Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Diyaloğu yazıyorum direktman, evde daral gelmiştir. Telefona sarılınır. 2 dakka uzaklıkta oturan arkadaş açmamaktadır. Kıl bir durumdur. Sonunda arar. - Alo?Sen misin deminden beri arıyan ? - Evet, neden açmadın ? - Ya biz okulda kalıyoruz ya arada sırada. - Entel vaziyetler yani. - Hee. - Neyse, bak sinemaya gidelim Tom Cruise'un filmi gelmiş.Akmerkez uyarsa gidelim. - Olur valla, burda bi soruşturiim ben. - Ok bende duş alıcam. Duştan sonra. - Alo? - Olm, bak aklıma bi fikir geldi.Cuma günü gitsek sinemaya?Sen ben baytaş gidelim, ordan çıkıştada içeriz bokunu çıkartırız.Sabaha karşıda hisarüstüne foto çekmeye gideriz. - Heterofobik misin lan ? - Haha, ne alaka ? - Ne biliim, straight erkekler bu kadar iyi plan yapamaz.Kendimden biliyorum. - Hadi len ordan.Neyse ne diyosun ? - Valla bugün gidelim diyorum ben, kafamı dağıtmam lazım biraz. - Olm eve annem geliyo bugün, yemek falan yapıcak.Ayıp olur kadına. - Olm git ara söyle gelmesin allah allah.Zaten Şebnem gelicekti bana gelmedi. - Hahaha sattı yani. - Yok, neyse hadi git eve ordan sinemaya.Çabuk lan 18:50'ye gidiyoruz. - Off abi kıçımı skıştırmasana durup dururken.Ne gereği var lan. - Annen ne zaman geliyo. - Hiç bi fikrim yok. - Çıkalım dışarı yiyelim işte bi yerlerde. - Yaaa olm uğraştırma ya. - Kaya bak mikecem ha, ama uğraştırıyorsun adamı.Naza çekme işte, gel.(Can alıcı nokta) - Ben mi naza çekiyorum! - Tabi.Anneni ara abi sen ne zaman geliyomuş öğren. - Peki *sıra küfür*. - Alo, yemek yapıyorum *sıralarca küfür* - Hahaha yapacan tabi, köpek!Çabuk yap çabuk ye. - Ya bi git ya. - Hatta gelsem mi acaba yemeye, ne yapıyorsun? - 1 kişilik, sksen yedirtmem. - Hadi 40 geçe bekliyorum seni. - *Dakikalarca süren küfürlerden sonra* güzel filmmiş ama. - Evet, hadi görüşürüz. - Bye.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Yine kolay kanmış... Ben olsam hayatta gelmezdim valla evde hazır yemek yapacak annem gelip de ben kabul etmeyip kendim yapacam sinema için...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 vaç en lörn diyince yaratıcı birşeyler var sandım.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Kusra bakma, eski kafalı biriyim ben. Hala 70'lerin zorla sinemaya götürme taktiklerini uyguluyorum. Yaratıcılık 0 =P.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Yemek yapılacaksa evde birisi tarafından imkansız dışarı çıkartamazlar beni :D[signature][hline]My Honour is My Life
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ehe benimde bu taktiklerim black_lupin üzerinde pek bi geçerli oluyor nedense :D bazen inadı tuttumu kçını yırtsan gelmez. buarada çok güzel yemek yapar hipne.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 abi taktik kısmı nerde allah allah ben mi öküzüm taktik felan goremedim bi paso kufurleşmişler o yani :)[signature][hline]if you believe something, something begins gain money...
LethE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 can alıcı nokta önemli. :D[signature][hline]Fire is the universal language
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 peh en zor beni ikna etmektirde ben gelirdim sinemaya evde salak salak oturcağama arkadaş önüne gelen fırsatı tepmiş
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bende kankamı zorla götürmüştüm bi ara bizde oturuyoduk..param da var aksine GElmem de gelmem...yok canım istemiyo,uykum var kem küm Oturuyodu koltukta kucakladım bunu kapı dışına çıkardım ''Aha şimdi gelme sıkıysa'' dedim.Ayakkabılarını da aldım kaçamasın diye it..:D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 beni kimse zorla biyere götüremez götürseler bile götürceğine ğişman ederim adamı. ama ben istediğim kişiyi hadi gidiyoruz dedim mi alır götürürüm eheh[signature][hline]playingarena i love this game!
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Fistan, 28 Ocak 2005 22:27 tarihinde demiş ki: beni kimse zorla biyere götüremez götürseler bile götürceğine ğişman ederim adamı. ama ben istediğim kişiyi hadi gidiyoruz dedim mi alır götürürüm eheh babasın :)[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben ana avrat sövüom sora trip yapıom yiyosa gelmesin :)[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sonları komik[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 zuahahhahahhah[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
Öne çıkan mesajlar