kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Yahu şuna dikkat ettim ben bir mouseu 1 yıl bile kullanamıyorum. Bozuluyorlar. Steelseries scroll problemi çıkardı. Logitech ve razerlar çift tıklama sorunu verdi. Geri kalanın kablolarını kedilerim kemirdi. Kıyıda köşede kalmış sağlam, oyun için kullanılabilecek fareleriniz varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Çift tıklamayı düzeltmek kolay, ya switch açılıp tamir edilecek ya da yenisi lehimlenecek. Kablolar da değiştiriliyor/yedeği satılıyor. Mouse en hor kullanılan bileşen olduğu için yoğun kullanımda 1 sene dayanması gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Bende kullanılmamış Trust gtx25 var ilgini çekerse. Yedek mouse olarak duruyor kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 kullandığım mouseum var değiştirebilirim, taş gibi, 1.5 yıl kullandım bi 3 yıl daha gider. thermaltake theron white tiger modeli. bak bi fiyatlarına falan uygun bir teklifle gelirsen neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Steelseries Rival deneyeyim dedim bu sefer. Teşekkürler ilgilenenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 rivaldan iyi yanlız theron, ah laf dinlesen :< :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 başparmağı dayadağın yer eriyecek. max 3 ay fasdasd benimki de öyle kenarda duruyor bu yüzden. istersen zowie, razer ouruobos mu ne ikisiniden birini satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Ben 5-6 aydır rival kullanıyorum taş gibi mouse. Baş parmağı dayadığın yer rubber erime falan olacak bir durum zor gibi ama bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Evet o kısım eriyecek orası belli fakat tutuşu çok iyi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 http://i.imgur.com/w7BXAOh.jpg Off çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar