fenn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 0 grubu A-B-AB gruplarına veya A grubu AB ye ve B grubu Ab ye kan vermesinde bi sakınca yok değil mi? Bize öğretilen 0 genel verici AB genel alıcıydı ama bu yöntem hastanelerde kullanılmıyormuş duyumu aldım. Dedim tıp ilerliyor ve yeni bir şeyler bulundu ama internete baktım değişen bir şey bulamadım. A grubu birisi mecbur kalırsa 0 dan kan alırsa bi sorun olmuyor değil mi? Nedir bunun aslı astarı var mı değişen bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 savaş falan çıkmadığı sürece kimseye farklı gruptan vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 size ogretilenin tibbi bi gecerliligi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 yeri geliyo a pozitif a pozitife veremiyo dünya ilkokul öğretmenlerimize kalırsa bitkilerle aynı odada uyursak boğularak ölürüz, orman yağmuru çeker ve peri bacaları rüzgarla oluştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar