racisuzen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Biz UO yu biraktik ve sadece PVP icin internet cafemizde LAN dan pvp yapiyoruz. Biliyorum bu script i olusturmak cok zor ama acaba elinizde 4 e 4 veya 5 e 5 pvp sistemi icin bir script varsa gercekten cok mutlu olurum. Simdiden okudugunuz icin tesekkurler[signature][hline]
keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Buraya bakmayı denedinmi?[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ
racisuzen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Baktım canım oraya. Newbie degilim az biraz biliyorum programlama. Ama kafamda bi türlü kuramadım sistemi.
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mantık yürüt az ingilizcen yokmu hic.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
racisuzen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Mayh3m, 27 Ocak 2005 15:57 tarihinde demiş ki: Mantık yürüt az ingilizcen yokmu hic. Web de aradım ama ben o scripti yazana kadar uzun sure gecer. finaller baslar. Ingilizceden kastin baska serverlarda ara ise cevabi verdim. Mantik yurut ve ingilizcE? o ikisinin baglantisini anlayamadim.[signature][hline]Eski Quannci Silver Bloodomen [Bu mesaj racisuzen tarafından 27 Ocak 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 arama yap diyor .. mantıklı acıklaması da ingilizcen varsa yabancı sitelere de bakmanı tavsiye ediyor bunun bagıntısı burda!! bunda anlaşılmıcak bişey yok..[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ
racisuzen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bulsaydim buraya yazmazdım. Diger bazı beleşciler gibi gelip direk buraya yazmadım eger yardim edecek varsa msn [email protected] yardimlarinizi bekliyorum.
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 lol..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 4v4 5v5 scp si ne ya. ayni kiyafeti giysin 5 kisi diger 5 te farkli renkten aynilri giysin savasin ole seymi olurmus :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hm. bak tow stone ile pvp stone yap iki grup için. arkadaşlarınıgruplara dağıt. üye olanlara tag versin sisteminde bunu kullan.
racisuzen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 LoL ((: ya butun stone lar tamamda. boyle 5vs5 olympusta robertin sistemi vardı. onun gibi bişi olsun diyorum. (((:[signature][hline]Eski Quannci Silver Bloodomen
Loe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 scp yazması biraz zor ama fikir üretmek gerekirse iki tane region yap birine bi takım geçsin dierine dier takım sonra vendora desinler aga pvp yapcaz ( .P ) sonra o regionlardaki playerları forchars'la çek ettir birine mavi tagı ver dierine kırmızı gerisi kolay :)[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaslar, bilmeyen veya yardim etmek istemeyen susar oturur, kapatir explorerini da, rahatlar. "Git yabanci sitelerden falan ara, diger scriptleri de incele, sonra kendin yaz" ne demek ya? "yavv eror -9 hatasi aliyorum help babs plzz" ile ayni kefeye konulacak bir topic degil bu.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
jonq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yapmak istedigin seyi tam olarak anlatırsan biseyler ayarlayabiliriz sanırım. Yani 4vs4 5vs5 ten kastın nedir? yani senin aklındaki nedir herkes bu rakamlardan farklı seyler cıkarabilir :) CTF yapalım hatta biz iyisimi :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Öne çıkan mesajlar