nienna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 şimdi girmeye çalıştığımda giremiyorum. app indirdim ama telefon formatlanmıştı önceden. app'teki kodu kabul etmiyor. nasıl halledebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 arkadaşın başına geldi. gm e yazacaksın. onlar silecek. ticket aç yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Ona gerek yok. Hesap ayarlarından authenticatorı kaldırıp tekrar kurman yeterli. Sorduğu seri numarayı doğru girmen lazım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 hesaba giremiyorum onun ayarları hesapta değil mi? girmek için auth. istiyor şu an. ya da başka yerden mi gireceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 abi adam reset atmış. hiç birşekilde tekrar girme ihtimali yok. denedik amg gm e yazmaktan başka çaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Önlü arkalı kimlik resmi istiyorlar, birebir blizz görevlisi accdan auth. kaldırıyor otomatik bi sistem yok. Mail atacaksın yani evet. Bi defa başıma geldi serialı yedeklediğim yer de patlayınca, dersimi aldım hardcopy de olmak üzere 3 ayrı yerde saklıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 E ben hep yapıyorum auth u kaldır de siteden sonra maile ve telefonuna sms geliyor kaldırıyoruz bak diye kaldırıyor otomatik hemen. Nası cahiller doluşmuş hemen GM e git gm e diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Serial key girerek Gm e rica ederek. Kimlik ile tabi Cep telefonu girdiysen ona sms code gindererek rsetlenir otantikeytir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 https://eu.battle.net/support/en/article/remove-battlenet-authenticator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 BUMP! ya benim telefonda hiç değişiklik yapmadım, senkronize ediyorum ama yine de anahtarı kabul etmiyor, başına gelen var mı? şifremi unuttum onu yenileyecem alt tarafı sinire kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 abi kurtarma kodunu 1 kişi de kenara bi yere yazmaz mı anam babam usulü kağıda yazıp kurtarma kodunu, tapu çekmecesine, eski faturaların çekmecesine koysanız şu sorunu yaşamazsınız. telefondur suya düşer çalınır. insan kurtarma kodunu saklar bi yerlere + apple ise telefonun battlenet. applikasyonunu apple hesabınla ilişikli olması lazım, aynı hesapla indirip kurduktan sonra recover butonuna basınca otomatikman senin kendi senkronlu authenticator'u aktif eder yeni telefonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 ben steam guard kurtarma kodunu hem kardeşimin hem de kendi mailime gönderdim, açıkça da yazdım "STEAM KURTARMA KODU" diye. yapın bunları, elinize yapışmaz. battleneti zamanında bir kere kaybettim, kimlik filan gönderdim baya iş yani. sütten dilim yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Opsiyon var author yoksa elinizin altında vs. SMS protect secebiliyosunuz. Telefon numarasını girin accounta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar