Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Installer Tome3.mpq yu yollayabilcek bir kahraman lazım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu dosya bende eksik torrentten cok yavaş cekiyor bana bunu yollayabilcek varmı?baglantı hızı yuksek olursa msn hata falan vermeden yollar daha iyi olur.haydi arkadaşlar göreyim nolur yardım edin bana :([signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Mesaj tarihi:
ferdi işte sildim dedi dün msn de yoksa gidip alırdım bir daha :([signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Mesaj tarihi:
Emule e bi bak bakalım orda kesin vardır.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
emule nin nasıl kullanıldıgını tam bilmiyorum o da p2p programımı ?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Mesaj tarihi:
harbi kahraman ariyosun sen :) nerede oturuyosun onu soyle bari birileriyle direk cd alirsin bari.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Mesaj tarihi:
istanbul pendikte oturuyorum inşallah birileri çıkar bana bunu cekebilcek veya yollayabilcek.pentha yollarım demişti ama şimdi lan party de ve sabahlıcaklar galiba...[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Mesaj tarihi:
pendik nerdedir bilmem ama az sonra kucukbakkalkoye gecicem. yakinsa eger yarin haberles benle cekelim sana cd ye. sevaba gireriz :)[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Mesaj tarihi:
orası sanırım avrupa yakasında ya :) ühühü yarına kadar bulmam lazım yoksa geberirim,biriside emule yi anlatsın bari...[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Mesaj tarihi:
yoo anadolu yakasinda o kadarini biliyorum bostanciya yakin bide :) birazdan yola cikicam kasami hazirliyorum. ozel msg atarsan haberle$ebiliriz gece.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Mesaj tarihi:
siee normalde nerdesin sen ?
ben uğrasam sana heh =)
fitil oldum 1mbit adsl ile çekemiyorum 50kb/s upload ediyor da download etmiyor adam gibi

[Bu mesaj Goering tarafından 28 Ocak 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya olm sen netlimiter kursana ne uploadla ugrasıosun :D sende tome3 varsa bana yollasana msn den ya valla cok kral olur[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Mesaj tarihi:
netlimiter kullanınca da çekmiyor farketmiyor ki
upload'a köklüyor download 20-30'u geçmiyor
hep 2kb/s çekiyor 1 adamdan
ben bi kişiye 15kb/s upload yapıyorum çözemedim[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya kardeş sen uploadı 1kb a sabitliceksin yanlıs yapmıssın :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Mesaj tarihi:
beyler su an 1024k lık kafedeyim ama yinede blizzard torrentten cok yavas indiriyor msnden falan yollamaya calısırsanız 2 dakikada gelir ne olur biri yardım etsin artık cıldırmak uzereyim ya ne olur arkadaslar :([signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Mesaj tarihi:
bugün absolut yollamayı denedi 2 kere 2 sinde de 150 mbı falan gectiginde kesildi :) bu aksam reamer direk ftp den vericek , sabaha oynayabilicem inşallah :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
  • Yeni Oluştur...