Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

serial numarasi satan site


supremeallah

Öne çıkan mesajlar

serial.ws de her turlu crack var ama adamlar direk adware sokmaya calısıyo pc ye
tabi elinizde panda gibi bi antivirus programı varsa havada yakalıyo kı site bana daha bi ..kim sokamadı[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anında yakalarlar yaw paranın yatırılacağı hesap bilgilerinden[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi programın arıyorsun buraya yazsanda olanlar söylese daha kolay olmazmı... Hağ para bok diyosan senin bileceğin iş.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927’de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

+1
zaten orjinal seri numara alınacaksa paraya kıyıp oyunun orjinalini alın daha iyi. ya da duyduğum bir yöntem var, sizde öyle yapın.
adam giriyor oyun satan yere artık D&R'mıdır nedir, orada orjinal oyunun kutusunu açıyor, seri numarasını okuyor, bir yere yazıyor ve kapatıp geri koyuyor. evine gidip gayet güzel oynuyor. düpedüz hırsızlık gerçi ama..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...