paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Selam, Hemen araç değişikliği yapacağımdan değil de, şimdiden fikir sahibi olabilmek adına bakınırken aklıma Subaru'nun Forester ve Outback modelleri geldi. Hacimleri geniş gibi, kasa tipi station tarzı(özellikle Outback modeli) ve yerden yüksek oldukları için inip binmek rahat. Diğer bir artıları da AWD olmaları. CVT otomatik şanzıman sunuyorlar ki bana göre DSG'den çok daha basit bir yapıda. En büyük dezavantajları 2.0 diesel motorla 148/150PS gibi bir güç ile sınırlı kalmaları. Bu araçların mekanik ve şase dayanımları, sürüş konforları falan nasıldır? Çevremde hiç Subaru sahibi yok; araçlar hakkında en ufak bir bilgim yok bu sebeple. Bilgi ve düşüncelerinizi alayım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Bu yaz bir outback e bindim. Gayet guzel asiriliktan uzak bir aile araci gorunumundeydi. Boxer dizel ve otomatik sanzumani gayet iyi gibi. Alinir ama 175bin lira fiyati gorup isyan etmemek elde degil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 subaru'nun impreza dışında modeli mi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 3 sene sonra, bir sonraki arabam subaru olacak, buraya yazayım sonra quote larım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 forester cok iyi de işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Forester gerçekten feci konforlu para. Subaru döktürmüş. 3500 km kullandım. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Forester çok güzel ya. Yarım saat falan kullandım bne 150yle giderken bile başka arabayla 80le gidiyormuş gibiydi. içi çok rahat, sürüşü tatlı, motoru da gayet güçlü geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Selam, @Rotweiler Abi ortalama tüketim değeri ne durumdaydı; tabi eğer diesel olanı kullandıysan :) Benim Scenic ile benim şu an ortalama 6,8litre/100km. Gebze-Dudullu arası otobanda 120-150km/h bandında kullanım ile bu. 120km/h hızı geçmeden sakin bile kullansam 1 depo ile daha 6litrenin altında bir ortalama tutturamadım : Grand Scenic II ile ben 4,3 litre ortalama yakalamıştım aynı yolda ve çok kasmadan. Otomatik, AWD ve biraz daha ağır bir kasa için makul bir fark varsa kabulümdür resmen! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Aile arabası için Subaru yerine b180 daha uygun olmazmı, Subaru hem tüketimi hemde piyasası yüzünden seni üzebilir. Bende bu sıra Verso yerine araç bakıyorum. Subarunun tüketimi baya fazlymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 forester bir başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 kız arkadaşımın babasında forester vardı. tank gibi araba resmen. rusyanın buzlu yollarında yaptığı manevralarla aklımı yitirmeme sebep oluyordu. yol tutuşu efsane arabanın. ancak çok yakıyor diyip sattı. foresterı olduğu zamanlarda da yakıt 70 kuruşmuydu neydi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 hilux al yıhyıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bence de. savaş durumlarında koyarsın arkaya makineli tüfeği de oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Outback'i beğeniyorum ben de. Yalnız Subaru = Ölü Yatırım A.Ş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Selam, B180 dediğin araç paso sportiflik vurgusu yapmış. Adamlar arka koltuk diz mesafesi için görsel bile koymaya tenezzül etmemişler. Benim için fonksiyonellik çok daha önemli. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Adam arka koltuk arasında 2 çocuk bisikleti falan taşıyor yahu öyle düşünün. B180 olmaz sana ufak içi. Şöyle bişey de var ama pek incelemedim doğrusu: 2.16d Active Tourer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Para, Gaziantepe gittim arabayla en uzun yolum o oldu. 150-160 bandından inmedim kolay kolay. Arkadaşların da dediği gibi şaka gibi, görüş açısı ve yola hakimlik yönünden 3.20i yi aratmayacak şekilde. Hızın farkına varmıyorsun. Antep ortalamam 6,8 litre idi. Araç 2010 model 2,0d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Renk kombinasyon olarak da şunun aynısıydı. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-vera-dan-2009-forester-2.0-td-awd-hatasiz-boyasiz-cam-tavanli-246391771/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Benim bi' arkadaş var Subaru hastası manyak. Levorg'a git göz at dedi. Atmaz olaydım. Arabaya aşık oldum. Arabada opsiyon namına neredeyse hiçbişey yok. Araba kendisi biçok şey ile standart geliyor. Hele hele o duruşu. Beni bitirdi yani. 100k'ya ancak bu kadarı alınabilirdi bence. Bence buna da göz atabilirsin eğer 0 düşünüyorsan. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-yetkili-bayiden-subaru-levorg-1.6-gt-s-sawd-cvt-170-ps-242779024/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 B180 diyenlerin nasıl yaktigından haberi yok herhalde araba resmen aile ekonomisini sarsıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Niye lan? Ankara içinde benim B180(yeni kasa) ortalamam 7.5 litre civarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Selam, 2015 Forester için Xenon var dmişler ama ben far grubunda mercek göremedim :S Çakma Xenoncu mu olmuş Subaru??? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Foresterda civic gibi şapkalı mercek var. Lens yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Selam, Forester facelift görmüş ve merceklere kavuşmuş ama bizde daha yok sanırım. Aklıma yattı gibi. Bir de elle yoklayıp bakmak lâzım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Bir ara Boxer motor vardı dizellerde de. Bundan vazgeçtiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar