Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biz UO yu biraktik ve sadece PVP icin internet cafemizde LAN dan pvp yapiyoruz. Biliyorum bu script i olusturmak cok zor ama acaba elinizde 4 e 4 veya 5 e 5 pvp sistemi icin bir script varsa gercekten cok mutlu olurum.

Simdiden okudugunuz icin tesekkurler[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Mayh3m, 27 Ocak 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
Mantık yürüt az ingilizcen yokmu hic.

Web de aradım ama ben o scripti yazana kadar uzun sure gecer. finaller baslar. Ingilizceden kastin baska serverlarda ara ise cevabi verdim. Mantik yurut ve ingilizcE? o ikisinin baglantisini anlayamadim.[signature][hline]Eski Quannci
Silver Bloodomen

[Bu mesaj racisuzen tarafından 27 Ocak 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arama yap diyor .. mantıklı acıklaması da ingilizcen varsa yabancı sitelere de bakmanı tavsiye ediyor bunun bagıntısı burda!!

bunda anlaşılmıcak bişey yok..[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ
Mesaj tarihi:
4v4 5v5 scp si ne ya. ayni kiyafeti giysin 5 kisi diger 5 te farkli renkten aynilri giysin savasin ole seymi olurmus :P[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Mesaj tarihi:
LoL
((:
ya butun stone lar tamamda. boyle 5vs5 olympusta robertin sistemi vardı. onun gibi bişi olsun diyorum. (((:[signature][hline]Eski Quannci
Silver Bloodomen
Mesaj tarihi:
scp yazması biraz zor ama fikir üretmek gerekirse iki tane region yap birine bi takım geçsin dierine dier takım sonra vendora desinler aga pvp yapcaz ( .P ) sonra o regionlardaki playerları forchars'la çek ettir birine mavi tagı ver dierine kırmızı gerisi kolay :)[signature][hline]Legends never die !
Ahmet kaya
Mesaj tarihi:
Yapmak istedigin seyi tam olarak anlatırsan biseyler ayarlayabiliriz sanırım. Yani 4vs4 5vs5 ten kastın nedir? yani senin aklındaki nedir herkes bu rakamlardan farklı seyler cıkarabilir :) CTF yapalım hatta biz iyisimi :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

• Yeni Oluştur...