mardox Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Dargath bildiğim kadarılya tüm achileri ve mountları alırsın, sadece HW gitti... Çünkü o karaktere özel. Yukarıda yazmıştım, bende "Stone Guard" hariç her iki acc arasındaki achi, mount ve title'ların birbiriyle eşleşti. Gold da gitti muhtemelen çünkü sıfırlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 gladiator de karaktere özel galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Dargath linkte verdiğim arkadaş ile bir konuş iştersen, herhangi bir para verme sadece durumunu anlat o da sana yapilabilecek birşey varsa söyler. Sephirofl Adam tam bir scammer, 3 yildir kimse report etmeyi düşünememiş üstüne bi de moderatörlük vermişler. Okadar feedback/mesajı da multiple char açıp kendi kasmıştır kesin, moderator ya nasi olsa kimse banlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 sQu said: Dargath linkte verdiğim arkadaş ile bir konuş iştersen, herhangi bir para verme sadece durumunu anlat o da sana yapilabilecek birşey varsa söyler. Sephirofl Adam tam bir scammer, 3 yildir kimse report etmeyi düşünememiş üstüne bi de moderatörlük vermişler. Okadar feedback/mesajı da multiple char açıp kendi kasmıştır kesin, moderator ya nasi olsa kimse banlamaz. Bu kişi ile görüştüm. Sanırım son şans onu deneyeceğim. Açtığım char eski tadını vermedi :) Hala güzel bir char satıcak olursa ilgileneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Aynı account ta 2 tane wow ekliyse, bunları birlite açmak mümkün mü? yoksa aynı anda sadece 1 tanesi mi açılabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 açmadan kastın ne. oyun süresi ise ikisinide açabilirsin banlı değilllerse. oyuna aynı anda sokmaktan bahsediyorsan olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Aynı anda oynamaktan bahsediyordum. Bilgisayarın kaldırdığı kadar açabiliyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Ya bizim forumda bile bot kullanın blizzin bulması imkansız bulsa da banlayamaz ben hep 2 kiloluk kullanıyorum bişey olmuyor diye yazan adamlar vardı. Duruyor mu acaba o mesajlar? Gerçi onu yazan adam büyük ihtimalle bot satışından komisyon falan alıyordur lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Aynı battle.net hesabındaki birden fazla wow ile aynı anda online olmak mümkün. Herhangi bir kısıtlama yok. Gelen mesajlar her ikisinde de aynı anda görülebiliyor hatta. Oyuna girmeye çalıştığında login ekranında bir bar açılıyor, ordan istediğin hesabı seçip oyuna giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 axedice said: Ya bizim forumda bile bot kullanın blizzin bulması imkansız bulsa da banlayamaz ben hep 2 kiloluk kullanıyorum bişey olmuyor diye yazan adamlar vardı. Duruyor mu acaba o mesajlar? Gerçi onu yazan adam büyük ihtimalle bot satışından komisyon falan alıyordur lel herkes kullanıyor kullanın bişi olmaz falan benim de aklıma o mesajlarla girildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar