Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subaru sevilmez mi hiç yahu?

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Hemen araç değişikliği yapacağımdan değil de, şimdiden fikir sahibi olabilmek adına bakınırken aklıma Subaru'nun Forester ve Outback modelleri geldi. Hacimleri geniş gibi, kasa tipi station tarzı(özellikle Outback modeli) ve yerden yüksek oldukları için inip binmek rahat. Diğer bir artıları da AWD olmaları. CVT otomatik şanzıman sunuyorlar ki bana göre DSG'den çok daha basit bir yapıda.

En büyük dezavantajları 2.0 diesel motorla 148/150PS gibi bir güç ile sınırlı kalmaları.

Bu araçların mekanik ve şase dayanımları, sürüş konforları falan nasıldır? Çevremde hiç Subaru sahibi yok; araçlar hakkında en ufak bir bilgim yok bu sebeple. Bilgi ve düşüncelerinizi alayım :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

@Rotweiler
Abi ortalama tüketim değeri ne durumdaydı; tabi eğer diesel olanı kullandıysan :)

Benim Scenic ile benim şu an ortalama 6,8litre/100km. Gebze-Dudullu arası otobanda 120-150km/h bandında kullanım ile bu. 120km/h hızı geçmeden sakin bile kullansam 1 depo ile daha 6litrenin altında bir ortalama tutturamadım : Grand Scenic II ile ben 4,3 litre ortalama yakalamıştım aynı yolda ve çok kasmadan.

Otomatik, AWD ve biraz daha ağır bir kasa için makul bir fark varsa kabulümdür resmen!

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bi' arkadaş var Subaru hastası manyak. Levorg'a git göz at dedi.
Atmaz olaydım. Arabaya aşık oldum. Arabada opsiyon namına neredeyse hiçbişey yok. Araba kendisi biçok şey ile standart geliyor. Hele hele o duruşu. Beni bitirdi yani.

100k'ya ancak bu kadarı alınabilirdi bence.
Bence buna da göz atabilirsin eğer 0 düşünüyorsan.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-yetkili-bayiden-subaru-levorg-1.6-gt-s-sawd-cvt-170-ps-242779024/detay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...