kalima Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Arkadaşlar saklıkent'de bu perşembe saat 8 de buluşuyoruz Şimdilik katılımcılar ben, bukalemun/shamar ve ekürisi turgay, belgarionn, sungur, oski, qal, orjinal sianure, tonyukuk ve mutlaka unuttuğum 2-3 kişi daha. İlgilenenleri bekleriz[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Haftasonu olsaydı keşke.[hline]deep.
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 keşke zorbey max falan da gelebilseydi. zorbeyi gördüğüm an /rude yapardım. ayy icq su falan var mı kimsede pm atsın bana canım çekti hehehe.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yaw abi bu sefer gelemicem ama bidahaki sefere kesin gelirim ama bidahaki sefere taksimde falan bulusalim panoya gider sarap iceriz mezeleri doseriz muhabbete doyum olmaz :)[hline]Us Kay Server -=Merc=-
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Hangi 8? Akşam 8 diyceksiniz ama genede emin olayım dedim, benim bulunduğum buluşma akşam 8 gibi bitmiştide ondan şeettirdim...[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
kalima Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yav akşam 8 de saklı kentte geyik başlamış olucak o saatten önce gelmiş olmaya çalışın işte :)[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Saklıkent vs nerededir bilmiyorum ama bana bi tarif vs. verebilirseniz, tabii gelmemi isterseniz bende katılabilirim..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
kalima Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bakın şööle yapalım Saklı kenti bilmeyenler saat EN GEÇ 7:30 da Beşiktaş McDonalds'ın önünde olsun. Kendinizi belli etmek için ıslıkla speed song çalın[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Abi speed song davulla çalınmıyomuydu, nasıl ıslığa aranje edicekler onu :p[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
feiticiera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 cmt günü istanbula gelicem ya buluşmayı cmt ye alsak olmaz mı?[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Thalion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Yarın işten çıktıktan sonra duruma göre katılabilirim, 20:30 gibi diablesse de gelebilir saklıkent'e.. Yarın konuşuruz olmadı tel feln alırız, işyerim beşiktaş mc donalds'a yakın orada buluşabiliriz.. bana uyar.. vs. vs.[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 benim araba burda diil şu an. mothman le gidicem ben abi. yoksa sana bi speed song açardım.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Daggerfall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: kalima, 04 June 2003 13:51 tarihinde demiş ki: Bakın şööle yapalım Saklı kenti bilmeyenler saat EN GEÇ 7:30 da Beşiktaş McDonalds'ın önünde olsun. Kendinizi belli etmek için ıslıkla speed song çalın[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Kalima gecen seferki gibi daoc t-shirt ini giyde seni bulmamiz zor olmasin :)[hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com kalima Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Kırıldı o (valla) arkasındaki baskı adiymis yanlış yıkadım bi de kırıldı sonra :)[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com resata Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 beyler anlatın bişiler yaws... bu arada izmir için bişi varmı !?!? [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir kalima Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Valla 15 kişi kadardık sanırım (belgarion, sungur, hasban, mothman,Orjinal sianure, zorbey, amiroc, gliraniel, gliraniel'in uo'cu arkadaşı :P, tonyukuk, florance, shamar/bukalemun (hakan) ve darkface/bukalemun (turgay), qal, ben.) Sağlam geyik oldu. Pek tabii ki yine unuttuk resim çekmeyi. Sanırım tekrarı yakındır :P[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Ceti Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 tekrar tekrar tekrar! :) almanyadaydım katılamadım[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl47 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) ageon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bak hala orjinal diyo ya olum pantolon markası gibi ne o be :) -------------- Sianure retired[hline] kalima Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ne isterdin sianure eskisi? eski sianure (ne kadar eski?) mpk kasabı demeye devam edelim istersen[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: kalima, 09 June 2003 14:26 tarihinde demiş ki: ne isterdin sianure eskisi? eski sianure (ne kadar eski?) mpk kasabı demeye devam edelim istersen[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com rofl[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/82711-daoc-bulu%25c3%25bema/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Daoc Buluşma × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Yarın işten çıktıktan sonra duruma göre katılabilirim, 20:30 gibi diablesse de gelebilir saklıkent'e.. Yarın konuşuruz olmadı tel feln alırız, işyerim beşiktaş mc donalds'a yakın orada buluşabiliriz.. bana uyar.. vs. vs.[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 benim araba burda diil şu an. mothman le gidicem ben abi. yoksa sana bi speed song açardım.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin
Daggerfall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: kalima, 04 June 2003 13:51 tarihinde demiş ki: Bakın şööle yapalım Saklı kenti bilmeyenler saat EN GEÇ 7:30 da Beşiktaş McDonalds'ın önünde olsun. Kendinizi belli etmek için ıslıkla speed song çalın[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Kalima gecen seferki gibi daoc t-shirt ini giyde seni bulmamiz zor olmasin :)[hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com
kalima Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Kırıldı o (valla) arkasındaki baskı adiymis yanlış yıkadım bi de kırıldı sonra :)[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com
resata Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 beyler anlatın bişiler yaws... bu arada izmir için bişi varmı !?!? [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir
kalima Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Valla 15 kişi kadardık sanırım (belgarion, sungur, hasban, mothman,Orjinal sianure, zorbey, amiroc, gliraniel, gliraniel'in uo'cu arkadaşı :P, tonyukuk, florance, shamar/bukalemun (hakan) ve darkface/bukalemun (turgay), qal, ben.) Sağlam geyik oldu. Pek tabii ki yine unuttuk resim çekmeyi. Sanırım tekrarı yakındır :P[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 tekrar tekrar tekrar! :) almanyadaydım katılamadım[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl47 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping)
ageon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bak hala orjinal diyo ya olum pantolon markası gibi ne o be :) -------------- Sianure retired[hline]
kalima Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ne isterdin sianure eskisi? eski sianure (ne kadar eski?) mpk kasabı demeye devam edelim istersen[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: kalima, 09 June 2003 14:26 tarihinde demiş ki: ne isterdin sianure eskisi? eski sianure (ne kadar eski?) mpk kasabı demeye devam edelim istersen[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com rofl[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Öne çıkan mesajlar