Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne bim

bingildak

Öne çıkan mesajlar

güncel versiyon kampanya modülündeki TL bazlı fonksiyonlarda hala sorunlar devam ediyor mu onu merak ediyorum ya. toplantıda at ağızlılar yine sorun yok diyecek ama realitede ne olduğunu merak ediyorum. ona göre yazılım yaptıracağım, 2014'de sözlerine inanıp iş yaptırdım, düzeltmemiz haftalar sürdü. her şeyi %'e çevirmek zorunda kaldık.
Sosyal ağlarda paylaş

TL üzerinden indirim gönderdiğin zaman işlemler sapıtıyordu. TL indirimi % sel değere çevirip öyle process etmek zorunda kalıyorduk. adama 10 TL hediye çekiveriyorsun, 10 TL iskonto olarak işleme aldıramıyordun. 10 TL'nın total amount üzerinden %'sini hesaplayıp, o şekilde göndermek zorunda kalıyorduk. atıyorum 3% olarak yazıyorduk, 10 TL yerine.

ha % lik üzerinden işlem yaparken de bindelik değer process edemiyor hahaha. 10.8% olmuyor ya 10% ya 11% oluyor. sorsan SAP rakibimiz derler.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi baya oldu ama ben örneğin 500 tl alışverişe 50 tl indirim yapabiliyordum.acaba sendeki daha mı eski sürüm.ama indirimi yapış şekli saçmaydı bir üründen düşüyordu iadede filan tuhaf şeyler oluyordu.

ha bi de v3 tanıtımına girmiştim promosyona baya çeki düzen vermişler. yine sorunlar vardır kesin ama indirim girmede sorun olduğunu sanmıyorum misal hoşuma giden müşteri hesabı kazanılan indirim çeklerini hafızasında tutuyordu. yapılan indirimleri ürünlere dağıtabiliyordun filan.
Sosyal ağlarda paylaş

nedemek. bilmiyorum ne kadar faydası oldu, bi de sen hediye çeki demişsin biz onu bi türlü becerememiştik. altyapısını beceremedik yani programda da düzgün bir destek yok yazılımcımız da yoktu kaldı öle. ancak alışveriş sonunda belli bir miktarı aşana indirim giriyoduk.v3 de onu da çözdüklerini iddaa ediyolar.yani v3 e geçmemek için maliyeti dışında bi neden yok gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla merak ediyorum ne kadar isteyeceklerini. eğer 1/3 oranında sap ile paralel olursa SAP'i push edeceğim. SAP 30 bin istiyor, nebim'in 10k'ı geçmemesi gerek verdiği teklifte. hatta 5k'ı bile geçerse bile sap olması için elimden geleni yapacağım.

nebimle 6 ay çalıştık, iş yapmaktan nefret ettik o dönemde. bir sistem işini kolaylaştırmak dışında her şeyi yapar mı, nebim yapıyordu gerçekten. sipariş oluştururken, müşteri kartı yaratırken, kampanya modüllerinde, faturada her yerde dökülüyordu adamların sistemleri. destek almak istediğimiz konularda 2-3 hafta beklediğimizi biliyorum yani.

kuruluş aşamasında çok germiyordu, sonuçta günde 2-3 sipariş alıyorduk ama şimdi operasyon bir sıçarsa deli gibi ciro kaybı yaşayacağız.

nebim deyince hepimizin tüyleri diken diken oluyor ama işte diğer yanda sap çok maliyetli.
Sosyal ağlarda paylaş

tek tesellim sistemin patlak yerlerini artık bildiğimiz için adamların vaad ettikleri üzerinden değil, var olan ve çalışan sistemler üzerinden workaround'lar yazdırarak çözüm buldurabilirim yazılım üzerinden. işte TL indirimi örneğinde verdiğim gibi, TL yapamayınca basit bir matematikle % e çevirip işleme aldırıyorsun, aradaki matematiği yazılıma yaptırıyorsun. sistemin suyuna gidiyorsun. o bakımdan 1 tık daha rahatım.
Sosyal ağlarda paylaş

dün görüştük, projeyi oluşturduk falan da alakasız bir sorum var, yeni başlık açmayayım.

şimdi vpn ile nebim sistemine bağlanmak için ofisin bağlantıyı statik ip'e çevireceğiz fakat benim dışarıdan bağlanmam için nasıl bir çözüm bulabiliriz? dinamik ip firewall'dan geçemiyormuş. ofisin ağına falan vpn ile bağlanıp, onun üzerinden bağlanabilir miyim sizce dışarıdayken?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...