kalima Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Arkadaşlar saklıkent'de bu perşembe saat 8 de buluşuyoruz Şimdilik katılımcılar ben, bukalemun/shamar ve ekürisi turgay, belgarionn, sungur, oski, qal, orjinal sianure, tonyukuk ve mutlaka unuttuğum 2-3 kişi daha. İlgilenenleri bekleriz[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Haftasonu olsaydı keşke.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 keşke zorbey max falan da gelebilseydi. zorbeyi gördüğüm an /rude yapardım. ayy icq su falan var mı kimsede pm atsın bana canım çekti hehehe.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yaw abi bu sefer gelemicem ama bidahaki sefere kesin gelirim ama bidahaki sefere taksimde falan bulusalim panoya gider sarap iceriz mezeleri doseriz muhabbete doyum olmaz :)[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Hangi 8? Akşam 8 diyceksiniz ama genede emin olayım dedim, benim bulunduğum buluşma akşam 8 gibi bitmiştide ondan şeettirdim...[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yav akşam 8 de saklı kentte geyik başlamış olucak o saatten önce gelmiş olmaya çalışın işte :)[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Saklıkent vs nerededir bilmiyorum ama bana bi tarif vs. verebilirseniz, tabii gelmemi isterseniz bende katılabilirim..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bakın şööle yapalım Saklı kenti bilmeyenler saat EN GEÇ 7:30 da Beşiktaş McDonalds'ın önünde olsun. Kendinizi belli etmek için ıslıkla speed song çalın[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Abi speed song davulla çalınmıyomuydu, nasıl ıslığa aranje edicekler onu :p[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 cmt günü istanbula gelicem ya buluşmayı cmt ye alsak olmaz mı?[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thalion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Yarın işten çıktıktan sonra duruma göre katılabilirim, 20:30 gibi diablesse de gelebilir saklıkent'e.. Yarın konuşuruz olmadı tel feln alırız, işyerim beşiktaş mc donalds'a yakın orada buluşabiliriz.. bana uyar.. vs. vs.[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 benim araba burda diil şu an. mothman le gidicem ben abi. yoksa sana bi speed song açardım.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daggerfall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: kalima, 04 June 2003 13:51 tarihinde demiş ki: Bakın şööle yapalım Saklı kenti bilmeyenler saat EN GEÇ 7:30 da Beşiktaş McDonalds'ın önünde olsun. Kendinizi belli etmek için ıslıkla speed song çalın[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Kalima gecen seferki gibi daoc t-shirt ini giyde seni bulmamiz zor olmasin :)[hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kalima Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Kırıldı o (valla) arkasındaki baskı adiymis yanlış yıkadım bi de kırıldı sonra :)[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… resata Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 beyler anlatın bişiler yaws... bu arada izmir için bişi varmı !?!? [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kalima Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Valla 15 kişi kadardık sanırım (belgarion, sungur, hasban, mothman,Orjinal sianure, zorbey, amiroc, gliraniel, gliraniel'in uo'cu arkadaşı :P, tonyukuk, florance, shamar/bukalemun (hakan) ve darkface/bukalemun (turgay), qal, ben.) Sağlam geyik oldu. Pek tabii ki yine unuttuk resim çekmeyi. Sanırım tekrarı yakındır :P[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 tekrar tekrar tekrar! :) almanyadaydım katılamadım[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl47 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ageon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bak hala orjinal diyo ya olum pantolon markası gibi ne o be :) -------------- Sianure retired[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kalima Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ne isterdin sianure eskisi? eski sianure (ne kadar eski?) mpk kasabı demeye devam edelim istersen[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: kalima, 09 June 2003 14:26 tarihinde demiş ki: ne isterdin sianure eskisi? eski sianure (ne kadar eski?) mpk kasabı demeye devam edelim istersen[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com rofl[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Daoc Buluşma × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Yarın işten çıktıktan sonra duruma göre katılabilirim, 20:30 gibi diablesse de gelebilir saklıkent'e.. Yarın konuşuruz olmadı tel feln alırız, işyerim beşiktaş mc donalds'a yakın orada buluşabiliriz.. bana uyar.. vs. vs.[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 benim araba burda diil şu an. mothman le gidicem ben abi. yoksa sana bi speed song açardım.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: kalima, 04 June 2003 13:51 tarihinde demiş ki: Bakın şööle yapalım Saklı kenti bilmeyenler saat EN GEÇ 7:30 da Beşiktaş McDonalds'ın önünde olsun. Kendinizi belli etmek için ıslıkla speed song çalın[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Kalima gecen seferki gibi daoc t-shirt ini giyde seni bulmamiz zor olmasin :)[hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Kırıldı o (valla) arkasındaki baskı adiymis yanlış yıkadım bi de kırıldı sonra :)[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 beyler anlatın bişiler yaws... bu arada izmir için bişi varmı !?!? [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Valla 15 kişi kadardık sanırım (belgarion, sungur, hasban, mothman,Orjinal sianure, zorbey, amiroc, gliraniel, gliraniel'in uo'cu arkadaşı :P, tonyukuk, florance, shamar/bukalemun (hakan) ve darkface/bukalemun (turgay), qal, ben.) Sağlam geyik oldu. Pek tabii ki yine unuttuk resim çekmeyi. Sanırım tekrarı yakındır :P[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 tekrar tekrar tekrar! :) almanyadaydım katılamadım[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl47 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ageon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bak hala orjinal diyo ya olum pantolon markası gibi ne o be :) -------------- Sianure retired[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ne isterdin sianure eskisi? eski sianure (ne kadar eski?) mpk kasabı demeye devam edelim istersen[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: kalima, 09 June 2003 14:26 tarihinde demiş ki: ne isterdin sianure eskisi? eski sianure (ne kadar eski?) mpk kasabı demeye devam edelim istersen[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com rofl[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar