Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray ile ilgili tahminim

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Azıcık izledim maçı. Zaten bu seneki Galatasaray azıcık izlendiğinde anlaşılan bir takım. Mustafa Denizli'nin işi zor. Ayrıca Mustafa Denizli'de de bir şeyler eksik gibi. O Cimbom'u,Fener'i,Kartal'ı şampiyon yapan; Cimbom'a Avrupa'da yarı final oynatan hoca yok gibi.
Galatasaray'ın kadrosu kötü diyordum sezon başında. Buradaki Galatasaraylılar "eki eki eki, o yüzden mi şampiyon olduk lan hacı dayı" gibilerinden dalga geçiyorlardı benimle. Aradan geçen 3 ay sevinerek söyleyeyim ki beni haklı çıkarttı. Bizzat Galatasaraylılar takımlarının yetersizliğini gördüler şimdi. Umarsızca transfer istiyorlar yönetimden. Ama yönetim mevcut transferleri oynatamıyor (greutskreutz mu ne karın ağrısı var ya bir oyuncu)ve oynattığı oyuncuların parasını bile şu ana dek ucu ucuna ödeyebiliyor.
Bu akşamdan sonra ben derim ki bu Galatasaray bu sene ligi liderin 28-31 puan arkasında kapatır. Fener'i, Beşiktaş'ı yenemez bu Galatasaray. Hamza hocalı Bursa'yı,3-2den 4-3 yenildiği Rize'yi, Akhisar'ı, yönetimi değişmiş Trabzon'u, Başakşehir'i de yenemez. Birkaç maç daha kaybederse sanki aynen de dediğim olacak gibi. Kızacak şimdi bana Galatasaraylı gönüldaşlar ama futbol da böyle bir şey işte.
Bakalım sene sonu ne gösterecek bize?
Sosyal ağlarda paylaş

liderin 28-31 puan arkadasında kapatmaz sezonu ama en az 10 15 puanı var.zaten bu sezon için umudumuz kalmadı, bjk fb alır götürür bu ligi.İkisi arasında çekişme olacağı belli.Ligin şampiyonunu %60 derbi sonuçları %40'da diğer maçlar belirleyecek.en azından 3. bitirebilirsek bu sezon o da başarı.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya hakkaten.
yani fenerbahçe ve galatasaray arasındaki 100 küsür senelik rekabeti düşünüyorum da...Üzülüyorum gerçekten, koskoca Galatasaray camiası bu takımdan daha iyisini hak ediyor. Ama futbol işte. Her takım 8-10 senede bir böyle bir sarsılıyor. Sıra cimbomdaymış demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...