bingildak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 zorluk tanımlamasının ne olduğu önemli ya. mutlu veya mutsuz, yataktan çıkmak bile zor yani hehe. mutluluk veya mutsuzluk sürecin nasıl geçtiğini etkiliyor. zorluk kolaylıktan ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 para ile eş değer durum bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Hayat çok mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Llama said: para ile eş değer durum bu bence saglik sorunlari olmayinca. para baya dert oluyor o olmayinca bir hüzün kapliyor icimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Aslında para ile eşleşen durum olmasından ziyade bu ifadenin doğurduğu paradoks sıkıntı. Paraya değer vermeyip ya da en azından "para benim için mutluluğun kaynağı değildir" deyip, para=mutluluk denklemiyle işleyen bir dünyada yaşamak tam anlamıyla iç huzuru pek mümkün kılmıyor sanki. Bu denklemi benimsemiş insan için de, denklemi hayatından çıkarmak isteyen için de zor olmalı hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 ölüm nedir ki güzelim, ben senin için yaşamayı seçmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 ben beklentilerimi çok düşürdüm hala mutsuzum. olay beklentilerde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 bi gün telefon çalacak annen öldü diyecekler nasıl kolay hayat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Hayat kolay da biz zorlaştırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 senko said: ben beklentilerimi çok düşürdüm hala mutsuzum. olay beklentilerde değil. sunu acar misin? hani neydi beklentin nereye düsürdün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 genel olarak bok gibi.. soru mu bu simdi? neyi kolaymis onu anlamadim. imtiyazli bi ailedensindir, para pul derdin yoktur, ihtiyaclarin tamami karsilaniyordur da sen malsindir. e o zaman kolay olani sen kendin bok yiyerek zorlastirmis olursun. kendini gerceklestiremezsin. onun disinda bok gibi amk. sordugu soruya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 haci bu arada "beklentine gore degisiyor bu mutluluk" diyen arkadaslarin hangi durumlarini karsilayabildigine bakmak lazim. oturdu ev kendisinin mi? harci borcu var mi? kendi isinde mi calisiyor? bir seyi begendigi zaman bir sekilde alabiliyor mu? yoksa annesini becerse de alamayacak durumda mi? kac model bi araca biniyor? bu tatavalari diyenlerin once kendisini irdeleyeceksin. sonra dedigine bakip "muahahahhaha ya bi git sen!" diyeceksin.. oyle olmasi lazim. osho'nun 100tane rolls royce sahibi olup "aslinda cok takmayacan kafana aga" demesi gibi bi durum oluyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Fistan said: bi gün telefon çalacak annen öldü diyecekler nasıl kolay hayat ? tam zıttı da olabilir, anneni ararlar oğlun öldü diye. zorun zoru var hep öyle bakarsan. ikisi de hayatın parçası sonuç olarak. kolaylıktan, zorluktan bağımsız olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Seele said: senko said: ben beklentilerimi çok düşürdüm hala mutsuzum. olay beklentilerde değil. sunu acar misin? hani neydi beklentin nereye düsürdün? amazon'du şimdi yurtdışı olsun da neresi olsun modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 paran var bas parayi ac bir sirket yurt disinda takil. ha bi de amazon neki sirket amazon mu mekan mi sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 hayat kolay olmayabilir ama bu güzel olmayacağı anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Seele said: paran var bas parayi ac bir sirket yurt disinda takil. ha bi de amazon neki sirket amazon mu mekan mi sdfasdf yurtdışında şirket açıcak param yok olm amazon şirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Rasmon said: hayat kolay olmayabilir ama bu güzel olmayacağı anlamına gelmiyor. geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 sen değerleme dışısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 senko said: Rasmon said: hayat kolay olmayabilir ama bu güzel olmayacağı anlamına gelmiyor. geliyor. anlat karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 geliyim de anlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Bir de bazen kolaymış gibi oluyor, yelkenler tatlı bir rüzgarla doluyor gibi oluyor, derken aniden geminin karşısına bir duvar çıkıyor 200km/h ile duvara çarpılıyor falan. Bu oluyor mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 ıııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 genelde ruzgar esmiyor, duvari itiyoruz biz. cok uzun sure duvari itekleyince kiriliyor.. biraz gidiyoruz. oha yeni duvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 patlat bi osbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar