alessio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 defansa iyi bi stoper gerekli bence servet ve lucianoyla olcak iş degil[signature][hline]FM Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Fenerbahçenin bu transferdeki amacı tamamen dikkat çekmek zaten türkiyedeki ilginin tamamı fenerin kadrosunun üzerinde insanlar şöle bi bakınca vay be ne transferler yapıolar yıldız üzerine yıldız alıolar ne para var vs vs denıo ama fenerin amacı avrupadan ilgi çekmek sırf anelkanın kendı başına fransa ve ingilterede ciddi boyutta taraftarı var fnerin anelkayı alexi hoijdonku alması demek fransadan hollanda dan ve diğer ülkelerden fenerin maçlarının takip edilmesi anlamına gelio.. biz bugun nasıl hidayetın memonun nıhatın gollarını sayılarını izliosak onlarda kendı oyuncularını takip edıolar bu türk futboluna karşı ilginin artması demek bu açıdan transfer yararlı .. ama futbol açısından baktığımızda gereksiz bi transfer fenerin zaten gol yollarında etkili birçok adamı var gol sıkıntısı çeken bi takım diil neredeyse özellikle süper ligde pek boy ölçüşebilicek bi takım yok derbiler hariç tabiki boy ölçüşmekten kastım maçlarda küçük takımlar fenerin üstüne gitmiyolar oyunu kendı üstlerinde kabul ediolar hanı olurda bi kontra atak yakalarsak vs vs.. ha fenerbahçe anelkaya harcadığı parayı yine anelka sayesınde geri kazanırmı kazanır.. ama bukadar kötü bi defansla kimse kusura bakmasın avrupada hiçbiryere gelemez..[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Holyman, 27 Ocak 2005 12:28 tarihinde demiş ki: Hmm orta saha yok. defans yok. o zaman biz nasıl lideriz? bence 3 yıldır tr futbolu buyuk bi dusus icerisinde. bu hem ligden hemde milli takimin oynadigi futboldan belli bence. lidersiniz cunku gs nin durumuna bak bjk nin durumuna bak. trabzonuda 2 kisi goturuyo. cok iyi fb nin orta sahasida neden bjk ve gs yi yenemedi. bi tek aurelio var. o da gs macinda yoktu. fenerin bi tane bile dogru duzgun pozisyonu yoktu. fb yurt ici için transfer yapiyorsa hic yapmasin bu kadro yeter ama gs yi yakalamak istiyolarsa en az uefa sampiyonlugu gerekir. bu defans ve orta sahaylada cok zor.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 27 Ocak 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Vodan bugun cok onemli bir teslimim vardı o msgida saatlerce calısmıs ve yorgunluktan bıtmıs dusmusken yazdım. Sen kötü birsey söylememissin sert cikisim icin kusuruma bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ruh halimize göre zaman zaman hepimizin yaptığı birşey bu mühim değil ;)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 gökdeniz imkansız[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Holyman, 27 Ocak 2005 12:28 tarihinde demiş ki: Hmm orta saha yok. defans yok. o zaman biz nasıl lideriz? burası turkiye siz şampiyon bile olursunuz:p emreyi de solemek istemiyorum alırsınızzzzzzzzzz[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Aslında Emre gelirse süper olur.Ama gelir mi bilmem...[signature][hline]James HETFIELD... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 gökdenizin nesi imkansız onu anlamadım...?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: erMANIA, 28 Ocak 2005 13:44 tarihinde demiş ki: burası turkiye siz şampiyon bile olursunuz:p emreyi de solemek istemiyorum alırsınızzzzzzzzzz Madem "Burası Türkiye" diyorsunuz ve benim anladığım kadarıyla ligimizi eziyorsunuz. Neden bu ezik gördüğünüz ligdeki takımları destekliyorsunuz?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ilginç..[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Şimdi konuya baştan bi bakacak olursak fenerbahçe klübünde para sıkıntısı yok şimdilik.. Anelkayı aldılar... Emre'yi alamazlar... Gökdeniz'i Klübü bırakmaz... Ama dediğim gibi yine en iyi transferleri yaparlar...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar