Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACILDI !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
fortinbras, 29 Ocak 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
evet o soon yazısı varsa kıllanacaksın :)

Abi bütün "soon" içerikli laflardan nefret etmeye başladım.

See you soon
Very soon
Sooner

Hele en nefret ettiğim

As soon as possible
Mesaj tarihi:
sımdı bısı soracam hanı acc fılan yazıyoz ya gırıyozz sonra orda almanca ıngılız fransız bıde other var hangısı seccezkI? her hangı bıtanesını secsek aynı servermı olacak yıne??? ben mesala server 6 da baslayacam neyı secem??[signature][hline]Hordish Manner
Mesaj tarihi:
hangi dilde konusmak istiyorsan onu sec iste,[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
said:
hydrelix, 29 Ocak 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
bu biraz early midday oluyor bence.)

hehe ;)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
said:
Ulubeg, 29 Ocak 2005 11:44 tarihinde demiş ki:
onlar sadece feedback için. yani istediğini seç ve istediğinde oyna.

hayır sadece feedback için değil. ayrıca sunucuda genel konuşma dili onlar. fransız sunucusuna girip trade kanalında ya da general kanalında ingilizce konuşulmuyor. konuşulması da blizzard tarafından desteklenmiyor. hangi dile giriyorsanız o dilde konuşmanız lazım public ortamlarda. partide ya da özel mesajla yine istediğinizi konuşursunuz yine.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
pvp 10 25 orc shaman war nick acidtrip low lvl quest lerinizde tell atın gelip yardımcı olurum

[Bu mesaj Ragnar tarafından 29 Ocak 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...