zipzip Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 24 vardı bende önceki tarifede onda da 2'ydi upload. Dün yine aradı Vodafone, 3 mbite kadar veriyoruz upload dedi. Verdiğim linkteki 3 üstü alanlar acaba fiber altyapısı olup da alanlar mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Beni şimdi aradılar. TTNet im taahhütlü. Normal paketlerde 120 TL ye kadar taahhütü karşılıyorlar. Ancak maks 200 GB olan AKK yi 240 GB yaptırdım. 65 Mbit DL 4 Mbit UL için 69 TL ye el sıkıştık. Ancak taahhüt caymayı karşılamıyorular. Her ay sonu acı çekiyorum 200 GB AKK yüzünden 40 GB kurtarır sanki. Upload da daha iyi olduğu için tercih ettim Bakalım nasıl hizmet verecekler. Lanet TTNET e o kadar dedim bi 50GB daha AKK tanımlayın..cık dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Eski bağlantın ne? Fiber mi yoksa fiber kutudan eve bakır kabloyla mı geliyor? Bu arada sancılı bi b ağlanma süresi seni beklyior, herkes şikayetçi, arkadaşın 16. günü oldu hala bağlanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Valla ısrarla acı çekmeyeceğimi söylüyorlar görecez bakalım. Bugün yolladım sözleşmeyi. Fiber kutudan, bakır la geliyo. Ben DL den çok daha iyi UL, ping ve AKK için tercih ettim..Bakacaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 cuma günü başvurdum. pazartesi telekomdan altyapı için geldiler. ama hala altyapı kontrolü sağlanıyor diyor. sözleşme geldi ama modem yok. ne olur ne olmaz diye diğer interneti de kestirmedim tahmin ediyordum böyle ağır ilerleyeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Vodafone fiber bağlantı sorgu sayfasına erişimim var arkadaşlar, isteyenler telefon numarasını pm atsın, hizmet alıp almadığınızı, alıyorsanız kaç mbit'a kadar hattınız destekliyor size söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 işlemleri boostlayabiliyorsan göndereyim numarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 modem geldi bugün. vodafone k.adı ve şifre ile adsl üzerinden bağlantı alabiliyorum fiber için hala telekomdan onay çıkmadı. 30mbps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 nasil 30 mbit per second :/ Edit: Server NY i gormemisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 tr ici testler daha berbat ny diye normal karşılamışsın ama sdfgh. arıza kaydı oluşturdum. tahminim dsl üzerinden aldığımdan dolayı bu sonuşlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 10 mbit de 1.2 MB/s aliyorum ben, orana vurunca 3.4 civari birsey gormen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Modemdeki hat değerlerini yazarsan yardımcı olabiliriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Bina içindeki hattında sorun var büyük ihtimal. http://i.imgur.com/RJnfa1I.png Sinyal kalitesizliği mevcut şuan. 38.1 olan değerin 14-17 arasında olması gerekki sağlıklı bir bağlantı kurabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 peki normalde fiber pakette adsl2+ mi yazar, vdsl yazması gerekmiyor mu? ben bu hatta şu an iki isp'den bağlantı alabiliyorum. superonline'ın k.adı şifreyi yazarsam 16mbit hız oluyor vodafone'ununkini yazarsam üstte verdiğim değerden alıyorum. hattan ziyade ankastrede bağlantılarda var gibi geliyor sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Vodafoneda 49TL olan paket yalın adsl2 paketi. Diğerlerinin tamamı vdsl2 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 17 gün sonra bağlanabildi nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Kaçlık paket bu? Kaç aldın da bunları veriyor? Upload az kalmış, kutuya uzak mısın? Çok ihtriyacım vart bu cevaplara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Filbox Hediyeli 30 Mbps'a Kadar Limitsiz 75 GB AKN paketin adı. ücreti 69,90. bu paketin upload sınırı 3mbps imiş, 30 üstünü alırsan 4 veriyorlarmış. kutuya çok yakınım aslında apartmanın altında da, evde paralel var ondan herhalde uploadda değişken çıkıyor hız ama downloadda tüm gün sabitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Tamam o zaman sıkıntı yok. 90lık paket alıp 30 görenlerden misin diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Başvurdum bugün ama şubeye gittim. Çalışan kız taşıma olduğu için bağlantı kesilmicek dedi, umarım öyle olur. ttnete 800 lira ödicem taahhütü bozduğum için, 4mb upload görmezsem bana girenle kalıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 adam 800 tl yakıyor upload için. kazanıyor bu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Yatırım diyelim biz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 superonline gibi neden ödemiyorlar çıkan cezayı, ona da bir baksaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 120 liraya kadar karşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar