Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 hadi başlıyomuyuz alo lets go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 atlı diyorum pvp diyorum attan inip all kill çekelim adam kestik sanalım diyorum hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 adres belli degilmi o hype icin? ha diyosaniz bize dede gotune donen britain lazim hala kadayif seviyoruz ozaman o bizde yok ama diger hersey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 horsesinden düşüren macesi de olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Nerde oynuyoruz hadi ? !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 fransuxa sen zaten oynamıyon mu olm neye başlıoz mu diyip gaza getirmeye çalışıyon sdfuhsdgsd, git bıngıldağa falan söyle o hype ı iyi beceriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 arkadaşlar 2016'a giriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 yok bolm ne oynaması. adam arıyorum işte erkine falanda söyledim hadi kalaba başlarsak TAKARGEÇER falan soyadıda alıcaz söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 valor.gen.tr baya iyi aksammlar 250 fln görüyor pp rp ph kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Seç bi yer Fransuxa. Haftasonları ben oynarım. Direkt pvp yerine, popüler bi yer seçelim girelim bi haftasonunda kasarız zaten. TiLi de gelse on numara olur da o zor. Ha, isterseniz UO Forever falan neyse o tarz köklü yabancı bi yerde takılalım. Gerçi ben hiç bilmiorm runUO tarzı işleri, Razor falan ama takılırız bişi olmaz. Maksat, pazar günleri bi iki saat takılmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 valorda başladım ben full trade skill gidicem sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 HMmm açalim server hemen safkljaslkfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Kithnos said: Seç bi yer Fransuxa. Haftasonları ben oynarım. Direkt pvp yerine, popüler bi yer seçelim girelim bi haftasonunda kasarız zaten. TiLi de gelse on numara olur da o zor. Ha, isterseniz UO Forever falan neyse o tarz köklü yabancı bi yerde takılalım. Gerçi ben hiç bilmiorm runUO tarzı işleri, Razor falan ama takılırız bişi olmaz. Maksat, pazar günleri bi iki saat takılmaca. 1 yıla 7x kasarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 valor.gen.tr benim altyapıyı kullanıyo zevkine kasıyorum belki oynarım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Sen kimsin ? Sen kurda seninle oynayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 valor un connectoru dogru duzgun calismiyo daha. muthis bi altyapiymis ajsdasjdasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 taam hadi ben başlıyorum valor'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Şu connector tarzı şeylere hileleri engellemek için bilgisayardan screenshot alma gibi birşey eklemişler demedi demeyin. Belki çok paronayakça olacak ama pcdeki kamerayı bile takip etmek mümkün galiba. Zaten connector kurarken hata veriyor antivirus varsa, antivir kapatıp kur falan diyor stafflar eueheu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 box yapıyoruz suanda britte poi kasacak varsa gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ya hiç canımın çektiği falan yoktu ama "box yapıyoruz britte"yi duyduğum an ağzımın suyu aktı. kasıp kasıp bayılasım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 hmm güzel healing güzel poiler hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 söylemeyi unuttum la bide :D adamların forumlarına girip ekrana test123 yazsanıza tanıdık birşey göreceksiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Lan olm yapmayin söyle seyler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar