KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Azıcık izledim maçı. Zaten bu seneki Galatasaray azıcık izlendiğinde anlaşılan bir takım. Mustafa Denizli'nin işi zor. Ayrıca Mustafa Denizli'de de bir şeyler eksik gibi. O Cimbom'u,Fener'i,Kartal'ı şampiyon yapan; Cimbom'a Avrupa'da yarı final oynatan hoca yok gibi. Galatasaray'ın kadrosu kötü diyordum sezon başında. Buradaki Galatasaraylılar "eki eki eki, o yüzden mi şampiyon olduk lan hacı dayı" gibilerinden dalga geçiyorlardı benimle. Aradan geçen 3 ay sevinerek söyleyeyim ki beni haklı çıkarttı. Bizzat Galatasaraylılar takımlarının yetersizliğini gördüler şimdi. Umarsızca transfer istiyorlar yönetimden. Ama yönetim mevcut transferleri oynatamıyor (greutskreutz mu ne karın ağrısı var ya bir oyuncu)ve oynattığı oyuncuların parasını bile şu ana dek ucu ucuna ödeyebiliyor. Bu akşamdan sonra ben derim ki bu Galatasaray bu sene ligi liderin 28-31 puan arkasında kapatır. Fener'i, Beşiktaş'ı yenemez bu Galatasaray. Hamza hocalı Bursa'yı,3-2den 4-3 yenildiği Rize'yi, Akhisar'ı, yönetimi değişmiş Trabzon'u, Başakşehir'i de yenemez. Birkaç maç daha kaybederse sanki aynen de dediğim olacak gibi. Kızacak şimdi bana Galatasaraylı gönüldaşlar ama futbol da böyle bir şey işte. Bakalım sene sonu ne gösterecek bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 liderin 28-31 puan arkadasında kapatmaz sezonu ama en az 10 15 puanı var.zaten bu sezon için umudumuz kalmadı, bjk fb alır götürür bu ligi.İkisi arasında çekişme olacağı belli.Ligin şampiyonunu %60 derbi sonuçları %40'da diğer maçlar belirleyecek.en azından 3. bitirebilirsek bu sezon o da başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Nereye 3.bitiriyon hacı.3. Olursanjz uefa yi almjs gibi sevinmeniz lazım. 8 yada 9.olursunuz bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 çok doğru. fener veya bjk 1-2... akhisar,başakşehir,antalya 3,4,5... bursa,antalya,trabzon 6,7,8... belki galatasaray 9uncu olabilir şu şartlarda. edit: gerçi galatasaray trabzon'dan daha iyi takım. 8inci olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 gene rahat duramamış konu açmış ya. dikkat et takımların kendi konularına falan yazarsın aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 o kadar da ölmedik usta.Bu kadro yine iş yapar ama bjk ve fb kadar değil.sezon sonunda beni gs'yi 3. sırada görüyorum.Ligi 8. 9. sırada bitirecek olan takımlar zaten belli gençlerbirliği,gaziantep belki de konya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 abi abartmayin atletik bir zenjiyle olmadi orta sahaya 1 meloyla bu takim yine sampiyon olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ne antep ne bursa ne de kayserii bu sene sensin yedincii kümede kal kümede kal kümede kal galatasaraay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Lazio da bunları arabada 5 evde 15 yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Bjk şampiyon bu sene, seneye Gs , fbye yıldız yok haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 of of of...ben onu unuttuydum. ya italyanlar'da üzülüyordu "galatasaray çıktı,lazio'nun turu zor" diye ama birkaç haftaya onlar da başlar gazetelerinde "bu galatasaray'ı eleriz" diye yazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Ezik gibi sevinmişler akhisarı 2 1 yendik diye.lan adamların 10 oyuncusu oynamadi hafta sonuna sakladilar.büyük film dönecek olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 evet ya hakkaten. yani fenerbahçe ve galatasaray arasındaki 100 küsür senelik rekabeti düşünüyorum da...Üzülüyorum gerçekten, koskoca Galatasaray camiası bu takımdan daha iyisini hak ediyor. Ama futbol işte. Her takım 8-10 senede bir böyle bir sarsılıyor. Sıra cimbomdaymış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 GS genel tartışma konusu var zaten. Tahminleri, öngörüleri, değerlendirmeleri orada yapabilirsiniz. Çok ekstra bir durum olursa konusu açılır, "maçı izledim gs kötü gidiyo" demeye yeni konu açmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar