Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 gerizekalı gibi gece gündüz oyun iyi mi kötü mü diye kavga edip birbirinizi gırtlaklamanıza laf ediyorum diye anti nerd wise ass olduğumu sandığınız için yanılıyorsunuz. laurelin de işte aynı şeyi yaptı, sanıyor ki ben size çok oyun oynuyonuz diye laf ediyorum falan. cuma akşamımı 15 yıllık arcanum oynarak geçirdim biraz önce. öyle bişey yapmaya utanırım herşeyden önce. "bu oyunu nasıl seversin fanboy", "sen sus hater" seviyesinden çıkamayan, birbirinize bilmişlik tasladığınız tartışmalarınızı "teorik tartışmalarımız" diye adlandırıyor, bunu nerdlük falan sanıyorsun. değiştirilemeyecek oyunları, oyunları yapan firmaları falan savunuyorsunuz günlerce. belli bi konudan iyi anladığınızı göstermek için o konunun tutulmuş ve benimsenmiş öğelerine laf falan atıyorsunuz. tabi ki teorik tartışmalarınız da oluyor ama sonrasında genelde yüzde 80'i falan bişeyleri overrated bulmak ya da karşıdakinin zevksiz olduğunu idda etmeye falan dönüyor sonrasında. spoiler tartışmamız ise salak saçma değil. yapılan bir spoiler var. lau ilk başta evet bundan rahatsız olan min 1 kişi bile olabilir, herkes eu okumamış olabilir, herkes tahmin edemeyebilir gibi şeyler diyip kabul etmek yerine üste çıkmaya çalışmasaydı wot döşememe gerek kalmazdı. ek olarak çok sevdiğim için duygusal davranamam, zaten lau bunu söylediğinde biliyordum onu çoktan. tespitin direk çöp.
Remus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 di sith lord olmuş. Hala ilk postu atanın main nicki öğrenemedik :(
Editor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ben Black-ice a sonuna kadar katılıyorum gerekirse evden aldırtabiliriz birilerini... yok yada direkt evlerine gidelim.
di Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Remus said: di sith lord olmuş. Hala ilk postu atanın main nicki öğrenemedik :( Herif geldi ben yaptim dedi, ustune muhabbet dondu, konu kitlendi, geldim geri actim tekrar bi mal dedim, sovenleri savundum... Sunlarin hepsini birden kacirdiysan sorun bende degil sende sekerim.
Editor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 hayır adam IP sinden gördün başka hesabı olduğunu yakaladın bişekildeki konu başlığı böyle oldu :D e biz diğer acc ida banladığını düşünüyorduk adam geziyor ? herkes fake i ile gelip spo atip kaçsın ozaman ? ipsini değiştirmeyip yakalanmış olmasının ne anlamı kaldı hıh
Remus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 neutrino muymuş? Oysa GM Trader gibi bir title lazım.
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 di benim banları açsan ya. Bitcoincilere verecek öğütlerim var. Ve animecilere de tabi ki.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Black-ice said: gerizekalı gibi gece gündüz oyun iyi mi kötü mü diye kavga edip birbirinizi gırtlaklamanıza laf ediyorum diye anti nerd wise ass olduğumu sandığınız için yanılıyorsunuz. Bu mu la argümanın? Yanılıyorsunuz. Ok... said: laurelin de işte aynı şeyi yaptı, sanıyor ki ben size çok oyun oynuyonuz diye laf ediyorum falan. Böyle sanmıyor, tartışan insanlara ezik nerdler diye giriştiğin için kendini koyduğun net bi pozisyon var yanlış anlaşılacak bişey yok ortada. Kendini yanlış anlatmışsın diyeceğim de hayır bu da değil durum, özellikle çizdiğin bi portre var. said: bik bik bik bik bik belli bi konudan iyi anladığınızı göstermek için o konunun tutulmuş ve benimsenmiş öğelerine laf falan atıyorsunuz bik bik bik Bu ne demek ya benimsenmiş öğelerine laf atıyorsunuz? Benimsenmeyen öğelerine mi laf atmamız lazım, laf attığımız her şeyi yani eleştirdiğimiz herşeyi yani BÜTÜN tartışmalarımızı içeren bi laf olmuş. Sonra git yok fallacy bilmemne said: lau ilk başta evet bundan rahatsız olan min 1 kişi bile olabilir, herkes eu okumamış olabilir, herkes tahmin edemeyebilir gibi şeyler diyip kabul etmek yerine üste çıkmaya çalışmasaydı wot döşememe gerek kalmazdı. Ya niye kabul etsin inanmadığı şeyi? Filmi izleyip gelip spoiler vermiyor tahmin yürütüyor. Tıpkı hepimizin yaptığı gibi. Filmi izleyip laurelin burda spoiler vermiş!!! diye mesajlar gelmese ben hayatta dikkat etmezdim, keza stannis jon un babası falan da yazıyor yani asdasdad said: ek olarak çok sevdiğim için duygusal davranamam, zaten lau bunu söylediğinde biliyordum onu çoktan. tespitin direk çöp. Yea bırak nasıl gaza geldin hemen aktın klavyeye starwars maidenları kurtarmak için. Gregonun mu dikkatini çekmeye çalışıyorsun nedir? Bi mızrak sevdasına..
di Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 yildirimokur said: di benim banları açsan ya. Bitcoincilere verecek öğütlerim var. Ve animecilere de tabi ki. https://manboobz.files.wordpress.com/2015/09/get.gif
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 di said: Remus said: di sith lord olmuş. Hala ilk postu atanın main nicki öğrenemedik :( Herif geldi ben yaptim dedi, ustune muhabbet dondu, konu kitlendi, geldim geri actim tekrar bi mal dedim, sovenleri savundum... Sunlarin hepsini birden kacirdiysan sorun bende degil sende sekerim. helal olsun panpa
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 yildirimokur said: di benim banları açsan ya. Bitcoincilere verecek öğütlerim var. Ve animecilere de tabi ki. canıms kıyamam
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 off yoruldum lan şu topicten. tek tek analiz etmiş bi de. o zaman özet geçiyorum. bunları oturup tartışmayacağım artık. sen aynı şekilde laf sokmalarına devam et ben de size hakaret etmeye devam edeyim. -bir oyun iyi mi kötü mü diye günlerce birbirinize hakarete varan kavgalar etmek benim gözümde işsizlik ve mallıktır. tepkilerimin şekli benim sorumluluğumda. sonuçlarını göze alıyorum. sadece hiç mecbur olmamama rağmen neye tepki gösterdiğimi açıklamak istedim. -filmin çıktığı gün tahmin olduğunu bile belirtmeden o film hakkında tahminde bulunmak insanları rahatsız edebilir. ayıptır ve gereksizdir. doğru çıkarsa açıklayamazsın, üstelik tahmin olduğunu kanıtlayamazsın da. (laurelin okursa konuyu hala devam ettiriyo demesin, axe'ın kafası bassın diye sorduğundan son kez yazıyorum neyin kavgasını verdiğimin) hadi artık yatıyorum ben. yeter bu kadar wot ya.
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 bilek ays, olm bana da bazen böyle oluyo, %100 haklı olduğum konu oluyo böyle sonra ben abartı tepki vermeye çalışıyorum. günün sonunda suçlu ben oluyorum. hayatın şu bugunu çözemedim bir türlü.
kami Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 beyler bayanlar konuda spoiler var mı şuanda ona göre okuyacağım konuyu eğlenceli gözüküyor
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 dram var, öfke var, nostalji var, adalet kavramına eleştirel bir bakış var, her şeyi bulabilirsin bu konuda ama spoiler yok
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 orionlogic said: O kadar spoiler yedik yillarca bir sey yapamadik. Kimseye de laf anlatmadik. Bu firsat kacmazdi. spoiler vermek kötü olduğu için spoiler verdim bence aşırı haklıyım.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Pati'yi karıştıran başlık :D
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 axedice said: Ya niye kabul etsin inanmadığı şeyi? Filmi izleyip gelip spoiler vermiyor tahmin yürütüyor. Tıpkı hepimizin yaptığı gibi. Filmi izleyip laurelin burda spoiler vermiş!!! diye mesajlar gelmese ben hayatta dikkat etmezdim, keza stannis jon un babası falan da yazıyor yani asdasdad dostum su kismi spoilera al lutfen, sisko ile henuz yazmadigi kitabi hakkinda sohbet etmemis olan arkadaslarimiz var forumda cok onemli game of thrones spoileri, 8. kitap GRRM beyond the grave okimayanlar acmasin son kez uyariyorum acmayin hos john snowun babasi daerneys yazsak onada tuzlukla kosan cikar burdan SPOILER VERME ARKADASIM, BELKI DAHA COCUK BIR ANNEDEN BIRBABADAN GELIYOR BILMIYORUM VE BU KONULARDA HIC DUSUNMEDIM, BENIM DUSUNME HAKKIMI ELIMDEN ALIYORSUN diye ha bide game of thrones gelip twisti bol hikayeler populer olana kadar su spoiler geyikleri donmiyordu, insanlar iyici uctu artik "trailerdan spoiler yedim kahretsin" modunda spoiler dedigimiz sey klasik hikayedeki cok kilit bir noktayi, onceden gorulmeyen bir twisti veya iliskiyi, karakter olumlerini veya ihanetler gibi seyircide WOOOOOOOAAAAWW etkisi yaraticak noktalari bozmaktir spoiler nedir ve neden bu muhabbetin boku cikmistir klasik hikaye orgusunde zaten spoil edilebilicek seylerin sayisi azdir cunki plot armorlar yuzunden asagi yukari hikayenin gidisati bellidir, spoileri bol olan yapim iyi yonetilmez ise kotudur cunki hikaye dongusunde yasanan yiginla twist bir yerde artik suspension of disbeliefi kirar, asspulla donusur ve ortaya tren enkazi cikar hobbiti spoilliyamazsiniz misal cunki ozunde basit bir cocuk hikayesidir yuzuklerin efendisini HIC okumamis bir insan icin 3 kitapta okuma zevkinin icine edicek sonu disinda bir spoiler yoktur, aragornun isildurun varisi oldugunu tolkien cok onceden soyler ve tahta cikicagi bariz bir sekilkde ima eder. boromirin olmumu veya sarumanin ihaneti okuyucu zevkini onceden bilindigi taktirde etkiliycek seyler degilidir, tolkien onlari okuyucu sasirtmak icin koymamistir. A dan B ye dogru giden ve Z de sonlanan bir hikayede okuyucuyu merak halinde tutan Z de ne olucagidir. spoilerlarin bu kadar sorun olmasi ve bazi insanlarin kafayi yemesinin sebebi GRRMin basarili bir sekilde sundugu formattir. PoW karakterler araciligi ile aslinda tek bir buyuk hikayeyi degil onlarca farkli hikayeyi isler, her micro hikayenin icine twistler koyar, ilk kitaptan klasik hikaye anlatimini yokeder ve kitabin sonunda okuyucuya hickimsenin guvende olmadigini gosterir. ASOIAF in ana karakteri yoktur, orjinal star wars luke'un, lotr frodonun, hobbit bilbonun hikayesidir oysa. insanlar GRRM in yetenegini ve ozenle gercek bir dunya gibi dokudugu settingini tam analiz edemediginden bole epic, good vs evil formatinda klasik hikaye sonu icin yanip tutusmaktadir. bu settingde Z nin onemi yoktur, hikayede bir yere gitmez zaten cunki "ana hikaye" settingin kendisidir, insanlarin okuduklari bir macro hikayeyi olsuturan cok sayida farkli uzunlukta micro hikayedir, GRRM bir nevi 1001 gece masallarini yeniden tanimlamistir, o yuzden bu kadar cok twist ile cakilmadan ayakta durabilmektedir, pow karakterler "protagonist" degildir, kotu adamda yoktur, yokedilmesi gereken seytani imparatorlukta. eger cok sevdiginiz bir hikaye konusunda spoiler yemek istemiyorsaniz, traileri bile "spoil olmasin" diye izlemediyseniz, trailerda, press releasede ve filmin basinda anlatilan siradan seylere bile spoiler muamelesi yapiyorsaniz filmle ilgili her haberi, tartismayi, konuyu, programi vs komple ignore edin
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 lorelayn haklı ama insanlar değerlerine arzularına uygun hareket edilmediği zaman gücenmeyi hak biliyorlar. yapacak bir şey yok. insan doğası.
Öne çıkan mesajlar