Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodafone Süpernet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
24 vardı bende önceki tarifede onda da 2'ydi upload.

Dün yine aradı Vodafone, 3 mbite kadar veriyoruz upload dedi. Verdiğim linkteki 3 üstü alanlar acaba fiber altyapısı olup da alanlar mı bilemedim.
Mesaj tarihi:
Beni şimdi aradılar. TTNet im taahhütlü. Normal paketlerde 120 TL ye kadar taahhütü karşılıyorlar. Ancak maks 200 GB olan AKK yi 240 GB yaptırdım. 65 Mbit DL 4 Mbit UL için 69 TL ye el sıkıştık. Ancak taahhüt caymayı karşılamıyorular. Her ay sonu acı çekiyorum 200 GB AKK yüzünden 40 GB kurtarır sanki. Upload da daha iyi olduğu için tercih ettim Bakalım nasıl hizmet verecekler.

Lanet TTNET e o kadar dedim bi 50GB daha AKK tanımlayın..cık dediler.
Mesaj tarihi:
Eski bağlantın ne? Fiber mi yoksa fiber kutudan eve bakır kabloyla mı geliyor?

Bu arada sancılı bi b ağlanma süresi seni beklyior, herkes şikayetçi, arkadaşın 16. günü oldu hala bağlanmadı.
Mesaj tarihi:
Valla ısrarla acı çekmeyeceğimi söylüyorlar görecez bakalım. Bugün yolladım sözleşmeyi.

Fiber kutudan, bakır la geliyo. Ben DL den çok daha iyi UL, ping ve AKK için tercih ettim..Bakacaz :(
Mesaj tarihi:
cuma günü başvurdum. pazartesi telekomdan altyapı için geldiler. ama hala altyapı kontrolü sağlanıyor diyor. sözleşme geldi ama modem yok.

ne olur ne olmaz diye diğer interneti de kestirmedim tahmin ediyordum böyle ağır ilerleyeceğini.
Mesaj tarihi:
Vodafone fiber bağlantı sorgu sayfasına erişimim var arkadaşlar, isteyenler telefon numarasını pm atsın, hizmet alıp almadığınızı, alıyorsanız kaç mbit'a kadar hattınız destekliyor size söyleyebilirim.
Mesaj tarihi:
Bina içindeki hattında sorun var büyük ihtimal.

http://i.imgur.com/RJnfa1I.png

Sinyal kalitesizliği mevcut şuan. 38.1 olan değerin 14-17 arasında olması gerekki sağlıklı bir bağlantı kurabilesin.
Mesaj tarihi:
peki normalde fiber pakette adsl2+ mi yazar, vdsl yazması gerekmiyor mu? ben bu hatta şu an iki isp'den bağlantı alabiliyorum. superonline'ın k.adı şifreyi yazarsam 16mbit hız oluyor vodafone'ununkini yazarsam üstte verdiğim değerden alıyorum. hattan ziyade ankastrede bağlantılarda var gibi geliyor sorun.
Mesaj tarihi:
Filbox Hediyeli 30 Mbps'a Kadar Limitsiz 75 GB AKN paketin adı. ücreti 69,90. bu paketin upload sınırı 3mbps imiş, 30 üstünü alırsan 4 veriyorlarmış. kutuya çok yakınım aslında apartmanın altında da, evde paralel var ondan herhalde uploadda değişken çıkıyor hız ama downloadda tüm gün sabitti.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Başvurdum bugün ama şubeye gittim. Çalışan kız taşıma olduğu için bağlantı kesilmicek dedi, umarım öyle olur. ttnete 800 lira ödicem taahhütü bozduğum için, 4mb upload görmezsem bana girenle kalıcam.
  • Yeni Oluştur...