Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

malin onde gideni oldugumdan spoiler verdim, ustelik IP'mi bile degistirmeden yaptim

bedrifil

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

buldum lan kim oldugunu face'ini bile buldum onur birol değilmiş
onur/birol müzik grupları gibi bişeymiş. adı onur da soyadını söylemicem onur adında arkı olanlar aransın lel

Öyle deil Onur ile Birol o :)
yani Bombacı Mülayim ve Kolsuz Kahraman Wang Yu

Eskiden radyo programıda yapıyorlarmış beraber

Deep Paticikte yayınladım hepsini adreslerine kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

butun gun hastanedeydim, kacirdik eglenceyi :(

black-ice ayri aglamis ama spoiler verdim diye, daha filmi izlemedim lol, terliyen zenci ve cakma vader disinda bilgim yok asdfafds

Abi bugün ne spoiler gördüysem dün ikisini de foruma yazdın. Bunda ağlamalı birşey yok matematiksel olarak herşey yerinde ve spoiler yaptın. Postlar duruyor, ben salladım tuttu diye açıklamanı gereken mercilere yaparsın ancak bu yaptığın mallığı legalize edemeyecek çünkü gereksizdi ve bu konuda uyarıldın şaka bile olsa spoiler yapma diye yine de yaptın çünkü konu sevmediğin -ya da az sevdiğin falan- bir kurmaca evren olunca inanılmaz bencil ve sinir bozucu olmaktan zevk alıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu ipneliği yapan arkadaşı pek kınayamıyorum açıkcası. 6 ay önce bugün ne seyrettiniz başlığı altında bana da 1-2 senelik bi filmle alakalı aynı puştluk yapıldı. burada dellenenlerin çoğu orda "yea üstünden 1 yıl geçmiş ne spoiler'ı yeaa" dediler o yüzden o puştluğu yapanı destekleyenlere burdan selamın tillahını çakıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Laurelin said:

butun gun hastanedeydim, kacirdik eglenceyi :(

black-ice ayri aglamis ama spoiler verdim diye, daha filmi izlemedim lol, terliyen zenci ve cakma vader disinda bilgim yok asdfafds

Abi bugün ne spoiler gördüysem dün ikisini de foruma yazdın. Bunda ağlamalı birşey yok matematiksel olarak herşey yerinde ve spoiler yaptın. Postlar duruyor, ben salladım tuttu diye açıklamanı gereken mercilere yaparsın ancak bu yaptığın mallığı legalize edemeyecek çünkü gereksizdi ve bu konuda uyarıldın şaka bile olsa spoiler yapma diye yine de yaptın çünkü konu sevmediğin -ya da az sevdiğin falan- bir kurmaca evren olunca inanılmaz bencil ve sinir bozucu olmaktan zevk alıyorsun.

Sen trailerlarıda mı izlemedin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

Sen trailerlarıda mı izlemedin mi?

ne alaka?

Laurelin said:

disneyden aldim ben spoilerlari

(tuttu denen spoiler EU direk lel)

dodglu mesajlarını zevkle okuyorum. bu kadar zeki birisin yaptığının ne kadar gereksizce ve bencilce olduğunun farkında olduğundan eminim.

alın attığı spoiler. tarihi 16'sı. filmi izlemeyen açmasın.
ha gerçi böyle bi uyarı yapmama gerek yok. hala garbage'de duran, kamuya açık bir post bu da neyse.

sw7 spoiler

Laurelin said:

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/281/976/70c.jpg

Istediigniz kadar kasin, interneti komple kapamaniz lazim eheuehu, banner alan sapiklar bile var luke un olayini spoillamak icin :3

Kylo ren han solo ile leianin oglu

ben zaten spoiler'ı har-man sayfasından yedim. umrumda değil. ben sadece sana ne kadar gereksiz olduğunu gör diye bunları söylüyorum.

Xaenin said:

Kimin neye nasıl tepki vereceği belli olmadan böyle komik olmayan şeyler de mi yapmasak acaba, gerginlik olmasın.

al bu da aldığın bir tepki.

hakikaten bir star wars bile olsa bir film için bu kadar kasmam. benim derdim tavırlarınla. her konuda böylesin. iq'na aldığın boost oraya havadan değil, eq'ündan gitmiş. sevmediğin birşey sevilince düşüncesizse konuşmaktan zevk alıyorsun çünkü biz sevmediğin şeyi sevenler bundan rahatsız oluyoruz.

ne dersen de yaptığının gereksizliği sağolsun hiçbiri legalize olamayacak. "eu'dan söyledim LEL" gibi muhteşem zekanla ortaya koyduğun cümle de buna yaramayacak. biz sana tahmin de etme dedik yine ettin. sussan n'olurdu? konuşmasan, bu tavırları sergilemesen nolurdu? filmle ilgili yorumunu yapıp çeneni kapatsan nolurdu?

bir bok olmazdı. tatmin olamazdın işte.

inb4 "işsiz misin wot yazmışsın ne kadar umursadın"
evet işsizim ve umursuyorum. siz günlerinizi, değiştiremeyeceğiniz ve her insana farklı deneyimler yaşatan şeyleri tartışmakla değerli zamanınızı harcayabilirsiniz, ben daha değiştirebileceğim konularda wot'lar yazmayı seviyorum. insanların mallıkları gibi.

benim yaptığım daha çok dikkat çekiyor işte, çeksin ne yapalım.

neyse sonuçta postların duruyor garbage'da benim açtığım topicte bi de sw kend topiğinde. dikkatli gezsin filmi izlemeyenler. yönetim el atmış bile değil. herşeyi geçtim TAHMİN ETTİM diyorsan da biz neden inanalım buna? belki şimdi kıvırtarak öyle diyorsun. hiçbir zaman bilemeyeceğiz. bu da kabul etsen de etmesen de hype film hakkında TAHMİN YAPMAK gibi saçma bir hareketinin sonucu.

belki ben gördüğüm sponun sallama olduğuna ihtimal verir geçerdim ama sayende pekişmiş oldu. filmimi bok etmekte biraz payın var. bu yüzden de gerekli şikayetleri yaparım. di'ye direk postunu atacaktım adam izlememiş filmi bok olmasın diye atmadım.

neyse sonuç olarak baya haksızsın. oku şimdi wotumu. okumazsan da birileri okur nasılsa.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

ne farkeder, filmde o olana kadar zaten bilmiceksen oyle mi degil mi.

öle izlemek de ayrı işkence oluyor. ben okumadım bişi de.

"X ölecek mi, lan 'ölecek' dediler, hassiktir sahne geliyo, aha 2 dakkaya kesecekler. of burada diilmiş..."
20 dakka geçer bir başka sahnede yine başlarsın "aha bu sefer götünü kesecekler X'in" falan diye... saçma sapan oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...