Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Arkadaslar dunyanin en kotu isimli guild'larindan biri olarak uzunca bir sure sonra oyuna basladik. Hali hazirda oynayan arkadaslarimizla birlestik ve 10/13 HC progress'imiz var. Bu hafta HC Archimonde'a gelmeyi dusunuyoruz. Haftaya da kesmeyi dusunuyoruz. Raid itemlevel ortalamasi 710-715 civari fakat ilvl'dan ziyade oyuncu eksigimiz var. Birkac arkadasimiz social'a yakin oynadigindan item kasamiyor. Core grubun ilvl'lari 720+. Simdi bu on aciklamalar isiginda guild'la ilgili biraz daha bilgi vereyim. Persembe, pazar ve pazartesi raid yapiyoruz 20.00-24.00 arasi. Aradigimiz oncelikli class'lar: Monk (oncelik dps / tank) Warlock x2 Dk (tank/dps) Shaman (dps) Warrior (dps) Paladin (dps/heal/tank) Muthis ihtiyacimiz olmayan fakat bize katilmak isterlerse aramizda gormekten mutlu olacagimiz class'lar: Priest (dps) Genel olarak durum boyle. Bazi arkadaslarimiz isleri nedeniyle her gun online olamiyor vs. Cok acil tank'a ihtiyacimiz var. Bize katilmak isteyen arkadaslar ucuz mage Elryth'e(ben oluyorum) ulassin lutfen. Hic goz boyamamisim. Eski hardcore raider'iz hep beraber. $.$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 tam raid yapılacak zaman aslında kafan rahat 1 sene content de değişmeyecek nasıl olsa asdfasdsf 1-2 aya başlarsam bende katılabilirim aranıza. Kolay gelsin şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 hosgel. aynen dedigin gibi, legion'da da aktif olacagiz. hem simdi uzun zamandir oynamayanlar icin de iyi oldu yeni sistemlere falan alistilar. ulasirsin bana bnet'ten veya oyun icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Sent Lana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 guilde gelen herkese benden PERSONAL COACHING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Guild güzel.. Gelsene ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 up up up. tank acil beyler kopun gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Sıkmayın canınızı. Haftada 2 gün garanti tanklarim ben. Hata yapmadan raidi bitirelim 2 gün içinde. Ama çok aktif tank bulursaniz o daha güzel olabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ya 3 tane gear'li alt tank, bir de sen varsin da, oturup soyle 'en iyi ben tank`lerim' diyecek oyuncu ariyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 nerdesin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Selam mainim dk ama oyuna döneli 1 hafta falan oldu. cata zamanı ds 6/8 progressim vardı 10man nerf öncesi. main tank/off dps olarak. Şu an ilvl kötü birde twisting nether ortamı bozmuş diye burning legionda takılıyorum bir arkadaşla. 2 kişilik yer var bir de 1-2 hafta geara yardım ederiz diyorsanız gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Seni bildiğin gearla yıkariz. Hergün ayri set giyersin o biçim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Offset'lerde sorun cikacagini sanmiyorum ama 3 druid 3 mage 2 rogue var aktif, set'lerde beklemen gerekebilir. tank'tan ziyade dps olabilirsin belki o durumda. arkadasinin class'i nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 arkadaş uzun aradan sonra yeniden başladı social da takılabilir daha çok. setler sıkıntı değil, aslında genel olarak gear derdim yok önemli olan bosslardaki gearcheck. kesebilecek kadar gear olsun yeter tank için. dps zaten off-spec. Ravenin#2446 battletag ekleyin akşam konuşalım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 guildin ismi güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Best tank eu "Hassikome" olarak gelebilirim ama bonservisim yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 karakterin 100 bile degil abi? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 :) evet 100 demedim ki zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 personal coaching hiç ilgi çekmedi ya. forum ölmüş deaaed forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 twisting netherdaki tatlı guildim dağıldıktan sonra bir daha oynamayacağıma dair kendime söz vermiştim, yoksa açtırıp gelirdim, ama zaten karakterde yok istediğiniz kriterlerde rog mage flm var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 suBzer0 said: :) evet 100 demedim ki zaten :P uzdun :< tiLi said: personal coaching hiç ilgi çekmedi ya. forum ölmüş deaaed forum siskosun olm artik, once kilo ver ondan sonra fjsdklfjdsf. Lectre said: twisting netherdaki tatlı guildim dağıldıktan sonra bir daha oynamayacağıma dair kendime söz vermiştim, yoksa açtırıp gelirdim, ama zaten karakterde yok istediğiniz kriterlerde rog mage flm var :P 2 rogue 2.5 mage'imiz var. surekli yer bulamaz diye yazmadim onu(mythic yani). arzu edersen beraber oynamaktan zevk aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 dönersem oyuna düşüneyim :) pveyle çok aram yoktu en son şimdi ne olur onuda kestiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 pvp yapariz, muhabbet doner vs. sorun degil o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Ne lazım en çok güncel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 warlock, paladin. bu ikisi top prio. paladin tank olursa salya akitiriz. degilse de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar