Anhora Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Almadan önce o kadar youtube videosu izledim bu SSD ile ilgili ama sorunlu olanı mı bana denk geldi bilmiyorum. Okuma yazma hızları çok düşük. Usb 3.0 ile bağlı HDD'den SSD'ye atarken, örn 20 bin öğelik bir dosyayı 5-15 mb/s ile, tek video dosyasını 80-90 mb/s ile atıyor. SSD'nin içinde, C'den D'ye 150-250 mb/s ile yazıyor. Hiç 400'e çıkmadı. Tek dosyada bile. Ama bilgisayarın açılma hızı çok iyi. 3-4 sn'de açılıyor. Program açılışları vs baya iyi. Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum. Yapılması gereken bir ayar mı var? Bilgilendirirseniz sevinirim. BIOS güncel, anakart Sata III destekliyor. Defrag kapalı. TRIM açık. Testler böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 sıkıntı yok. usb3 ile bağlı olması hard diskin usb3ün tüm gücüyle yardıracağı anlamına gelmiyor. içinde hard disk var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Onu ben de düşündüm ama SSD içi aktarım hızı da düşük. Normalde böyle mi ? Örn Samsung 850 EVO'da da 10 GB'lık bir video dosyasını 250 mb/s ile mi yazıyor? Üzerindeki yazan hızlar ne işe yarıyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 20 bin öğe o hızda atması normal. Düşük boyutlu dosyaları her hdd daha düşük hızda yazar. Misal 1mb lik 100 adet dosyayı 20mb/sn ile yazıyorsa Tek dosya olarak aynı boyutta olan (100mb) dosyayı 80mb/sn ile yazar. Normal bir durum. 4gb lik bir filmi hdd den diğerine 100mb/sn ile yazdırırsın; Toplam boyutu 4gb tutan 500 adet dosyayı 30mb/sn ile yazdırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Anladım. Sağolasın açıkladığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar