Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sent Lana - Twisting Nether

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gece geçiyorum, hunterınız çoktur ama alt runlarda yer bulabileceğime inanıyorum :). Geçen daily dungeon yaparken 2 kişi denk geldi TN'den, gayri ihtiyari Türkiye'den var mı diye sordum. "TA...NI YİYİM GURBAAAN" diye cevap geldi. Korkuyorum ama guilde geliyor olmak korkumu azaltıyor :D.
Mesaj tarihi:
Zamanında oynadığım bi mmo'da dominatrix tribinde danimarkalı fetiş bi abla vardı karakterinin ismide Xeslana'ydı uzun zaman çakmamıştım sonra bigün ekieki salakmısın dikkatli oku diyince düşmüştü jeton guild ismini görünce aklıma geldi eeyy gidi günler....
Mesaj tarihi:
Yeniden oynayacağım.

Bugün açtırırım subs'ı. DK tank da olurum, karakterin durumu nedir bilmiyorum şu an.

Ama gearlarım artık gear en kolay şey wowda malum... Bi de 24.00'a kadar nasıl raid yapıyorsunuz? sabah işe gitmiyor musunuz?
Mesaj tarihi:
teorik olarak o bahsettiğin 6,5 saat uyku yetiyorsa nine oluyorsun. gaynak

genç yaşlarda 8 saatten aşağı uyku pek tavsiye edilmez, gün boyu beyninin süngerleştiğini hissederek uyuşuk uyuşuk gezmek istemiyorsan uyku şart.

eh, yatmadan evvel dişleri fırçaladın, ağzını yüzünü bi yıkadın derken falan derken buçuğu bulur o. hayır benim için dert değil işyerimde idare ediliyorum da, siz nasıl başediyorsunuz onu merak ettim.
  • Yeni Oluştur...