Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 call center arayıpta memnun kaldığınız kurum varmı? call centerin nasıl olmasını bekliyorsunu? superonline fena değil gibi ama turkcell o kadar iyi değil aynı sistem zandedersem. 15 dakikadır ttnet ile telefondayım 15 dakikadır bilgilerime ulaşmaya çalışıyor adam. kontrol ediyorum... kontrol ediyorum...kontrol ediyorum... kontrol ediyorum...kontrol ediyorum... kontrol ediyorum... on defa aynı şeyi söyledi. ttnetin kendi bağlantısı yavaş bizim nasıl olmasın? tc kimlik numarası kayıtlı telefonum veya ilgili abone numaram ile ulaştığım birim benden neden hala bilgilerimi ister açıkcası zaman kaybı efektif değil ve iş/adam randımanlı kullanılmaadığının açık göstergesi değilmi bu? bu kadar zorlaştırmamaları gerekir bence. mesela ben aydındaki hattımı 6 ay kuşadasında 6 ay aydında kullanmak istiyorum ve buna yönelik düzgün çözümleri yok ttnetin. 4 defa aynı işlemi yaptım o kadar kolay olacakken 5 dakikada hattım bir porttan diğerine taşınacakken bunu milli meseleymiş gibi uzatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Aynı anda birden çok kişiyle muhataplar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 http://galeri8.uludagsozluk.com/463/amlarina-koyayim-ben-onlarin-cok-ayip-ediyorlar_887382.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Şaka şaka... Turkcell in iyi, ben memnun kalıyorum genel olarak. Ama ttnet kanser tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 dat filename tho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Aslında file name ile ilgili bir görsel aroyordum, bu çıkınca razı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 avea'dan hep memnun kaldım ben şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 abi mernisten filan birseyleri teyid edip islem yapiyorlarsa internet hatlari genelde *ıcık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 diyordum ki.. ilgili kose yazisi.. megerse birsekilde siber saldiri altindaymisiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 xutin liseli cikti iyi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar