smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bende gelmek isterim ama raidlere çok aktif olamıyorum hani haftada 1-2 raid anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 tyrant indi. mannoroth'a geciyoruz. oyundan beni bulur musun? nick'im elryth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Valla şu kafalara çok bulaşmak istiyorum ama eve gelişim zaten 8, 6,5ta kalkıyorum, tamamen fail bir durum raidler için. 4 tane 100 2 tane 90'ım var Draenor'da. 200k gold ile nisana kadar tokenlarla açık hesap yaptım. Boş 1 ayım vardı, intikam alırcasına oynadım, 10 senedir aktif hesap, ama yaşlandık geçti bizden raidler sanırım ya.. Keşke gelsek oynasak ama :(. server değişsem bile 4 tane karakteri geçirmek sağlam para, legion alır insan nerdeyse :D. Main Hunter - 710 ilvl, alt Druid tank 690 ilvl (tanaandan başka bir şey yapmadım, valor da harcamadım 1000 küsür dailylerden duruyor, farm yapıyorum onla, hem dungeondan çanta hem herb+mine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 4 karakteri getirmek bayagi tutar ya evet. yani 1 tanesini getirirsen en azindan, social oynarsin arzu edersen. maksat sohbet muhabbet. bayagi pati oldu su an, bir kismi social, birkac tanesi duzgun raid'lere katilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Hanımı ve arkadaşları topluyorum;karar vereceğiz zaten hepimiz twistingdeyiz.. patiden bir oluşum varsa eski vay ak nin %20 sini yakalasak yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Eski guildun %20 sini biraz zor yakalarsiniz :P ruya gibi kadro ile raid yaptik biz eheuheu Belki popu ikna ederseniz %30 filan olur ama, adm tek basina 5 oyuncu ediyor raide getirdigi dps ve utility ile eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Bide mortis online gibi tactical genius bi raid leader lazim, adami bosuna gugil kapmadi -mortis bey gugil olarak firmamiza onerdiginiz reklam stratejisi nedir? -abi adworks var, banner var, tikliosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 hype is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Bende geldim guilde. Lvl 100 warrior boost atmıştım alışamadım enha shamana Lolastar olarak devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 SENT LANA INTENSIFIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bugünkü alt run'ı kaçırmayın çocuklar http://i.imgur.com/WPI0OaU.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 alt run'da 3 kisiyi gear'ladik. kaciran pisman. haftaya hedef hc archimonde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Darklight1903 said: ya 3 tane gear'li alt tank, bir de sen varsin da, oturup soyle 'en iyi ben tank`lerim' diyecek oyuncu ariyoruz. ben tanklarım da lag oluyor çok konuşan olunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 teamspeak senlik ya. kimse susmuyor fsdjkljfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Darklight1903 said: alt run'da 3 kisiyi gear'ladik. kaciran pisman. haftaya hedef hc archimonde. Bana inv atilmadi ağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 alt dedik scrub demedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Alimlar tum hiziyla devam ediyor. Bugun cilgin bir banwave geldi. Guild'i dagilan varsa bekleriz (evil sent lana intensifies). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Darklight1903 said: alt dedik scrub demedik. Kaydedeyim su postu. Tank a don dediginde gosteririm ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 GM in Beşiktaşlı olması ,item da Beşiktaşlı olanlara öncelik sağlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 13 yasimda falan besiktasliydim en son. bu account'u da onceki account'un mail'i gitti diye boyle almak zorunda kalmistim. ultratv kapaninca gg olmustu fjsdklfjas. yani cevap, hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 ozii_x said: Darklight1903 said: alt dedik scrub demedik. Kaydedeyim su postu. Tank a don dediginde gosteririm ;). iyi donuyorsun napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 bu arada gecen hafta mannoroth'u da kestik ya, onu eklemeyi unutmusum. bu hafta guzel setup cikarirsak archimonde'u kesecegiz. banwave'den ban yiyen 2 sefilimiz var guild'da. biraz uzduler fsdjlkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 pati'den 5 6 kisi falan geldi guild'a. hadi arkadaslar, devami gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 50k golda hc mann + arch aldım, bi bow düştü.. masraflı oluyor tekil takılmak :D. ocakta basıcam sanırım server changei :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 dusmeyebilirdi de :D oyun icinden mesaj atarsin bana. elryth nick. atarim invite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar