi kişiye 15kb/s upload yapıyorum çözemedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 öle biraz torrent upload yaptırıyor ne kadar alıyorsan hemen veriyorsun benden uplaod 1kb sınırlıyordum ama halen 15 ıle verıyordu bırısınden cd alma ımkanızı warsa kasmayın gercekten ölüm gibi o iş ama sende 1mbit varmıs yıne ıyı[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya kardeş sen uploadı 1kb a sabitliceksin yanlıs yapmıssın :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hadi bakalim sevap isleyelim sana hosting ftp veriyorum [Bu mesaj Skroce tarafından 28 Ocak 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aha abi banada 14 slotluk 4 dene çanta verırmısn ftp fialn istemiyom dırek mail :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 skroce indirebilcegim link varmı acaba?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 lind güzelim yok sana item felan zaten hep rare item drop ediyorum AH beni zengin etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 beyler su an 1024k lık kafedeyim ama yinede blizzard torrentten cok yavas indiriyor msnden falan yollamaya calısırsanız 2 dakikada gelir ne olur biri yardım etsin artık cıldırmak uzereyim ya ne olur arkadaslar :([signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 emulede varda cok yavas indiriyo bende isterse sende dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ayrıca belirtiyim küçükbakkalköy le pendik aynı yakada ve minibüs yoluyla erenköye doğru gelirsen baya yakın olur. gerçi o dündü ama ossun :D[signature][hline][Hordish Manner]Tygore, Tauren Shaman (a.k.a. mysterio or nistnesus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bugün absolut yollamayı denedi 2 kere 2 sinde de 150 mbı falan gectiginde kesildi :) bu aksam reamer direk ftp den vericek , sabaha oynayabilicem inşallah :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar