Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hitler'in MovieMax te tum hayatini anlatan bir belgesel izlemistim ben de. Eger ondan bahsediyorsan inanilmaz basarili bir yapit.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: fedaykin, 28 Ocak 2005 10:52 tarihinde demiş ki: Hitler Yahudileri sabun yapmıştır diyip duruyor kimi arkadaşlar. Peki bununla ilgili ellerinde kahvehane muhabbetleri veya filmler haricinde herhangi bir delil var mı acaba? Kasdettiğin arkadaşlardan biri bensem, evet gördüm ama elimde değil doğal olarak. 2 toplama kampını gezdim + İsrail'de bu olaylarla ilgili tahminlerin üstünde delil,o zamandan kalma parçalar,resim,yazılı belge vesaire var.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Cermy, 28 Ocak 2005 01:20 tarihinde demiş ki: said: Head, 28 Ocak 2005 00:53 tarihinde demiş ki: hep merak ettim. gaz odası denen yerin bir fotoğrafı var , paso aynı resim konuyor her yere. fey von hassel'in anılarını yazdığı kitabı okudum. bir gazevinin dönüştürüldüğü evde kaldığını , insanların gaz odalarına gönderilmesi diye bahsettiğini gördüm. ama gördüğünü hiçbir zaman söylemedi. ama bu da gizli kapaklı bir şey sanki , anlamıyorum ben. zyklon-b'nin varlığından eminim ; o da şöyle saklanıyordu vita gibi yağ tenekelerinde ağzı kapalı felan.resimde yani. niye sürekli bi bit yeniği aradığınızı anlıyamadım (head a degil, genel) yani ben bircok gercek parca , kanıt, resim , belge, resim bir suru sey gordum israilde. yani sadece buraya yansıyanlarla suclamak biraz yanlıs oluyo. ve bu olayların nedeni hitlerin ruhsal sorunlarından baska bişe olamaz bence. he tamam adam inanılmaz zeki ama zeki olması psikopat oldugu gercegini degiştirmez. birde tamam israili bu yaptıgı yanlis olabilir (filistin konusu). ama bu bir soykırım degil insanları öldürüp onlardan çeşitli şeler yapılmıyor. veya dinlerinden dolayı öldürülmüyo. yahudilik bir din(yada ırk) ama filistinliler bir millet. yani filistinlileri müslüman olarak alıyosak butun muslumanlara karsı yaptıgı bişe yok israilin. yada ben saçmalamaya başlıyorum.. son olarakta forumda nedenini bir turlu cozemedıgım anlam veremediğim inanılmaz ötesi bir Yahudi düşmanlığı var ve körü körüne. gözden kaçtığını düşündüğüm için quoteledim.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ewet penthcim aynen o birde normal belgeselk bir kaç kitap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Cermy, 28 Ocak 2005 14:53 tarihinde demiş ki: said: fedaykin, 28 Ocak 2005 10:52 tarihinde demiş ki: Hitler Yahudileri sabun yapmıştır diyip duruyor kimi arkadaşlar. Peki bununla ilgili ellerinde kahvehane muhabbetleri veya filmler haricinde herhangi bir delil var mı acaba? Kasdettiğin arkadaşlardan biri bensem, evet gördüm ama elimde değil doğal olarak. 2 toplama kampını gezdim + İsrail'de bu olaylarla ilgili tahminlerin üstünde delil,o zamandan kalma parçalar,resim,yazılı belge vesaire var. İlk olarak toplama kampı gezebilirsin.Savaş sırasında toplama kampı yapmaktan olağan birşey yokturki toplama kamplarını ilk kullanan Hitler değil Lenin dir.Hitler toplama kamplarında kalanlara eziyet etmezken,Lenin toplama kamplarında bulunanların üzerlerinde deney yapmaktan tutun,aç bırakıp hastalıktan kırılıncaya kadar insanları toplama kamplarında tutmuştur. İsrail deme artık yukarıdaki yazıyı okumadığını varsayıyorum.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konu nerelere gelmiş bilemiyorum, okumaya üşendim. aklınızdan hiç çıkmasın insanlığın öldüğü yer AUSCHWITZ Faşizme bir kez daha lanet olsun. Avrupa'da, Nazi diktatörü Adolf Hitler'in tanımıyla "Yahudi sorununa", son çözüm projesi kapsamında 6 milyona yakın Yahudi öldürüldü. Avrupa'daki tüm Yahudileri öldürme kararı 1941'in sonunda formüle, 1942 ocağında gerçekleştirilen Wannsee Konferansı'nda ise koordine edildi. Kurbanların çoğu 6 toplama kampında öldürüldü. 1.5 milyona yakın Yahudi'nin öldürüldüğü Auschwitz-Birkenau kampı bunlardan en büyüğüydü. Soykırımda en az 1.5 milyon çocuk öldürüldü. 1933'te Avrupa'da hayatta olan çocukların sadece yüzde 11'i soykırımdan kurtulmayı başardı. Müttefikler, kamplara Yahudi taşıyan demiryolu hatlarını bombalamamakla suçlanıyor.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Nazilerin İkinci Dünya Savaşı sırasında Polonya'da kurduğu, Yahudi soykırımının simgesi haline gelen Auschwitz Toplama Kampı'nın 27 Ocak 1945'te Sovyet Kızıl Ordusu tarafından kurtarılmasının 60. yıldönümünde kurbanlar, birçok ülke liderinin katılımıyla anıldı. Auschwitz - Birkenau'da yapılan anma töreni, yüz binlerce insanı bu ölüm kamplarına taşıyan trenleri simgeleyen tren düdüğü sesiyle başladı. Törende, hayatını kaybedenler için dualar okundu, mumlar yakıldı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Polonya Devlet Başkanı Alexander Kwasniewski ve İsrail Cumhurbaşkanı Moşe Katsav konuşmalar yaptı. Törene, bu isimlerle birlikte ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney, Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac'ın da aralarında bulunduğu 44 ülke temsilcisi ve olayın tanıkları katıldı. Türkiye'yi Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül temsil etti. Bu da yapılan protokolle ilgili.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Alexi_Septimus, 28 Ocak 2005 11:25 tarihinde demiş ki:... zaten ölü bir insandan sabun yapma fikrinin nesi sadistçe ? Sen ineğin jelatininden jelibon yapıp yemeyi, yada saçına jöle yapıp sürmeyi biliyorsun...Çok güzel bir noktaya değinmişsin. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delraich Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ne 6 milyonu ya neden bahsediyorsunuz kimleri kandırıyorsunuz 6 milyon yahudi oldumuslermis sallamayın allahaskına...1.olarak yahudi soykırımı diye gecen olayda öelnlerin buyuk cogunlugunu hazar Türkleri olusturur..hazar Türkleri zamanında rus carının yerlestirdigi bolgede yahudiligi kabul eder ve yasamaya baslarlar...ve bu soykırımda da olenlerin buyuk cogu Türk milliyeti tasıyan yahudilerdir...(sonradan yahudi olunmaz kabul gormez yahudiler arasında oyle sey mi olur diyecek olan sazan arkadaslara gunumuzden bir ornek vermek istiyorum madonna yakın zamanda yahudilige gectigini soylemis ve eshter olarak bir yahudi ismi sectigini belirtmis isarildeki konserinde de buyuk bir izdihamla karsılasmıstır).........................Ayrıca yahudilerin su anda filistine yaptıkları ne???soykırım deil de ne...ama kahretsinki dunyada muslumanlık teror dini olarak goruldugu icin filistinliler suclu durumda olarak goruluyor....Sunu unutmayın ki islam teror dini falan deildir intihar zaten islamda gunahken intihar komandalarının musluman olması ve onlar yuzunden bazı degerlerin karalanması mıdır dogru olan???yahudiler sutten cıkmıs ak kasık deillerdir...dunyanın basına ne gelirse ya israilden ya amerikadan gelir[signature][hline]Tanrı Türk'ü korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Arbeit Macht Frei Arbeit Macht Fertig İşte Auschwitz in iki hayat felsefesi!!![signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sıkışın masterısın. Ben resmi kayıtları yazdım Sovyetler Birliği'ne ait olsa da belgeli olan rakam budur. 6 milyon. Ayrıca çoğu Türk milliyetinden değil milletinden denir milliyetçi olmadan önce kavramlara hakim olmak lazım gelir. Ve heryerde olduğu gibi öldürülen yahudilerin Türk olduğu da güzelmiş hani. Zaten bi bildiğiniz masonlar, bir de herkes Türk'tür meselesi. Herkes Türk olsun ya da olmasın evvela herkes insandır. Önemli olan paydamız bu olmalıdır. Ne desem boş.. Hitler Türk'tür, Osman masondur beriki İbranidir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Öhem neyse bu arkadaşımızın PatiUO dan sıkılarak bu meselelere girmiş olduğunu gördüm said: Delraich, 28 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: lan yeterrrrrrrrrrrrrr beeeeeeeeeeeeeeeee gellllllllllllllllll şeklindeki mesajlarınla beni çok etkiledin. Saygılar.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: billur, 27 Ocak 2005 16:26 tarihinde demiş ki: Mahkemede savunmasını yapan bir SS subayı ; "Kötü muamelenin" sadece birkaç başıbozuk muhafızdan kaynaklandığını savunmuştur. Biryerlerden tanıdık geliyor mu? herman goering de ihtiyati tutuklama amaçlı topladık onları öldürmeler olmamalıydı ismimiz lekelendi falan diyo nürnberg mahkemesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Alexi_Septimus, 28 Ocak 2005 03:11 tarihinde demiş ki: Dünya nufusunun yarısının elektrikli testereli bir manyak tarafından 50 metre2 karelik bir alana sıkıştırılıp reçel kıvamına getirilmesi de üzmez beni. vay be hayal gücüne bak allah seni başımıza getirmesin yumurcum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hazar Turklerinin bir kisminin dogu avrupa yahudilerine karistigi dogru, ama butun dogu avrupa yahudileri turktur demek biraz yuksekten ucmus, heh [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 29 Ocak 2005 07:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Popeye, 27 Ocak 2005 17:21 tarihinde demiş ki: nasılsa unity yok yazın yazabildiginiz kadar ortamı boş buldunuz tabii :) ikna edemedim ki adamı dönmeye, atıp tutanlara gün doğdu bu bölümde.. :-) sağduyu sahibi kimse yok mudur buraya yazan anlamıyorum ki, ortada onca fotoğraf, video, nazilerin kendi hazırladıkları belgeler, hayatta kalan kurbanlar, itiraf eden görevliler ve ortamlar dururken burada "efendim 5 milyon değil 3 milyon, bize de böyle yutturuyorlar, yok efendim sabun yapılmadı, müsait değildi koşullar" gibi beni dehşete düşüren sözler görüyorum sanki göring'den duyuyormuşçasına. tarihi bir konuyu olduğu gibi ele almak yerine "bunlar da filistinlilere yapıyor oh olmuş" mantığını da anlayamıyorum. filistinlilere yapılan haksızlıklar geçmişteki bu soykırımları nasıl mazur gösteriyor onu da aklım almıyor.. eğer yıl 2005 iken bu kadar okumuş, tarihle ilgilenen insanlar kabul etmeyebiliyorsa bu olayları, üstüne mazeret bile uydurabiliyorsa bu dünyadan bir ..k olmaz..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 İkinci dünya savaşında toplu katliamlar olmuş mudur evet, Almanlar insanlık suçları işlemişlermidir evet, amerikalılar işlemişlermidir evet, ingilizler evet, japonlar evet... Peki anılan kaç tane bu tür gün vardır, Atom bombaları hariç müttefiklerin kaç tane suçu anılmaktadır? Anılmayı geçtim kaç tanesi tartışılmaktadır. Alman toplama kamplarında ölüm olmuşmudur, evet kesinlikle olmuştur. Hatta o kamplardaki ölüm oranı cidden çok yüksek boyutlardadır aynı Rus ve Japon kamplarında olduğu gibi. Peki bu üç devletin ortak noktaları nelerdir totaliter yönetimlere sahip olmalarından başka? O da üçününde işgale uğraması ve savaşın hem insan gücü, hem moral hemde hammadde bakımından bu üçü için zorlu geçmesidir. Amerikanın toplama kamplarında ölüm oranı bu üçüne göre çok daha düşüktür ama ya amerikan topraklarına japonlar çıkartma yapsa idiler o zaman da durum aynı mı olurdu. Yoksa zaten ölüme beş kalaya kadar toplama kampındaki japon sivillere verilmeyen tıbbi yardımlar hiç mi verilmezdi. Yoksa o zaman iş gücündeki büyük açık nedeniyle japon siviller ölümüne çalıştırılmazmıydı, onları insan yerine koymayan gardiyanları daha beter işkenceler yapmazlarmıydı? Evet almanlar ırk ayrımı yaptılar ancak bunu amerikalılarda yaptı. O toplama kamplarına avrupalıları yani Alman, İtalyan, Avusturya, Romen, Fin, Macar sivilleri kapatmadılar, sadece kendilerine benzemeyen sarı ırktan olan Japonları kapattılar. Peki bugün yıllarca süren o esaret neden anılmamakta? O kamplarda ölen binlerce sivil neden unutuldu? ABD’nin bu ırkçı toplama kampları neden hiç gündemde değil? Alman toplama kamplarında gazla veya yakılarak ölümler gerçekleştiğine dair elde somut hiçbir delil yoktur. Almanların tanklarına yürütmeye benzin bulamadığı tarihlerde bile sürekli fırınların insan yakmak için 24 saat çalıştığı safsatası ise akıl ve mantıktan uzak bir iddiadır. Burada kınacak bir durum varsa o da sivillerin toplama kamplarında toplanmasıdır ki bu bence bir insanlık suçudur ve buna almanlar kadar amerikalılarda ortaktır. Ancak sadece galiplerin tarihinin anıldığı bu tür günler benim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Galipleri haklı çıkartmak için oynanan bu komediye katılmayı da doğal olarak reddediyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bence kızılderılılerden de bahsetmelıyız.soykırım denen olay asıl onlara yapıldı.Adamlardan dunyada hıç kalmadı galıba he *!konuyu değiştirir*[signature][hline]La vida es movil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar