Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 istanbul avrupa yakasında bana wow client çekebilecek bir vatandaş var mı ya ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu iyiligi seve seve yaparim ama su an itibariyla anadolu yakasina geciyorum.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya avrupa-anadolu farketmez tmm varsa sizde ve bana çekebilirseniz çok memnun olurum, gelip alıcam..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 download bitçek gibi değil ya çekebilecek satabilecek veya verebilecek herhangi biri var mı ya çok makbule geçer ? P.S: Istanbul[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Neredesin Avrupa Yakasının?[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben levent'deyim de her yere gelirim ya o sorun olmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 4 tane CD'in varsa, sana kopyalayabilirim. Harbiye'deyim bende. Metro ile gelebilirsin.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 boş cd var, evet ne zaman uyar sana ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yarın bütün gün evdeyim, bu gece de evdeyim. Gelebiliyorsan veririm cdleri.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bende esentepedeyim banada cd çekerseniz cok makbule geçer çek çek bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ya üzgünüm ama şu anda 2 kişiye yapıyorum zaten, uzun bir süreç sonuçta.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eğer çekebilirsen pazar günüde bana uyar ama vaktin yoksa yinede saol ben çekmeye devam ederim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Arkadaşlar içinizde cd çekebilecek biri varmı pazar günü müsait olan bir arkadaş paraylada alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Pazar günü bir arkadaşımın bilgisayarını tamire gideceğim, ama pazartesi verebilirim herhalde.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ok saol dostum ben pazartesi esentepedeyim eğer halledersen bir alo de gelirim cebimi özel attım ilgine teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Pazartesiyi bekle ist a geri dönüyorum dvd ye çektim onu vereyim :D 4 cd falan erkek adamı bozar alırsın tek cd ni paşalar gibi yüklersin :D[signature][hline]Account alıpda: Mesaj atmayan Kapıyı çalmayan Cepden aramayan Cama taş atıp uyandırmayan NightElf olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badeasbull Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bende istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Beyler Ben Gazi Mahallesindeim ... Cd cekebilecek var mı ... Pazar - Pazartesi ... para da veririm isterseniz .... krize giricem !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 anadolu yakasında kadıköyde buluşmak suretiyle wow cd si satabilcek biri var mı bana?[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 arkadaşlar boş cd getirmeniz suretiyle pendik'e gelen herkese install dosyalarını cekebilirim, su an bir dosya eksik ama aksama kadar indiricem sanırım reamer saolsun.ben eziyet cektim 3 gun bari siz cekmeyin :) .bu ara dosya indirme tamamlanınca buraya yazarım yarın gelmek isteyen olursa bana özelden ulaşsın..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sağol valla gangren sen apartmana girdikten sonra dolu yağmaya başladı =)[signature][hline] [Bu mesaj Goering tarafından 29 Ocak 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YaBuZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 clienti cdye çektikten sonra eskişehire gelen ilk otobüse verebilecek biri var mı peki? Karşılığında bir şey istiyorsada söylesin elimden gelebilecek bir şeyse neden olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Rica :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 koskoca istanbulda saolsun bir arkadaş su cd leri çekerim demedi her zaman ki gibi yardımlaşma türk milletinde süper ulan telekom madara ettin ya forumlarda bizi alacağın olsun senin ebet bir gün ödeşiriz bu dünyada değilsede öbür dünyada iki elim yakanda telekom bilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 liebe eğer pazar günü çekebilirsen gelirim baba tel atayım özelden müsaitsen haber ver yağmur çamur kar firtına hatta köprü tarafiği bile durdurmaz gelirim.kerçi pendiği iyi bilmem buluruz ama sen haber ver yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar