Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account arıyorum, banlandım. Kurtuluş var mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dargath bildiğim kadarılya tüm achileri ve mountları alırsın, sadece HW gitti... Çünkü o karaktere özel.
Yukarıda yazmıştım, bende "Stone Guard" hariç her iki acc arasındaki achi, mount ve title'ların birbiriyle eşleşti.
Gold da gitti muhtemelen çünkü sıfırlıyorlar.
Mesaj tarihi:
Dargath linkte verdiğim arkadaş ile bir konuş iştersen, herhangi bir para verme sadece durumunu anlat o da sana yapilabilecek birşey varsa söyler.

Sephirofl

Adam tam bir scammer, 3 yildir kimse report etmeyi düşünememiş üstüne bi de moderatörlük vermişler. Okadar feedback/mesajı da multiple char açıp kendi kasmıştır kesin, moderator ya nasi olsa kimse banlamaz.
Mesaj tarihi:
sQu said:

Dargath linkte verdiğim arkadaş ile bir konuş iştersen, herhangi bir para verme sadece durumunu anlat o da sana yapilabilecek birşey varsa söyler.

Sephirofl

Adam tam bir scammer, 3 yildir kimse report etmeyi düşünememiş üstüne bi de moderatörlük vermişler. Okadar feedback/mesajı da multiple char açıp kendi kasmıştır kesin, moderator ya nasi olsa kimse banlamaz.

Bu kişi ile görüştüm. Sanırım son şans onu deneyeceğim. Açtığım char eski tadını vermedi :)

Hala güzel bir char satıcak olursa ilgileneceğim.
Mesaj tarihi:
Ya bizim forumda bile bot kullanın blizzin bulması imkansız bulsa da banlayamaz ben hep 2 kiloluk kullanıyorum bişey olmuyor diye yazan adamlar vardı. Duruyor mu acaba o mesajlar?

Gerçi onu yazan adam büyük ihtimalle bot satışından komisyon falan alıyordur lel
Mesaj tarihi:
Aynı battle.net hesabındaki birden fazla wow ile aynı anda online olmak mümkün. Herhangi bir kısıtlama yok.

Gelen mesajlar her ikisinde de aynı anda görülebiliyor hatta.

Oyuna girmeye çalıştığında login ekranında bir bar açılıyor, ordan istediğin hesabı seçip oyuna giriyorsun.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ya bizim forumda bile bot kullanın blizzin bulması imkansız bulsa da banlayamaz ben hep 2 kiloluk kullanıyorum bişey olmuyor diye yazan adamlar vardı. Duruyor mu acaba o mesajlar?

Gerçi onu yazan adam büyük ihtimalle bot satışından komisyon falan alıyordur lel

herkes kullanıyor kullanın bişi olmaz falan benim de aklıma o mesajlarla girildi
  • Yeni Oluştur...