Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 scorch said: tersten yazılmış bişey mi diye baktım kolonoskopi gibi bi anlam çıktı guild ismi :/ hic boyle dusunmemistim. http://www.youtube.com/watch?v=hGzbjNo5Gvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 daha once hic gramerim duzeltilmemisti. ben soku atlatamadim. "sey" her zaman ayri yazilir. apple nezih international guildimize gelmiycek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 İyi bir guild öncelikle https://www.youtube.com/watch?v=I26QTSp8WTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ilk boss'u kestik mythic bugun. raid setup'i su an toparliyoruz. haftaya 4/13 yapmayi hedefliyoruz en iyi ihtimalde. en kotu 3/13. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Helal olsun bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 mesaj attım burdan ama okunmamış, bi ara bakarsın dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 attim mesaj ozelden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 banada özel mesajlar geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 micha said: banada özel mesajlar geliyor :D da ayrı yazılır ama bu konuda hiç bi fikrin olmadıgını zaten biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 'hiçbir' de bitişik yazılır panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 k1nJo said: 'hiçbir' de bitişik yazılır panpa. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 lanayı nereye yolladınız markete mi mutfağa mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 otel odasina geldi. 3/13 olduk arkadaslar. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Raid saatinde ts acıkken çekirdek çitlemeyen arkadaşlar ariyoruz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Gece geçiyorum, hunterınız çoktur ama alt runlarda yer bulabileceğime inanıyorum :). Geçen daily dungeon yaparken 2 kişi denk geldi TN'den, gayri ihtiyari Türkiye'den var mı diye sordum. "TA...NI YİYİM GURBAAAN" diye cevap geldi. Korkuyorum ama guilde geliyor olmak korkumu azaltıyor :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 kebap nether cok kotu de, sent lana iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 en iyi. sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Yabanci rp si en sagliklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Zamanında oynadığım bi mmo'da dominatrix tribinde danimarkalı fetiş bi abla vardı karakterinin ismide Xeslana'ydı uzun zaman çakmamıştım sonra bigün ekieki salakmısın dikkatli oku diyince düşmüştü jeton guild ismini görünce aklıma geldi eeyy gidi günler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Alimlar devam etmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Yeniden oynayacağım. Bugün açtırırım subs'ı. DK tank da olurum, karakterin durumu nedir bilmiyorum şu an. Ama gearlarım artık gear en kolay şey wowda malum... Bi de 24.00'a kadar nasıl raid yapıyorsunuz? sabah işe gitmiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Babaanne misin değerli Flam kardeşim? 12 raid end 00 30 yatis 07 00 kalkis 6.5 saat uyku yeter iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 e hadi lan tatilden dondun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 teorik olarak o bahsettiğin 6,5 saat uyku yetiyorsa nine oluyorsun. gaynak genç yaşlarda 8 saatten aşağı uyku pek tavsiye edilmez, gün boyu beyninin süngerleştiğini hissederek uyuşuk uyuşuk gezmek istemiyorsan uyku şart. eh, yatmadan evvel dişleri fırçaladın, ağzını yüzünü bi yıkadın derken falan derken buçuğu bulur o. hayır benim için dert değil işyerimde idare ediliyorum da, siz nasıl başediyorsunuz onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar