bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 lag yok bende, yazdığım sorun sadece uykuya geçtiğinde oluyor, haliyle youtube fln izlerken olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 sadece youtube değil vlcde de aynı problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Daha telefonu alali 2 oldu sikintilar basladi di mi berkay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 yo telfonda problem yok sadece araba bt sinden süpheleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 bingildak said: iphone 5s'de denedim bu arada, aynı sorun iphone'da yok. 5.0 üzeri olan android cihazlarda mevcut. ek olarak iphone'a pair ettiğinde şarjı görünüyor lan kulaklığın, kahrolsun mainstream development. (: Abi zamaninda ben de alterno olcam bu tur geek seylerde diye kastirdim. Sonra baktim olmuyo. Biraktim. Sen de birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 bende ikisi de var abi, canım istediğinde iphone canım istediğinde m8 kullanıyorum. m8 varken iphone kullanmak saçma geliyor ama işte sektörü lead etmesinin avantajları olabiliyor böyle konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar