Pluton Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Selam. Bugün bir SSD disk aldım laptop'da slotuna taktım lakin ki "Disk Yönetimi" kısmında göremedim. Bunu nasıl tanıtıyoruz da ekstra alan açıyoruz ki ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 UEFI - Legacy muhabbeti olma ihtimali var. Boot ayarlarına girip bir bak, uefi ise legacy, legacy ise uefi olarak değiştir. Windows kurulumu esnasında da disk yok vb. hata verirse shift+ F10'la command prompt aç diskpart list disks select disk * (ssdye karşı gelen numara hangisiyse o) clean sonrasında görünür hale gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Disk yönetimi kısmında görünmüyor. Bilgisayar şu; http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/model/NX.M9VEY.003 SSD'de şu: http://www.transcend-info.com/Products/No-631 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 şu diskpart olayını yap %90 sorunlarımı öyle çözdüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 disk yönetiminde disk0 adı altında görünen ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Bende de acer ultrabook var, aynı haltı yedi. yazdıklarımdan ilk kısmı yap. Boot ayarlarında boot devices kısmında UEFI seçiliyse yemiyor, ondan sonrası diskpart vs. işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Abi çok garip bir şekilde bios'a girmeye çalışırken 2-3 kere reset atmam gerekti. En sonuncuda baktım ki disk yönetimine gelmiş. benim yorumlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 oo ciddiyiz bakıyorumda? hiç heyecanlanma, ailen anlayışla karşılayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar