Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

malin onde gideni oldugumdan spoiler verdim, ustelik IP'mi bile degistirmeden yaptim

bedrifil

Öne çıkan mesajlar

neutrino & mightythor

neutrino said:

Grego said:

Almışsın kareli masa örtünü :D

abi bu alıp beğenmediğim ya, madem o kadar takip ettin, niye önermiyorsun : )

Mighty_THoR said:

niye bazı "a" ları değişik yazıyorsun? (:P)

a ları o yazıyorum genelde, sonra düzeltmek için.

Black-ice said:

Laurelin said:

Yok yapicam, vpn filan kasip proxy hesaplarla bundan sonra herseyi baska mecralardan spoilliycam sana, personal crusade yurutucem, gerekirse leak kasip en buyuk yapimlari cikmadan spoillaticam gurur meselesi oldu

Allahim yaaa, tartistigim adam hani

https://forum.paticik.com/read.php?13,8223118,page=1

Kendi deyimiyle sami asagilamak icin topigin ortasina osuran, egosu nedeniyle her ciddi tartismaya benzer postlari ezik gibi atan ve ne zamandir kullanici tecrubesinin icine sican adam birden savunucu oldu

Bu kadar sene burda butun karakterini baskalarini asagilama ve dalga gecme ustune kurmus adam aynisinibana yapmaya kasiyor sonra kendisine yapilinca "midirisyin girivi"

şekil bir tu quoque ile karşıma çıkacağını daha dün geceden hissetmiştim. tu quoque'nin en can alıcı yönü son çare olarak kullanılmasıdır.

yaptığın fallacy'yi şöyle özetleyeyim de ne kadar saçma olduğu ortaya çıksın:

A: "sen paticik forumlarında spoiler yaparak insanların film keyfini kaçırıyorsun. spoiler yaparak insanların film keyfini kaçırmak yanlış birşeydir."

B:"öyle diyorsun ama sen de aynı forumlarında sinir olduğun insanları aşağılıyorsun demek ki spoiler yaparak insanların film keyfini kaçırmak yanlış değil."
(?)

bunu mu söylüyorsun yani?
tabi ki bunu söylemiyorsun.
daha pratik bir şekilde "sen bunu yapıyorsun beni uyarmaya hakkın yok" diyorsun ama baya hakkım var.

1) ben insanları aşağılarken geri döndürülemez bir film izleme zevki kaçırmıyorum. isterlerse beni şikayet edebilir, okumayabilir, YAV HE HE bile diyip geçebilirler.

2) ben istersem bir o. çocuğu olayım, bu benim seni spoiler yapmaman konusunda uyarmama engel teşkil etmez.

ayrıca beni tanıyan tanır. 3-4 kişi vardır bu kadar sardığım forumda. yok egoymuş, bütün karakteri insanları aşağılamakmış lol bunlar hep son ad hominem çırpınışlarından başka birşey değil. postların devamlarına da bakabilirsin samden özür bile diledim o wallpaper topiğinde, sonraki sayfaları okuyabilirsin. ego bombası olsam özür mü dilerim. -ha sonra fallouta yine giriştim o ayrı-

son olarak da ağzımdan bir kere bile moderasyon görevi lafı çıkmadı. banane moderasyondan. benim filmimi bok bile etmedin ben zaten yemiştim spoilerı. yaptığın hatanın üstüne çıktın, geri adım atmak yerine dalga geçmeye devam ettin o yüzden bu kadar uğraşıyorum. bilgine sunarım.

abi ne anlatıyorsun o kadar. şöyle birşeyler yazacak zaten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. kvjdsjnfv.(:D Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. :P

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

abi yalnız şunu öğrendim gerçekten bir yerde tahmin yaparsak ve tutarsa ayvayı yedik demektir

abi valla alakası yok
x filmi çıkacaktır 1 ay önceden sallarsın tutar

çıkmadan 1 gün önce bile sallarsın tutar
adam bildi derler vay anasını derler

filmin çıktığı gün salladığını bile belirtmeden "arkadaşlar boşa uğraşmayın löl yiceniz spoiler filmde şu şu oluyor" diye sallarsan tutarsa bunu açıklayamazsın.

hadi yine alttan alalım bunu yaptın diyelim bunun üstüne gelip bir daha "ben filmi izledim x oluyor" dersen ve hakkaten x olursa bu şımarıklıktır ve bencilliktir.
Sosyal ağlarda paylaş

EU expanded universe.

Yalnız black-iceın sayfalardır mızrakla beni grego diye alt metin vermesi beni korkutuyor, sekreterden stajere hepsi mi sana vurgun be grego. Ayrıca laurelin haklı spoiler var diye yırtınıyorsun lafı uzatıyorsun, sonra da biz oyun tartışırken vikvik. İkiyüzlü bi aşıksın
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

bılek ays, akşam fistanın bara gidip 2 tane içelim la gerilmişsin sen biraz.

ulan gerildim diye rahatlatmak için fistanın barına mı götürücen beni. adamın postlarını bile okumadan geçiyorum sinirim bozulmasın diye.

axedice said:

EU expanded universe.

Yalnız black-iceın sayfalardır mızrakla beni grego diye alt metin vermesi beni korkutuyor, sekreterden stajere hepsi mi sana vurgun be grego. Ayrıca laurelin haklı spoiler var diye yırtınıyorsun lafı uzatıyorsun, sonra da biz oyun tartışırken vikvik. İkiyüzlü bi aşıksın

sıs.

yok olm gergin falan değilim lan. böyle ciddi ciddi yazıyorum da tarzım öyle. işler de hafif sıkıldım biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...